stringo Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Kokto, manžeta a rámeček je jasnej, ale jak mam vykuchat tu objímku (úchyt) a napasovat ho na tu novou hlavici??? Koukal jsem na to a podle mě je to zalisované a jak to vemu silou, tak půjde do háje ta kůže Ty jsi říkal, že budeš dávat L&K už jsi to tedy vyměnil, nebo to jen odhaduješ jak to udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) tu starou? dal sem ji do svěráku a vyndal.... a tuším že sem do toho mlátil kladívkem, musíš použít sílu. https://lh3.googleusercontent.com/vFCRAsqikrwBJkFVSh5gdcs2yLI95er62CVmMZDLaOs=w1124-h843-no Upraveno Červen 9, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Ide to, rovnako to je aj na DSG hlavici. Chce to pomaly vyhacknut tie uchyty a pak to vyberes a vytiahnes kozu a zlozis opacnym postupom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 to mě taky napadlo, ale kladívko bylo lepší řešení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Stringo řeší vroubkování uvnitř hlavice...RS ho má po obou stěnách a Vaše řadičky nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Přesně tak, jde mi o to uchycení uvnitř madla. Jak vytáhnout a vyměnit sukýnku to je sranda, ale jak vymyslet nasazení OIII hlavice na OII "klacek" to se mi nepodařilo vyřešit... Jediné východisko vidím v tom co psal Ferda. Upilovat jedno z těch vedení a nechat jen jedno jako to má OII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 někdo to tady piloval. v O2 sekci vaše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Tak na to nepotřebuju popis, to jsem viděl jako poslední možnost, protože díra je stejná s OII hlavicí, jak průměr, tak hloubka, překáží tam jen to druhé vedení a myslel jsem, jestli nejde nějak vycvaknout, ale vypadá to, že je to v jednom kuse, takže pilování bude asi nevyhnutelné... A ty máš Kokto tedy z Yetiho, když si to přehodil bez úprav? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 ne z O3 l@k. jenom rs to má asi jiné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 12tka vrták a za 10sec je hotovo! Pilníkem je to na dlouho.Mám to tak a je to v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 A drží to potom, když odvrtáš oboje vedení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Drží, zkoušel jsem s tím točit a nehne se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Protože to dole drží ta spona. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 O víkendu se na to vrhnu... a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaigr Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Myslis popolnik (nefajciarsky)? Jojo přesně ten dík moc ;-) mě už bohužel etka nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Protože to dole drží ta spona. Takže nakonec odvrtáno 12mm vrtákem. Akorát teda kdo to budete dělat, tak je to opravdu vrtat až na tu planžetu chromovou, aby to pěkně sedlo tak, jako ta předFL. A drží naprosto bezproblémově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Poradí někdo jak sundat manžetu ? chci vyměnit hlavici z O3 na manžetu O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kašpi17 Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Zdravím taky jsem řešil že mi nešla ůplně dolu.Ale až bude čas asi jí vyvrtám už to tady někdo myslím dělal.Dám pak nějaké foto.Ale musím popravdě říct že stará 02 se drží lépe.Neměnil bych kdybych ji neměl ošoupanou.Nebo kdyby někdo měl originál RS O2 vyměním za O3 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Kašpi moje řeč zlatá OII...ať do držení nebo materiálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Tak co tady tak čtu tak jsou koupil z FL Yetiho, a má ten chrom sukýnku i spodek a nic jsem pilovat nemusel, výměna kus za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Vždyť to tu už bylo několikrát psané!!! Musí se upravovoat pouze RS-ová verze řadičky OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laďan Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Teď se blbě zeptam, kde se dá pořídit řadička z FL Yetiho? Kolegovi právě řekli v Š.salonu, že ještě není volně v prodeji, jenom na VINko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Na netu se toho válí mraky, chce to jen sledovat. Bazos, sbazar, aukro, annonce, spechato...... Jinak podle mě, když Ti někdo napíše č.dílu a půjdeš do ŠA a řekneš že chceš tenhle díl, tak Ti ho objednají, možná tak to nenabízejí volně k prodeji na eshopu, ale jako díl to musejí mít... Řekneš, že ti ji okousal pes a potřebuješ jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laďan Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 předám info já radši tuhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Já mám tuhle: http://www.obautodily.cz/soubory/Image/velky/hes_9555-radicky-037.JPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iOrange Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Už někdo řešil výměnu DSG páky úspěšně ? Mám O2 1.9 TDi s DSG a doma O3 RS DSG červeně prošitou kompletní. Přehození "sukýnky" z origo O3 rámečku je jasné. Ale to nasazení půjde s funkční pojistkou ? Někde jsem viděl, že u F2 byla předFL z boku a poFL taky zepředu a ta tyčinka veprostřed, do které zajíždí ta pojistka šla pootočit o 90 stupňů. U O2 předFL taky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Někde se to tu psalo musí se celkem pracně a rizikove nahrejvat a prekrucovat to plastový táhlo k pojistce abys ji dostal dopředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Ja som to nedávno riešil. Sukienku som dával novú lebo stará už začínala byť trochu poničená. Stačilo precvakať obyčajnou kancelárskou spinkovačkou plast čo je na jej spodku, čo hu drží v rámiku. Header009 má pravdu, treba to tiahlo nahriať a otočiť o 90°C. Ale nebolo to nič ťažké, ten plast je dosť mäkký. Tiež som sa toho bál a váhal či ísť do výmeny. Stačilo to tiahlo povitiahnuť nahor a tak nahrievať aby sa zohriala čo najväčšia plocha a pomaly otáčať. Teraz mi to vyzerá takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iOrange Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 No vypadá to pěkně :-) zelo7: Koukám máš přímo vzácný kousek, MR2010, 1.9 TDi s DSG...to se jen tak nevidí. A to 4.tlačítko pod climatronicem (asi na otvírání kufru ??) sis dodělával nebo už tam bylo od výroby ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Tak z výroby tam určitě být nemohlo - tudíž nastává otázka, kde takové tlačítko nechat vyrobit :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.