switcher Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Zdravím Vás, potřebuji poradit... dnes jsem namontoval tažné zařízení s originální řídící jednotkou tažného a pořebuji jej nakódovat. Nakódoval jsem parkovacího asistenta, ale asi je potřeba i gateway. Poradí mi někdo? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 v gateway zaškrtnout tažné zařízení, a pak je tam ještě někde na výběr že manuálně sundávací......nic složitého... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 v gateway zaškrtnout tažné zařízení, a pak je tam ještě někde na výběr že manuálně sundávací......nic složitého... právě, že já to v té kalkulačce vůbec nemám. Nevíš v jakém bitě má co být? Mám sundavací tažný. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 ráno se podívám klidně... jinak čiselné označení jednotky je 69, tak mužeš v gatewayi taky hledat podle toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 to by jsi byl moc hodný... vše funguje, bliká, svítí, ale např. v rádiu nesvítí připojený vozík. Pokud se připojím na gateway a dám prodloužené kódování a kalukátor, tak tam nikde nic o tažném nevidím, takže kdyby ses ráno mrknul, bych bych ti vděčný. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 jaké máš rádio?? a PDC je nakodováno správně? při připojeném vozíku musí odpojovat zadní senzory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Rádio mám Stream mp3. PDC nakodovane je, senzory mi odpojuje. Podle me jde uz jen o tu GW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 případně kdyby jsi na to koukal, zkus mi udělat screenshoty v té gw... dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 aha, tak to máš asi správně všechno :), stream neukazuje vozík na obrázku :) vozík ukazují jen nová rádia, tj bolero, amundsen, columbus :), ale jinak podle toho co píšeš, tak to funguje 100% :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Myslim, ze tu gw jeste budu muset zkusit, protoze v ni lezi chyba o spatne nakodovane jednotce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 ale mám GW, která do octavia facelift.. dával jsem totiž columba, nové parkováky atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Dík, mrknu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Tak nakódováno mám, chyba z GW zmizela. Jen nevím proč ale mám prohozené brzdové světlo s mlhovkou... přitom když si dám měřené hodnoty, tak tam to ukazuje správně... při sešlápnutí brzdy píše, že svítí brzda. Nestalo se to někomu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 jak jako prohozené brzdové světlo s mlhou??? nechápu... na vozíku nebo na autě? budou možná prohozené piny v zásuvce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 svazek je originální, ale tak je možný že je to přehozený. Samozřejmě na vozíku jsem myslel, na autě vše svítí jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 bych řekl že při montáží došlo k přehození pinů v zásuvce tažného, jinde to nejde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 taky si myslím, moc dík za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
klecka Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Zdravim, nechci zakládat nové vlákno tak to dávám sem ,potřebuju poradit s tažným hlavně s elektrikou řešim problém jakou koupit zásuvku aby to chodilo a nespsalo chyby na žárovnách nebo tak něco? 1, obyčejnou zásuvku jen s kabely. 2, zásuvku se základní krabičkou (myslim že je to Can-bus nebo tak nějak) 3, origo svazek do OII je to o ceně a vozejk budu tahat cca 2x za rok tak nemusim nic extra díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 obyč zásuvka nedáš, nebude fungovat.. je teda čistě na tobě zda zvolíš nějakou canbus krabičku nebo origo jednotku a kabeláž na OII... pokud seženeš za slušný peníz origo, tak doporučuju origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
klecka Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 obyč zásuvka nedáš, nebude fungovat.. je teda čistě na tobě zda zvolíš nějakou canbus krabičku nebo origo jednotku a kabeláž na OII... pokud seženeš za slušný peníz origo, tak doporučuju origo Ok dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 U origo tažného dokódovat v ABS že je tažné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 spíš v ESP, gateway a PDC ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Tak gateway a PDC jsme řešili tam je to jasné, jen spousta aut nemá dokódováno v 03 (ABS brzdy) tažné. Už jsem tu měl 3 auta s dodatečnou montáží ze škodovky a nebylo to překódované. Ta origo elektrika má něco do sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest stoner Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak gateway a PDC jsme řešili tam je to jasné, jen spousta aut nemá dokódováno v 03 (ABS brzdy) tažné. Už jsem tu měl 3 auta s dodatečnou montáží ze škodovky a nebylo to překódované. Ta origo elektrika má něco do sebe. Mohl bych se zeptat? Nechal jsem si namontovat tažný. Potom mi to nastavovali, ale nedařilo se jim prý nastavit to ABS. Výsledek je následující: Odpojení mlhovky funguje. Odpojení senzorů a zobrazení vozíku na displeji funguje. Po načtení u známého je v logu: 03-ABS brzdy -- stav: OK 0000 69-Funkce přívěsu -- stav: OK 0000 Jak nebo co se ještě dokódovává u tažného v 03? Jaký byte nebo bit? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 A r.v. auta by nebyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest stoner Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 A r.v. auta by nebyl :) Sorry. :-) O II facelift (1Z), r.v. 2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 u MK60EC1 (ESP)se nic nepřizpůsobuje, auto si to načte samo a ASR nepodporuje žádné fce spojené s přívěsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Kóduje se jen u MK60 a MK60-AT platí pro vyrobené 6.2005 a 2006 výše, zbytek jak píše Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Mam problem. Po zapojeni privesu s kompletnim LED osvetlenim. Mi problikavaj na voziku parkovacky a neblikaj blinkry a nejde mlhovka. Jediny co jde je brzdovy svetlo na voziku a nevypne mi to PDC asistenta po pripojeni voziku. VcDS nehlasi zadnou zavadu a pise pripojeni vleku v poradku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Ledky, nemáš tam odpory, funguje to stejně jak by si dal na auto led žárovky bez odporu, dej vozík co má normální světla a bude to ok. Nebo předělej ty led světla a dej tam zátěžové odpory a bude to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.