HONZAV1 Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Teď možná blbý dotaz. Zkoušeno jen na jednom vozíku? Elektro vozíku může zlobit a rozhodit jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Zkouseno ja jednom do 750kg 7 pol zasuvka a potom na podvalu 13pol zasuvka delalo to to same 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Chyba v zapojení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Tak jsem zjistil ze chyba v zapojeni neni a musi se rucne zadat codovani do 09 central eletrika pozice prives ja ji tam nemam tak ji nezapnu ale kdyz se zada rucne tak by to melo jit a najit jednotku v 69 jen nemam nikeho kdo ma b6 aby se mi na ten kod podival nebo vyfotil stranku kde je kolonka prives 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Pokud máš originál VCDS tak tam popisky ke kódování určitě jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 To musim mit ten VIS ne? Pokud jo nemam ho aktivovany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Ne,originál VCDS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Tyhle popisky jinak nevim kamos ma origo pokud myslis tyhle tak tam prives v popiskach neni u vw prej pokud to nema prirazene od vyroby tak se musi kod nahrat rucne to mi rekly primo ve vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 To je zvláštní.Kódoval jsem už několik TZ a popisky jsme vždy měl.Pokud máš origo kabel,stáhni novou verzi Ross-techu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Prave ze moje auto nebylo pripraveno na tazne a vw to prej ma tak ze pokud to tam chci dodat musi zadat kod rucne ze to tam nenajdu Pres binarni asi a vedet byte kterej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Divné.Kódoval jsem i VW a bylo.Stáhní poslední angl.verzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Ok stahnu a uvidim ted jsem pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Jak to chceš nakódovat když není na CAN bus napojené? To že to tam zadíš tak ti stejně bude hlásit že je jednotka tažného nedostupná. Kódování má smysl jenv případě CAN BUS jednotky tažného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Tam není natáhnutý CAN?No pak je to jasné :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Ta jednotka ma can bus overovalli to u vyrobce a prej toho prodaly mrte a vsem to slo nakodovat Prodejce tvrdi a je si jist ze to komunikuje nevim jak ale je to can nevim uz to je nad me chapani vydodim ji a koupim uz 3 novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 tak mi ukaž kde je ten can bus napojený prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Pokud je to ta,co jsi dával na předchozí stránku,tak je to Uni Cit-není zapojená na CAN,jak píše H2o... Erich Jeager vyrábí jak jednotku na CAN tak UNI a pak je to jasné-máš UNI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Takze prodejce lhal mel mi dat can to vymontuji a vrazim mu ji do ksichtu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BIGR Odesláno Březen 20, 2022 Sdílet Odesláno Březen 20, 2022 Zdravím, je ti sice trochu mimo,ale téma sedí. Koupil jsem Yetiho 2014 s origo tažným. Včera jsem chtěl připojit přívěs,co mi s Octavií fungoval a nic nejde. Světla nesvítí zadní pípáky pípají.Zkrátka přívěs pro auto neexistuje. Pojistky jsou v pořádku,jednotku vidím,chyby žádné. Na autě 13ti pól na vozíku 7mi pól mezi redukce. Nemůže to dělat právě ta redukce? byla v kufru od minulého majitele. Jenže je to dovoz z Německa,tak se ho nezeptám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 20, 2022 Sdílet Odesláno Březen 20, 2022 Vadná redukce, nebo elektrika v koncovce na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BIGR Odesláno Březen 20, 2022 Sdílet Odesláno Březen 20, 2022 Tak už jsem to asi vyřešil. Vyzkoušel jsem nosič na kola a vše funguje jak má. Takže vytrhám elektrikou z vozejku a vyrobim novou rovnou s 13ti polovou zastrckou… Sorry za chaos… 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaroslavmo Odesláno Červenec 2, 2025 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2025 Zdravím vespolek , potřebuji poradit s nakodováním TZ - originál výklopné na Kodiaq rv. 2021 L&K . kde a co je potřeba dokodovat a přispůsobyt . dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.