Deko Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Ale predstava, ze to jde tak lehce ukrast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Deko: Ty 15tky ani ne, ale 16tky od Tebe jdou sundávat fakt lehce. Sháním nějaké stahovací pásky v neutrální barvě, protože poklice na tom drží fakt silou vůle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Ty jel jsem 160 a drzely. Zase jsem nevjel do diry. Ale kdyz chce nekdo neco vzit, tak ani ty pasky to nezachrani (mel jsem 4 ks na jedne poklici). Proto jsem presel na hliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 O ztrátu za jízdy se nebojím, spíš to fakt stačí vzít prstem a hned jsou sundané. Když jsem měl 15tky poklice "Avantgarda" (ty co má tady Pointfrost) tak držely na kolech jak svině. Hlína je lepší, o tom žádná. Ale ty co chci jsem letos bohužel nesehnal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 (upraveno) alu jsou jasne, ale tuhle zimu ještě nebudou, mam doma folie a začal jsem s nima dělat vše. A nejen pro sebe, více na www.webni.cz i kontakt ;) Samozřejmě udělat takhle ALU není žádný problém ! Tyhle opravdu drží jako čert, za jizdy nemají šanci spadnout. Pokud jde o krádež poklic, taky se bojím, že by na autě nevydržely dlouho - ale při nejhorším to stáhnu páskami nějak šikovně aby to nezavazelo v designu poklice. To zelený je barva nebo folie? Všechno je folie. Splňuje vše co jsem od ní očekával. Upraveno Listopad 1, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 A myslíš že by jsi mi mohl prosím poslat kousek tý zelený jako vzorek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 (upraveno) No klidně, nebo předat. Jsem z Olomouce. Dole je vzorník. Já používám tu Lime-Tree Green http://www.webni.cz/folie-samolepky-autofolie/ Hele nevěděl jsem, že maš GTIV a už vubec ne že to zelene maš na kolech :D Ted na to koukám. Poslušně závidím :) Jak se tak dívám na ty tvé kola, tak přemýšlím, že bych asi neměl dělat každou poklici jinou barvou, ale asi všechny stejnou. Zelenou používám protože ji mám rád a mám ji v firemním logu a snad všude po bytě - takže se nezlob :) Upraveno Listopad 1, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 V pohodě... ;) No spíš bych ji potřeboval poslat, protože jsem z opačného konce republiky. A právě hledám nějakou zelenou folii, které bude co nejpodobnější barvě co mám na kolech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 (upraveno) 3-tí Heslo dne: bez bublin. Vady jsou vady na poklici, vynyl opisuje přesně podklad. Upraveno Listopad 2, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 to je folie ja jsem myslel, ze to lakujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 to je folie ja jsem myslel, ze to lakujes Pracně foliuji pane! ;) Lak se loupe, neni tak variabilní - využívám novější technologii. Folie mě zatím jen příjemně překvapují, na lak už nesahám! Máš nějakou zkušenost? Líbí se ti výsledek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Mas to paradni :palec: , sem tan folii lepim a nadavam jak ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Mas to paradni :palec: , sem tan folii lepim a nadavam jak ......... Mě to neskutečně chytlo, jasné že sem tam sem něco poku*vil ale zjistil jsem že časem se tak zlepšuju že udělam pomalu už cokoliv. Taky si sem tam pěkně ponadávám při nějakých pa-tvarech ale člověk jak zná ten materiál a ví co dokáže, tak si s ním nakonec i rozumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 a už jsou na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Šikovnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 tak nahoď foto jak to vypadá na autě protože je to zajímavý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 moc pěkný už jsem myslel, že nepokrauješ v započatém díle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 (upraveno) FUJ ......TAKOVÉ ŠPINAVÉ AUTO......ŽE SE NESTYDÍŠ :D ALE POKLICE PARÁDNÍ Upraveno Listopad 5, 2011 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 a už jsou na autě. ty kráso, ty sou teda hustokrutě coooooool to je lepená folie? jetli jo, tak smekám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Chlapi diky. Jeste neni hotova webovka a neni to spustene, ale kdo chce prebarvit kola nebo poklice ci ruzne casti auta a interieru, tak neni problem se domluvit. Jeste nemam reference, takze delam zadarmo, jen za material. Cim zajimavejsi prebarveni a prebarvovana cast, tim lepe. Akce: jen za material, prace zdarma;-) bude to pak cele na www.folie-olomouc.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 hodne pekne, zelene a oranzove se mi hodne libi. dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 A co ta "rovna" SPZ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Provokace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 (upraveno) Delas jen ty folie nebo i lakujete? Upraveno Listopad 14, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Jen folie! Už se nelakuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Ahoj, už ti přišla i ta druhá folie, jak jsme se bavili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Našel se čas i na moji Oktávku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Tak to asi bude chtít víc fotek... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 hezký , ale jak napsal Garrett dej víc fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.