colda Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím pánové, zatékáná mi na obou stranách přes zadní dveře na sedadla, takže tam mám už docela velké fleky. Měl už někdo tento problém? Je možné, aby takhle zatékalo mezi horní částí dveří a karosérii nebo kde mám hledat? Těsnění se mi zdá v pořádku. Střešní okno nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zřejmě málo přitáhnutý dveře? Nebyly demontovaný? Já to vyřešil větším dotažením/přitlačením dveří k těsnění. Hned to pak zmizelo. Měl jsem je demontovaný kvůli lakování prahů - ve starších MR dřely těsnící gumy dveří lak skrz a rezlo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colda Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím Sire, demontované dveře nebyly, ale třeba se to za ty roky povolilo. Mohu Tě poprosit o info jaký vercajk je k dotažení potřeba? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Mě zatékalo do combi a zůstávala voda na roletce, prvně jsem myslel, že je to někde pod šroubama uchycení 5tých dveří. Nakonec to byla volná anténa. Nebo spíše stvrdlá těsnící guma pod anténou a při větším lijáku nebo při mytí tam nateklo. Anténu jsem oddělal a těsnění podsilikonoval a už v pohodě. Skus zahejbat anténou, jesi není uvolněná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wonders1 Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Zdravím pánové, mám stejnej problém jako colda. dveře dotažené jsou. nedá se nějak doštelovat zámek aby dveře víc dolehly k těsnění? díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 odkedy ti to robi? uz je to nejaky cas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.