SKAJA Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak vždycky se dá přepnout APčko do režimu klienta a anténou chytat sousedovu wifi a kabelem ji posílat do telky B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Sakra A jak lze zjistit sousedovic heslo k wifině? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 To nastavení routeru musím pak zkusit taky :-) Jinak pokud opravdu máš jen takové to brouzdání, tak 10mb stačí. Já si občas musím stahovat třeba půl gigové soubory do práce, občas něco do školy, tak rychlost ocením i využiju. Nicméně jsem si vybral taky ten nejnižší tarif na optice. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tím nejmenším tarifem máš namysli co? ...třeba NETBOX má teď oficiálně jenom 50 / 100 / 150, tedy 50 Mb/s považuje za nejnižší a ještě to má pojmenovaný jako Stačí to, Frčí to a Letí to Vše samozřejmě 1:1, to kam se hrabe UPC s jejich poměrem downloadu a uploadu... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 A jak lze zjistit sousedovic heslo k wifině? Divil by ses, kolikrát není potřeba zjišťovat vůbec nic SSID broadcast enabled Wireless security disabled Login: admin Password: admin ... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Login mám sice taky admin do administrace routeru, ale wifi už mám trošku jiný :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak ono záleží, jaký má dotyčný nastavený heslo. Vyloženě brute-force na WPA moc nejde, takže pokud by měl něco typu "8R+dG;G#dInI{34}56E[543tRt]", tak smolík, ale kolik normálních lidí to má, že :D Jinak existujou programy (na linuxu), který dokážou zjistit základní údaje o dané síti a pak zkouší různý hesla ze slovníku. Pokud máš dobrej slovník, tak to nemusí trvat ani moc dlouho ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 To by musel být člověk chodící encyklopedie :jelen: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Kolikrát je rychlejší zaklepat na souseda, že ti padl net a potřebuješ zaplatit něco důležitýho, esli by tě na chvíli nepustil na NB :D a dojdeš s flashkou, na které máš "klíč" k bankovnictví ... wirelesskeyview :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Ani nevím, jestli bych se tady na patře za někým odvážil... 6 bytů na patře a z toho samá starší osoba a nebo mladší s děckama... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Jak ty to děláš, že máš vždycky první příspěvek na nové stránce :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 jenom esli ty nepočítáš karty :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Něco na tom bude :jelen: Jinak přeji hezký pátek Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Snad si najdu cas po tom mesicnim flakani se to tu zase poradne procist, tedy aspon to, co se me bude tykat, ale k veci - v Cebine je policejni Passat!!!!!!! Nohu z plynu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tady toho zas tolik novýho není Passat, a byl plnej prasat? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Snad si najdu cas po tom mesicnim flakani se to tu zase poradne procist, tedy aspon to, co se me bude tykat, ale k veci - v Cebine je policejni Passat!!!!!!! Nohu z plynu. Kudla to jsem mel cist driv potrebuju testovat G1 vcera odhalila MP, jakej to byl pasik ten novejsi ? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Byla o tom i reportáž na čt24 v poledne. Dopraváci v traspiku to vybírali na tom velkým parkovišti tam ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tam už jsem je dlouho neviděl...až mi to bylo podezřelý :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Když jsme u toho tématu. Máte nějaký zkušenosti s focením v tom Čebínským lomu? Byl jsem tam jednou pešky z toho parkoviště a viděl jsem, že se tam dá dostat pešky :-) (nahoře není plot), ale co třeba takový focení aut? Neznáte tam někdo hlídače? :) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Já jsem dneska ráno jel do Křížovic (nad Černvírem) na chalupu, cca kolem 10hod, a v Čebíně na parkovišti stáli státní s Transpikem a hned vedle auto ČT a venku kameru na stativu ;) Sem si právě říkal, co tam vymejšlejí. Každopádně dneska v té mlze, asi nikoho v okolí Čebína snad ani nemohli vybrat za nějakej vážnější prohřešek. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Kudla to jsem mel cist driv potrebuju testovat G1 vcera odhalila MP, jakej to byl pasik ten novejsi ? Uz novejsi. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 fajne, az je nekde pobliz Brna potkas znovu dej mi echo ale jeste vic by se mi hodilo potkat novy superby Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Pěkné nedělní odpoledne Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ale jo, dneska to celkem ujde :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Dobre rano, prace vola Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Dobré ránko.. :) Ešteže my máme aj dnes voľno.. :D ale zase taxík volá, už vyrážam na otočku do Brna... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Tak se zastav na kavu Šťastný dolet ;-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky