Přejít na obsah

Klokyho modrá RS FL

Doporučené příspěvky

Cau.Folie tady u nas primo ve vesnici.Pan je z Prahy pristehovanej a ma dlouholety zkusenosti.Je to obec Osecna okr.Liberec a rikal,ze jezdej lidi i z Varnsdorfu.Je dobrej,chce 3500kc a za 2,5 hodky je hotovej,2roky zaruka,naky folie z USA.tel:

Ten tlf je 737 385 251 a ma k tomu samozrejme i atest

Odkaz ke komentáři

Tak opět po týdnu nějaké info.První plná nádž vyjeta,dle PP 6,8 průměr,dle dotankování hrozivých 7,9 ale spíš i krátké trasy.Snad to sundám aspoň na 6,5l.Jinak mě také již kontrolovala PČR,prý jsem snad jel rychleji přes obec.Vůbec jsem si jich nevšiml,pak mě dojeli s majákem.Prý štěstí,že neměli radar.Opáčil jsem,že to mám krátce a že se snažím s RS jezdit přiměřeně :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Proběhlo prosté měření nprav od kola ke kolu.Výsledek:zadní náprava je kraší oproti přední o 3cm.Zadní kola byly hrozně zalezlé.Koupil jsem tedy podložky 15mm na každé kolo+delší šrouby.Konečně to vypadá mnohem lépe

Vypadá možná.. Ono to má nějaký důvod, proč je vlečená náprava kratší než hnaná.. :wallbash: U zadokolek je to zase naopak..

Odkaz ke komentáři

ty folie na svetla si lepil asi zevnitr vid? taky se chci do toho pustit tak se radsi ptam:)

Folie na svetlech je lepena normalne z venku

máš jí krásnou podložky jsou skoro nutností je to hrůza jak to zalézá bez nich. Nějaké další plány a úpravy?

Příští týden se stříká maska bez znaku-plástve,mračítka a pod kapotou plynová vzpěra místo drátu.Jinak bych ještě rád interiér kůže,alcantara,červené prošití.Pak už bych byl spokojen

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Urcite palivovy okruh, tohle resil nedavno znamy, hafo vesela historka - vyresila to az aditiva VIF + Benzinacka nafta(ani nemusis vervu) a az snad po treti nadrzi, to bylo 100% ok. Pricina byly bios***** a uplne jima zarvanej palivac a paliv.okruh, kterej vypadal jak plnej chuchvalcu vaty a bylo to z omv maxxmotion diesel. Dost necekany.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak po nějaké době novinky.Začal mi přibejvat olej,nafta do oleje.Již vyřešeno,druhý vstřik KO.Koupil jsem všechny nové a je po problému.Sehnal jsem konečně stříbrné hagusy,takže nahozeny(tzn. na prodej mé staré černé),taktéž i maska,mračítka a plynovou vzpěru kapoty,takhle už to zůstane.Snad se bude líbit

post-22253-0-07359800-1412613914_thumb.jpg

post-22253-0-22252100-1412613927_thumb.jpg

post-22253-0-47413900-1412613953_thumb.jpg

post-22253-0-42099300-1412613968_thumb.jpg

post-22253-0-28630400-1412613981_thumb.jpg

post-22253-0-13768100-1412613997_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...