Hydraulik Odesláno Duben 1, 2019 Sdílet Odesláno Duben 1, 2019 Pokud to spolupracuje s CAN-BUS, tak se objeví v diagnostice jako nová jednotka. Je nutno pak v Gateway zašrktnout tažné, a v jednotce PDC taktéž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 1, 2019 Sdílet Odesláno Duben 1, 2019 Je to origo, kára funguje komplet, ale nejdou nám zadní světla. Píše zkat na kostru u žárovek Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 7, 2019 Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 Bylo to zaoxidovanymi kontakty.Odesláno z mého AGS2-W09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Zdravím a prosím o radu. Tažné zařízení montováno z výroby, octavia 2008 před FL. Předělal jsem zástrčku na vozíku na 13 pinů, aby mě přestaly piskat parkovací senzory a auto o něm vědělo. Auto o voziku dle diagnostiky ví, ale senzory stále pískají. Světla fungují správně. Nevíte kde je chyba? Dozvěděl jsem se, že chyba bude v kódování. Jestli by někdo tušil, kde to nakódovat a řekl mě cestu? Byl bych moc vděčný. A zásuvce v autě také chybí 12, 11 a 10 pin. Nevím proč jej tam nedali :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Jednotka senzoru, dlouhé kodovaniOdesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Meglle nevíš přesný název té jednotky? Já to včera hledal všemožně ve vagu a nikde jsem tam pdc nenašel. A když jsem dal asistent parkování, tak mě to nenašlo jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Zkus jednotku komfortu a nebo centrální elektrika. Přes kalkulačku zadej kód. Jednotku tazneho vidíš? Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk Senzory jsou origo? Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Senzory jsou origo. Jednotku tažného vidím, v té jsem nic nenašel. Ani v centrální elektrice a a komfortu jsem nenašel zmínku o senzorech :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Pred face ma pdc jednotku 76, face ma 10, mate jistoru ze senzory jsou original? Proskenuj pres diag cele auto a uvidis zda tam jednotka PDC je. Piny v zasuvce nejsou napojeny pokud nepouzivas spinane napeti pro karavan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Tak je to elegance výbava, senzory jsou origo určitě. Šlo měnit i tóny přes caristu, nejspíše, jsem včera špatně hledal :( zkusím znovu pohledat. Když jsem zadal vin do cebie, vyjela mě výbava a vše tam bylo. Je tam akorát pípák na levém boku, za sedačkou zadní, taková krabička černá. Prý to tak je originál mě už někdo říkal. A když bych chtěl tahat karavan, tak mě nebude fungovat? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Tak asi ti odesla jednotka pdc proto ti parkal porad piska, co jsou za chyby v gateway? Tahat muzes vsechno je to jen spinane napeti, pro interier karavanu. Co tak mrknout na schematka na google :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Ale čidla fungují normálně. Chyby v diagnostice ohledně pdc nejsou. Jen nevěrohodný signál vnitřního tlačítka pro centrál a led osvětlení SPZ občas zazlobí, tak to hází chybu žárovky. A když jsem dal test všech jednotek, vše bylo ok. Ale nepamatuji si, jestli byl mezi nimi pdc :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Máš tu jednotku gateway aktivní? Připojí se VCDS k jednotce 69?Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Takže k 69 se připojí. K 76 ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Tak jsem na to koukal a zjistil jsem hrůzu ? už vím, proč to nejde. Jsou tam nejspíš opravdu dodělávané senzory. Nějaké steelmate je na řj napsané. Je to na levém boku napojené přes světlo. ? Takže už asi je jasné, proč to nejde. Ale mě bylo řečeno od jiných lidí, že ten repracek je takhle oreginal :( mě se to hned nezdálo. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Origo ma repracek na b sloupku pod pasem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Nemas z jednotky tažnýho nejaký externí vývod? Viděl jsem už něco takovýho . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Duben 12, 2019 Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Kde najdu tu jednotku tažného prosím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meglle Odesláno Duben 13, 2019 Sdílet Odesláno Duben 13, 2019 Za tapecem v kufru, ale nepamauju, myslím že vlevoOdesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek Jahoda Odesláno Červenec 31, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2020 Dobrý den, mám dotaz spíše problém. Když jsem si nechal nainstalovat tažné u Škoda superb 2. Tak mě na rádiu neukazuje se při couvání bez vozíku to malé autíčko, ale senzory pipaji. Mám neoriginální tažné. Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 16, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2020 lze jen u orig jednotky popř. její kopie jiných výrobců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Škutka J. Odesláno Prosinec 23, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2020 V 18. 4. 2014 at 12:43, h2oenergy napsal: Tak gateway a PDC jsme řešili tam je to jasné, jen spousta aut nemá dokódováno v 03 (ABS brzdy) tažné. Už jsem tu měl 3 auta s dodatečnou montáží ze škodovky a nebylo to překódované. Ta origo elektrika má něco do sebe. Mam original dodelane tažne na Superb kombi 3,STK v pohode jenom mi nesviti led dioda pri lanku kde se zatahne a vyklopi tažné.Nesviti ani zelena ani červená mi nebliká,nevite čím by to mohlo bít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 24, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2020 Pokud jsi si jistý,že je vše dobře napojeno,pak zkontrolovat kódování všech jednotek,kterých se to týče.Dle výbavy auta je jich celkem dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 27, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2020 kontrolka je jen věc spínače v tažném a jednotky asi bych se podíval zda je nakodováno výklopné tažné a nebo pevné popř. jestli tvoje jednotka je pro SIII výklopné tažné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Dobry den, nebudu zakladat nove tema tak to dam sem mam passat b6 2tdi 2010 dodelavane tazne eletrika erich jaeger 13 polova. Programovatelna ale kdyz aktivuji tazne 69 a pripojim se tak mi tu jednotku nevyhleda musim jeste nekde neco povolit aby mi tu jednotku naslo? Nekdo pise ze v 09 povolit prives ale tam nic takoveho nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Teoreticky může být i špatná jednotka, na Octavia 3 (12/2013) v roce 2014 jsme vyměnili 2, pak se to vytrhalo a dal nějaký univerzál a od té doby to funguje ... . Vždy to bylo, jako že dobré, pak si to začalo žít svým životem, jako že třeba to ukazovalo blinkry přívěsu, když nebyl zapojený, začalo to vybíjet baterku a pak "vyhořelo". Poprvé to montovali u vyhlášeného CZ výrobce tažných, podruhé se to nepovedlo tamtéž vůbec, nakopli celý systém auta, tak to v autorizáku dali dohromady a fungovalo to a tak ... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Jednotka je funkcni svetla sviti na voziku ale kdyz seslapnu brzdu dela to paseku vypnou se prave svetla na voziku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Jednotka musí jít načíst i když není zapsána do gateway (19), pokud nejde vidět je špatně zapojený CAN BUS nebo je na jednotce klema která deaktivuje komunikaci po CANu s jednotkami. Projít návod a zkontrolovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaveCZ Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Me tvrdi ze je programovatelna ale podle navodu me pripada ze neni 748350.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Ne je to obyč, jinak by se nenapojovala na světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.