Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Rosťa: Tak mi v pátek dorazíme v pracovním na brambory (zařiď nějaký halogeny, taky něco dovezu) a v sobotu v šest ráno odjíždíme na srazík ;-) njn... nedá se pane nic dělat. Povinnosti jsou povinnosti...

Houmik: Tak mě Argema padla takže budu nastartovanej u OMV. (samozřejmě dojedu nejspíš o pět minut později jelikož mám slaboučký autíčko...)

Odkaz ke komentáři

Spooky: tak to vypadá, že z Prahy pojedem jen my dvá, Houmik s Netvorem pojedou přes Pelhřimov a přímo na sever...

Rosťa: jak dlouho budete ty brambory sbírat? Když jsme je sbírávali my, tak jsme ráno začali a odpoledne jsme měli hotovo. To je pak ještě spoustu času... Pokud toho teda nemáte hektary...

Odkaz ke komentáři

Tááák v pohodě chlapi. Vše je při starém a prvotním plánu. V sobotu u Hummer centra po 7:00 čekám. :pivo: Brambory začali sbírat už dnes a v pátek bude jen dokopná ( Tzn. pár řádků. ), protože jsem si vzal na pátek dovču a jedu makat. Takže všem děkuji za solidaritu a v sobotu se uvidíme na OC srazu. Ještě jednou Díky :palec: :o :pivo: :pivo:

Upraveno uživatelem Rosťa19
Odkaz ke komentáři

tak panove, mluvim jsem se Spookym a oba dva chceme jet pres Prahu (mame dalnicni znamky)... tak ted jde o to, jak se domluvime s Alesem, takze bychom se nakonec prece jen potkali nekde v ty Praze? :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...