Drncátko Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Zdravím, mám takovou menší problematickou situaci. Mamča si před nedávnem koupila OI a tak trochu by chtěla více podsvítit to rádio. Máme origo 2DIN. Žádné úpravy, jen chci nějak spatlat to podsvícení. Dík (doma jsem blbec kterej umí s počítačem XD ale ostatní mě mají za manijaka)[už jen dva roky a beru kombajn v tom stejném :D] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Nikdo nepomůže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Zdá se mi že tady vůči mně panuje jistá ignorace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Mne se zda ze nikto kto to tu cital ti pomoct nevie tak sa tu nerozculuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tvůj problém nějak nechápu,co chceš mamce v autě podsvicovat ? a nikdo Tě neignoruje. Málo kdo chápe,jak chceš podsvítit radio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Přesně jak tu píšou klici, nikdo tě neignoruje, i já jsem si četl tvůj dotaz, ale neodpovídal jsem protože pořádně nechápu jak to myslíš víc podsvítit rádio? To jako myslíš, aby podsvícení tlačítek svítilo víc, jako silněji? Pokud ano, tak stačí jen vyměnit smd diody za jiné s vyšší světelnou intenzitou ne...? ;) Pak ale bude rádio oproti ostatnímu podsvícení v autě svítit výrazněji a to asi nebude vypadat nejlíp, že? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Prostě jak zvýšit tu svítivost toho rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Svítivost zvýšíš jedině tak, že původní smd diody vyměníš za nové s vyšší svítivostí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Hodně štěstí s výměnou smd diod :D Horkovzdušnou pájku a pojďme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.