Ofeig Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Já taky potřebuji napsat tak 15 stránek, ale zatím potřebuju rychle dokončit nějaký zkoušky, ale zkusím to nějak rozpracovat o víkendu :-) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Dobré ráno pánové.Velice opožděně vše nejlepší do Nového roku. Dnes po skoro 4 týdnech dovolené poprvé v práci. Jak se mě nechtělo vstávat. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Nevíte o někom, kdo by v Brně vyměnil motor? Kus za kus, když bych si dovezl koupený. Jen čistě shodit starý do pryč, nahodit tam nový. Samozřejmě na fauvéčko. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak ona by ti to jistě vyměnila i Škodovka, ale bylo by to za trošičku tučnější cenovku. No ona k tomu asi stačí garáž s nějakým heverem nebo jak se jmenuje to zařízení, co motor zvedne a posune o metr dál... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No, nechci to do autorizáku a navíc, pochybuji, že by mě 1.3 vyměnili bez keců za 1.8... mě jde spíš o to,jestli tu nemá někdo nějakého známého, přeci jen né každý servisuje auto v autorizáku, kdo by to třeba za 5-7tis vyměnil. Troufám si sám na spoustu věcí, ale na výměnu motoru fakt ne.Naskytla se mě velice výhodná koupě (pokud teda prodávající začne pořádně komunikovat) tročku polazeného gti motoru 1.8 za velice pěknou cenu, který je ještě v dosavadním autě, ale majitel přechází na 1.8T, tak sháním prvně někoho, kdo by to vyměnil kus za kus s tím, že úplně vše potřebné dodám. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Asi zkusit poptat nějaké menší firmy v okolí a uvidíš, já s tímhle zkušenosti ani známé nemám Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Mozna bych mel jednoho automechanika... za zeptani nic nedas, poslu ti to do sz, pak jen pisni, jak jsi dopadl. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Super, díky! Jdu mu zavolat a vyptat se :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 V jakým autě přesně? S 1.3 mě napadá felda, ale tam 1.8 nejde tak jednoduše :-) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 To je starší než já Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 I než já pane :). O 7let :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Zdravo Vladan !!! :asie: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Pokud to auto šlape, proč do něj vlastně vrtat? Nevím no, asi bych byl rád že mám něco sice "archivního" ale co jezdí ... ono kdo ví co se výměnou motoru může všechno přihodit a jaké s tím pak mohou nastat komplikace Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Hele, motor šlape, sice má prdlý těsnění pod hlavou a termostat v háji, ale to jsou otázky pár korun.Spíš jde o to, že ten jiný motor má taky 3x větší výkon jak ten, co v něm je teď. Co se týče toho vrtání do motoru... Teď ten motor šlape v jiné mk2 bez chybičky, tak proč si ho nehodit do své, když jeho majitel údajně přechází na 1.8t Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tohle ještě není elektronika, ale čistě mechanická záležitost...není důvod, aby tam nešlapalo cokoliv, nebál bych se té výměny Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Díky Raymonovi jsem se domluvil s chlapíkem, co to vymění. Už se jen domluvit s borcem, aby ty vytáhl z golfa a převést to. Uvidíme, jak to celý zase dopadne :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) Wokhiii a hadejte, ktere dalsi auto (prvni byla A4 od LukasV) z mistniho bazarku prijde k nam do firmy :asie: Upraveno Leden 9, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Že by strejda Olaf konečně prodal Lunárku? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 http://www.autozeitung.de/auto-neuheiten/skoda-neue-modelle-octavia-fabia-bonneville-superb-citifun-yeti/Skoda-Bonneville/n402994/7?panorama=1 neue skoda Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jestli se mi z toho něco fakt líbí, tak ten Superb Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Čo toto? --> samosvor :) http://auto.sme.sk/c/7061038/seat-predstavil-novy-leon-cupra-v-dvoch-verziach.html Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Ten golf by šel vyměnit :-) To už jsme jednou dělali ;-) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jako ta Cupra vypadá slušně...jak vzhledem, tak technikou...jenže co s takovým autem?? ...To je tak půjčit si to na jedno odpoledne, vyblbnout se na okruhu a zase to vrátit. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 a proc by sis ho nemohl koupit a mit ho i na dalsi vikend a dalsi a dalsi ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Mohl, ale nebavilo by mě to :D Zas taková hračka to není, abych v tom chtěl pravidelně trávit víkendy. Na to bych bral spíš nějaký fajný kabrio nebo zadokolku (případně kombinaci obojího) ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Dobre, dobre, spadl SAP neco si prejte Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky