header009 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 (upraveno) OT: Koberce origo BT? Moc pěkný.. Taky chci! podle myho to vyrabi ZPV stejne jako do prvovyroby http://www.zpv.cz/autokoberce/luxus-gumotuftove-design-z#navrch já od nich mám origo textilní a super stejný jako z výroby a super cena :) Upraveno Březen 12, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Jo, to je ten odkaz. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Heavy Duty cleaner od ValetPro je best. Daj se s ním vyčistit veškeré textilní povrchy strojně i ručně :) myslite toto ? http://www.detailingshop.cz/interierove-cistice/788-valetpro-heavy-duty-extraction-cleaner.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Maros jj je to on jinak tady se můžeš kouknout co provedl s mýma sedačkama... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=893&p=1470359 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Heavy duty dělá zázraky Láďovy sedačky budiž toho důkazem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Maros jj je to on jinak tady se můžeš kouknout co provedl s mýma sedačkama... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=893&p=1470359 Jen mne udivuje ze nazev produktu i fotka ma jiny nazev tak nevim . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Jo to sice jo ale muzes bejt v klidu me prisel presne tenhle co mas odkaz. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 prisel ti heavy duty tedy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Valet mění názvy a obaly produktů 100x ročně, je v tom trochu bordel no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ale většinou jde nahoru i kvalita takže bych jim to přejmenování odpustil já dodneška stejně používám ty starý napr. u classic paint cleanseru tomu říkám furt achil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 tak objednano,tak jsem zvedavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) Známý mi dovezl OII, najeto něco přes 150 tisíc, nicméně takhle já si představuju sedačky někde po 300 tisících bez jedinýho alespoň luxování :D Hnojba jak blázen Klasika ValetPro Carpet Cleaner na 2x. Pár foto... Upraveno Září 25, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Miku, Ti přivezu Octavii našich... :( najeto 105tkm a v autě bordel jak v tanku; už mě to ani nebaví uklízet. Tatík v tom nejraději vozí dřevo, ale už nerad v tom uklízí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Dobře odvedená práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) Diky :) Honzo klidne dovez :D Hele drevo by slo, tady bylo snad nablito. Mel jsem udelat jeste vic fotek stavu pred cistenim. Zadni lavice byla doslova hneda. :) Jenom prosim vas - dovezte mi nekdo uz konecne auto v kuzi! :D Ten textil v OII je strasny ausus! Vsude zmolky, chlupati to, proste strasny. V OIII uz to vypada vyrazne lip co jsem videl. Upraveno Září 25, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kutak Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Diky :) Honzo klidne dovez :D Hele drevo by slo, tady bylo snad nablito. Mel jsem udelat jeste vic fotek stavu pred cistenim. Zadni lavice byla doslova hneda. :) Jenom prosim vas - dovezte mi nekdo uz konecne auto v kuzi! :D Ten textil v OII je strasny ausus! Vsude zmolky, chlupati to, proste strasny. V OIII uz to vypada vyrazne lip co jsem videl. Pomůže to i se zápachem po psovi co je v autě od předchozí majitelky? Nebo co na smrad? Parní číštění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Se zápachem si hloubkové čištění poradí... Toto je chemická cesta, pára je jen voda. Nicméně na silný zápach by mohla pomoct kombinace obojího - pára povrch otevře a tepování je následně účinnější. V ideálním případě samozřejmě sedačky ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Jestli chceš odstranit smrad, tak je dobrý před tepováním nastříkat ValetPRO Enzym odour eater. Vyžere to bakterie a smrad zmizí (většinou) :). Tepováním už to pak jen doladíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 A aby si je udržel čisté, tak po čištění a vysušení nějaký "Fabric repel" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 co je ten Fabric repel a jaký použít? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 303 Fabric je výborný, používám ho na Smartí střechu a vydrží cca rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Bude mi stacit 1l Valetpro Classic Carpet Cleaner na dva auta ,kdyz se to bude delat s tepovacem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 MAROS: V pohode vystaci na 2 auta. Jak ked tepujem tak spotrebujem 2-5dcl na jedno auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Kuci,jaky je postup na cisteni sedacek kdyz mam jen vysavac na mokre vysavani ? Co ten vysavac z Lidlu,je dostacujici ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 @maros také jsem nad ním zvažoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Prave furt vaham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Tepovat jsem s ním nezkoušel, ale jinak je good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Podelim se o svou zkusenost s cistenim sedacek. Mam normalni obycejne latkove v Oct 1, 98 r.v. (stejnym zpusobem a stejneho vysledku jsem dosahl ve ford puma, take latkove), mam je uz proste state, prosoupane tak jsem si rikal ze tim nic nezkazim, kdyztak koupim potahy :D :D Potreboval jsem na to: Kartac - stacil mi maly o velikosti dlaně, z drogerii za cca 25,-kc Kybl Kanistr s teplou vodou (pokud to delate mimo mesto protoze nemate garaz jako ja :D) Vanish na koberce (tekuty) - cena cca 100,-kč Houbovou uterku(y), do ktere se vpije voda - ja koupil obycejne v tescu za cca 30,-kc a byly tam 3, na obalu bylo napsano ze ta uterka pojme az 10 nasobek vody (k velikosti uterky) Nicmene muj postup: 1. Povysavat 2. Vanish na koberce (tekuty) nalit do kyblu s teplou vodou a rozmichat, dokud se nevytvori poradna pena (pomer voda:vanish je napsan na etikete, tusim ze tam je pomer 10:1) 3. Kartacem nabrat penu, nanest na cast sedacky (nebojte se kartac ponorit prvne do vody a jak jej vytahujete pribrat prave tu penu a rychle z kyblu na sedacku, at je tam jednak pena, ale i trochu vody a sedacka je vlhka az mokra), dane misto drhnete krouzivym pohybem, na dane misto pak prilozte houbovou uterku a pritlacte (ja se treba oprel poradne rukama) at to tu vodu spinavou z toho molitanu a latky vytahne, vyzdimat uterku a pokracujeme zase kartacem, dane misto vzdy projet takto aspon 2x, timto zpusobem vycistime celou sedacku 4. Dokud je sedacka jeste mokra, rychle povysavat, uvidite krasne ve vysavaci po povysavani jak je v trubici vysavace videt ta spinava voda. Ja takto vycistil 2 auta a nemuzu si stezovat, sedacky jako nove. Jeste pred timto zpusobem jsem zkousel nekolikat cistit sedCky a vzdy byl vysledek spatny, zustaly spinave kolecka, spinu jsem spis jen rozetrel. S tim cim pisu vyse jsem vycistil 2x sedacky, ktere byly od cokolady, kramu, spiny ze spinavych veci (chodim hodne po horach, to vite, sednete si na zem, a mate spinavou prdel i kdyz to videt nejde a pak si sednete do auta a mate to na sedacce, plus vozim psa ktery se leckde vyvali). Edit: prikladam obrazky pred a po Pred: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 díky za tento návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.