Přejít na obsah

Komfortka Octavia 1997 1.6 55kw

Doporučené příspěvky

Zdravím mám takový problém asi půl roku zpět se mi při zamknutí centrálem nedovřeli okna, a od té doby to nefunguje, byl jsem u známého minulý týden na program VAG-COM mi napíchl auto a tam zjistil teď nevím přesně kód chyby že prý mám špatné napájení ke komfortní jednotce, jakože mi jí VAG vyhledal ale nemůže s ní pracovat, jak zní rada?

Je třeba zkontrolovat všechny káble ke komfortní jednotce?Aby třeba nebyl někde upadlej nebo nalomenej drát?

Moc děkuji za jakoukoliv radu ;)

Odkaz ke komentáři

pokial viem tak sa to nastavuje cez obd cez PC.. len neviem ci komfortka v 97 to uz ma vediet.. kazdopadne ja som si to nastavil cez jeden uzitocny programcek co mi tu poradili... mam 3g komfortku 2002 auto... tam nastavujes ci ti maju chodit okna pri podrzani tlacidla zamykania alebo odomykania...

Odkaz ke komentáři

Jen okna když zamknu dalkáčem tak nezajedou :/

pokud chceš aby ti okna zavírala při uzamčení dálkou musíš na tý uni dálce prodloužit zamykací impuls koukni do návodu uni dálky jestli to takovou funkci vůbec má

některý uni dálky mají přímo zvláštní mínusový vývod s prodlouženým impulsem který se zapojí na zamykací drát stávajícího centrálu

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...