JacobHot Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Zdravím všechny, trefil jsem obrubnik a mám zadní nápravu šeredným způsobem hnutou. Má smysl to zkusit narovnat? Nebo rovnou vyměnit? A když vyměnit, tak origo díl / repliku z číny? Co myslíte ?? Popřípadně můžu dodat foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 zajdi na vrakáč a zadní nápravu máš kolem 2 tisíc, podle mě lepší než rovnat tu bouchlou.. pokud máš bubny tak seženeš i levněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Určitě sehnat ''novou'' z vrakáče nebo z inzerátu, nemá cenu opravovat stávající nápravu s nejistým výsledkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jak moc je náročná výměna nápravy, popřípadně na co si dat pozor? A hlavně, poznám jestli je náprava OK ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 pokud nejsi levý na ruce tak do 30min. i s cigarem :lool: 2šrouby na na spodku tlumiču 2 šrouby na napravě k držaku 2 brzdove hadice a 2 lanovody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak to bude v pohodě :) spíš jsem myslel jestli tam není něco jako spešl rovnání a tak :). A co ta Čína? Má jít do vrakáče nebo do číny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Odkud jsi? Mám doma "holou" nápravu. Koupil jsem totiž komplet celou nápravu s kotoučema, ale vzal jsem z ní jen kotouče, nábojky, ložiska atd. Jen to chce vyměnit uložení. Jinak ta náprava je od místního uživatale pod přezdívkou "Rolay" a ten přísahal, že je rovná - nesjížděla mu blbě gumy. Jestli chceš, napiš SZ a určitě se domluvíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 čínu ani nahodou ta uvidí díru z dálky a ohne se radši sama aby do ní nemusela :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 No tak to jo :-D jinak už mám doma nápravu akorát jsem si přivezl nápravu která byla na autě bez ABS takže budu mít víc práce než to jen přehodit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 taky pěkné .-) a ještě drahou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Jop to je tak když to nutně potřebuješ. Musím bejt pojízdnej kvůli práci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.