Mirek1.8T Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 No dnes to byl masakr, bylo srandovní pozorovat našeho Yorkshira, jak se mu rozjížděli tlapky na všechny strany a chytal smyky :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Příjemné únorové pondělí Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Ale jo, zatím je fajn Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Rano jsem stihl vypadek proudu na semaforech po ceste do prace >> Zabovresky > Vankovka, vsechny semafory na chvilku uplne vyply, v praci jsem byl za 5 minut Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Mam zde vzkaz pro jednoho cloveka, ktereho jsem potkal na dalnici: Nevidim zadny duvod lepit se mi na zadek na dalnici, zvlastne kdyz jedu v pravym pruhu 180... jo a ty modry svetlylka za sklem a na strese jsou pekne trapny!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Tak už je to tady http://diit.cz/clanek/toshiba-ukoncila-zaruky-rady-produktu-ocz ...Ale vlastně nic, co by se koncovýho zákazníka týkalo ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Rano prace, vecer legrace. S kym se potkam na sestou v Olesnici? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak prý neomezený volání asi funguje ... (výpis za tel. číslo bratra) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Masakr ...Bych chtěl někdy vidět běžnej den člověka, co tohle provolá a propíše. To musí mít pořád telefon v ruce/u ucha Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 To jsem mu psal, jestli ho nebolí ucho a jestli ještě slyší Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Kdyz by si nekdo chtel zajezdit, tak odpoledne odjezd +-17:30 a pozdeji, navrat podle pocasi a nalady, volna mista v moji 'Marry' nejsou problemem. P.S.: Opily (radosti) ridic, vesely vrah ^_^ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak co strejdo Olafe? kuk sem Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Technikus: taky znám takové :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 S kým se vykecáváte? Já mám na svém RČ sice 3 telefonní čísla s neomezenými tarify, nicméně těch 35h jsem tam viděl poprvé (za jedno konkrétní číslo), vždycky tam býval rekord 3, 5 možná až 7h na číslo... Na druhou stranu je fakt, že minimálně u mě klesl počet SMS a stoupl počet provolaných minut, proč si psát každej prd SMSkou když to lze vyřešit i hovorem a člověk se nemusí hlídat... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) to se nějak stane no :D poslední zůčtovaní Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Taky pěkný :D Technikus: no já osobně mám tarif neomezenej, ale provolám tak max 5hod měsíčně, a to už musí pracovně náročnej měsíc. To co jsem posílal, zvládá dcera známého :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Ukecaná dcera :jelen: JIMe taky pěkný, a co to je ta položka internet 117h? Dneska se snad data na časový úsek neměří, ale max. za spotřebu dat / měsíční paušál ale 24/7... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 no co já vím, pro mě dul že platí furt stejně :D jen když se volá na sk tak to skočí ;) mě už asi bere cestovní horečka a to musím makat i zítra před odletem :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 A kam teda letíš? ...já zítra plánuji přelet velkoměsto (Praha) -> vesnice (Brno) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 divejte se jaky chyta Cajzlacky moresy , aby te tu nekdo nehnal vydlema zpatky do mesta :asie: :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 No co, nejsem první a ani poslední, co to říká a to jsem v Praze teprve 2 roky, ale už teď vím, že bych se do Brna už velmi nerad vracel Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Octavia kupé, kolik se jich asi tak prodá? více zde Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Masovka to asi nebude, ale pár by se jich prodat mohlo. Alespoň by se mohl člověk trošku odlišit od davu, takže proč ne :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 a já hledám jak se dostat z brna na ves :D brrr praha fuj Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Skaja vidím to na stylovku pro mladé a nebo nějaké podnikatele na pracovní cesty, ale k tomu aby měli v garáži i "standardní" auto JIM Možná na tom něco bude... v Brně jsem závislý na rodičích, bo když dojedu, spím v Syrovicích a už to mě tak trošku odrazuje, že je to kamkoliv daleko a nedej bože, že bych si chtěl někam večer vyjít a popít. Možná, kdybych měl kde spát přímo v Brně, těšil bych se na jih víc a jezdil třeba i častěji... Ale takhle jsem rád, že se v Brně ukážu cca ob měsíc a půl až dva, kdy mi to bohatě stačí... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 JIMe, ze ty letis na Mauricius? Jsou tam ted missky s Liborem Bouckem :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Já kdybych měl možnost, tak vypadnu někam doprostřed vinohradu, daleko od civilizace, kde není signál a hotovo. Kdepak velkoměsto :P Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 já si bez signálu udělám-sima zustane v brne, v blázinci se to prej nesmí Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky