Alien001 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Ahoj lidi prosim vas chtel sem se poptat. mam na budikach furt rozsvicenou kontrolku airbagu zlutou a pred startovanim pri cekani na shasnuti kontrolek shasne a po vterince se zase rozsviti a sviti furt. Poradte prosim nekdo jestli vite predem dekuju mockrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Musíš udělat diagnostiku, bez toho to nikdo neřekne kde je chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Mně takhle signalizuje vypnutý airbag spolujezdce. Vždycky chvíli bliká, když nastartuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 jasny ale ja ten krouzek mel rozdelanej a nic s nim neni tak nevim co s tim skusim jeste vymenit za jinej a budu jen doufat!... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 pokud se stim nechceš nák extra zabejvat tak si Vagem zjisti kterej beg to dělá ten odpoj z konektoru do konektoru zapoj žárovku 12V/5W-CELOSKLO a pak chybu smaž vagem a máš pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest evilcody Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Treba to dat na diagnostiku a spravit, hlavne ak to robi vodicov airbag. Neni to sranda. Svietit ti to moze koli hocakej blbosti ale aj koli vade bagu. Ziarovka ti asi pri buracke face nezachrani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Taky bych neriskoval raději to oprav pořádně, třeba ti to nejbože jednou zachrání život 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Toxi5 Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Zdravím Vás, mám vůz OI r.v. 97 1,6 55kw, při dnešní jízdě se mi rozsvítila červená kontrolka airbagu. Vag píše - 00589 - Airbag Igniter 1: Passenger Side (N131), 32-00 - Resistance too High, Readiness: N/A Sundal jsem kastlík a odpojil jsem konektor, předepnul kontakty a připojil, po smazání chyby se hned objeví znova. Nevíte co by mohlo být příčinou? Omlouvám se jestli už nějaké vlákno existuje, jsem tu nový a moc se zatím neorientuji na fóru :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 vono přihnout někdy nestačí já vždy beru kontakty jehlovym pilníkem pak přiohnu a stříknu kontaktolem dále je třeba ten beg poměřit měl by mít 2-3 ohmy pokud má mín či víc tak bud jinej nebo řešení co sem psal vejš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.