Přejít na obsah

Silná svietivosť predneho svetla

Drak992

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých uživatelov octavie ...mám jeden problém a potreboval by som súrne poradiť ....ide o jedno predné svetlo mi strašne silno svieti a neviem ho nijak doladiť.Skúšal som už všetko ale stále je to rovnaké pravé svetlo strašne oslnuje ...predne svetla su originál hella ...DAKUJEM ZA KAZDU RADU post-34927-0-92646800-1386953909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Napadá mě, jestli je světlo v pořádku, tzn. není uvnitř světla utržená parabola? Když hýbeš štelovacíma kolečkama na světle, hýbe se parabola? Dále mě napadá, nemáš nějak prohozené dráty co napájí potkávací a dálkové vlákno? Jinak světla doma stejně dobře neseřídíš a je potřeba zajet do servisu, kde ti je seřídí pomocí regloskopu ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj konny ...no svetla sa zdaju byt v poriadku,aj parabola sa hybe,len to nejde nijako nastavit,tak neviem co s tym:-(Aj draty by mali byt spravne,ale dam to skontrolovat a mozno zajdem do servisu,ak to nevyriesim sam,len ktovie kolko zoberu love za vyladenie v servise... diky moc za rychlu odpoved :-) Ahoj kocka ...ja tam zadne stinitko nevidim:-(da sa svietit normalne aj bez stinitka?

Odkaz ke komentáři

Předface světla opravdu žádná stínítka nemají..., já bych řekl, že bude urvaná parabola, takže podle tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vycisteni-prednich-svetel-do-rv00-demontaz-prednich-svetel rozdělej světlo a podívej se jestli parabola sedí pevně, pokud bude někde volná, tak bude asi urvaná a tím pádem nejde seřídit :)

Odkaz ke komentáři

postav se pred garaz, zapni mlhovky a nastav si je priblizne do roviny... podle druheho svetla. sviti ti silne u ridice = je moc vysoko. nemas tam doufam z anglicke verze :)

jinak doma to nastavit +- jde, chce si to s tim hrat. kdyz jsem dojel na doserizeni, nic mi s tim ani nedelali. a take jsou na internetu nejake miry - jak daleko ma byt auto a jakym zpusobem ma svitit na zed ... podle toho by to slo taky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...