JasteR Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 TEN MOTOR JE BRUTÁLNÍ :D Jenom slabsi 4.2ka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 (upraveno) SAMOZŘEJMĚ ŽE JSEM ZMEŠKAL VÝROČÍ OKTÁVĚNY !!!! shválně jsem si to vyfotil těsně před tím, pač jsem věděl že zapomenu ;) a fotka nové vývěvy. Jak by se Vám líbila ta modrá a možná i zelená kostkovaná látka někde na autě ? :( Upraveno Říjen 16, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 (upraveno) tak nebudu kazit prekvapeni ;) Upraveno Říjen 16, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ;) zatím se daří, doufám že bude finální dílo povedené ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Kamarádovi ukradli kola z tohodle auta v olomouci z 18. na 19.10. 2010. Kdyby někdo zahlédl nějakého černého spoluobčana s kolama na zádech, dejte vědět. Ráno našel auto postavené na cihlách! Nevím co bych dělal takhle auto najít. Nemám slov ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Práce pomaličku ale jistě pokračují ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 luxusni chlape ;) cim to lepis? ja jenom pro inspiraci az budu mit dlouhy zimni vecery, jak jsem ti psal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 a mel tam bezpecaky na tech kolech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 luxusni chlape :P cim to lepis? ja jenom pro inspiraci az budu mit dlouhy zimni vecery, jak jsem ti psal :D Chemopréééén :) chviličku nechat zaschnout a prc látku na to! Drží DOKONALE! a mel tam bezpecaky na tech kolech? Neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Kamarádovi ukradli kola z tohodle auta v olomouci z 18. na 19.10. 2010. Kdyby někdo zahlédl nějakého černého spoluobčana s kolama na zádech, dejte vědět. Ráno našel auto postavené na cihlách! Nevím co bych dělal takhle auto najít. Nemám slov ! Proc jsem mi zda, ze jsem to auto potkaval tady v Krnove Ten Tvuj kamarad si ho asi od nekoho tady koupil, ze? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 jo to netuším, ale takových polepených C2 moc v čr nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 ten interier bude mnam,ako si daleko? inak ten chemopren neviem ci ti bude aj neskor drzat,radsej by som pouzil dvojzlozkove lepidlo,aj sedadla budu kockovane? sive plastove diely budes ako prerabat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 (upraveno) O sedačkách silně uvažuju ale to je do budoucna. Šedé díly a gumové obložení budu vyměňovat za černé, popřípadě některé plasty stříknu. Chemopren čéče drží jak hrom, když jsem to přilepil a normalně to chytl do ruky a tahal tak se to ani nehnulo! ;-) Edit: sloupy už jsou všechny, teď už jen strop - na který si doufám udělám čas o víkendu !!! Upraveno Říjen 25, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 CHEMOPREN JE DOBRÉ LEPIDLO , URČITĚ SE TO ODLEPOVAT NEBUDE :) UŽ JSEM ZVĚDAVÝ NA VÝSLEDEK TVÉ PRÁCE. BUDE TO TAKOVÝ RETRO STYL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Stropnice je dole ! ;-) Je to jednodušší než jsem si myslel, sice jedna válečná oběť byla - držák stínítka, zaboha nešel dolů. Fotky budou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Ji budeš taky potahovat látkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 (upraveno) Jjjj celou horní polovičku interiéru Jak se odstrojí veškeré držátka, stínítka a osvětlení, tak ji stačí vytahnout z gumového těsnění co je kolem dveří a jinde a sama spadne a je to ;-) Samotného mě to překvapilo, že je to tak jednoduché. Upraveno Říjen 28, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Jsem zvědavej na výsledek, až budeš mít hotovo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Už se těším, až to budeš mít, určitě to bude vypadat perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Tak dneska mi došla konečně výbava pro iPhone do auta. Držák s miskama na můj 2g ale i 3g ajiné. Výborné zpracování, klouby drží (ikdyž vypadají dost futuristicky) http://www.maczone.cz/griffin-windowseat-d...dstb_d1384.html A kabel pro připojení k AUX do radia a usb do notebooku nebo napájení http://www.maczone.cz/ipower-audio-a-sync-...-blk_d1457.html Stojan doufám že se mi podaří zabudovat do palubovky tak aby to pěkné bylo a zaroven abych neřezal do palubovky. Kabel natáhnu pod palubovkou a pěkně ho skryju. To bude žůžo. v 2g bohužel nemam navigaci, ale jak bude 3Gs doma tak bude navigace, hudba, filmy, volání aj. v autě zmáknuté !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 (upraveno) Aby byl vzor našikmo i na stropnici (aby nebyl rovně po směru jízdy) musel sem rozšířit látku a vytvořit z ní mega plachtu, umění šicího stroje od babičky jako když najdeš :palec: PS: víte co není dobrá vlastnost když mate iPhone puštěný na stojanu v autě ??? "Zatřepáním telefonu vyber náhodný song" ;) To auto se jaksi třepe pořád ;-) Upraveno Říjen 29, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 (upraveno) lepidlo VŠUDE !!! z obýváku dílna! TO datum vydání z výroby je masakr! To mě baví nejvíc, nacházet to po celým autě - vždycky jsem chtěl být archeolog Upraveno Říjen 30, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Vypadá to opravdu parádně, klobouk dolů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 (upraveno) Díky Přidávám jednu spy fotku co vyfotil brácha. Další fotky, až aspoň okna umeju Ps: z vnitřního zpětného zrcátka jsem sundal nálepky a z venkovní strany šlo taky do kostky Upraveno Říjen 30, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 CO TO TAM TRČÍ ZPOZA SEDADEL ZA HLAVA ? TO JE SÁM MISTR KOSTKÁČ ? ;) VYPADÁ TO SUPROVĚ MOC SE TI TO POVEDLO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 pekna prace. doufam, ze si to nekdy prohlidnu nazivo. a ma to vyhodu, ze ti alespon nebudou drncet plasty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 No moc dobre to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 ta kostka je masakr pěkná práce a chemopren je super,jen lidi občas nečtou návody nebo nekoupí ten správný ..... jsem zvědavý na finální fotky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Vypadá to super!!! Co bych dal za takový šikovný ručičky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.