infi Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Čus.. můžu mět na autě růžové blinkry přední ? není to zakázané ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Dokonce i vlnová délka světla (barva) je definovaná. Otázkou je, jak moc jsou schopni technici na STK posoudit správnost této barvy. Osobně vidím blinkr jako jeden z nejdůležitějších světelných zdrojů a moc bych jeho parametry neladil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Růžovou žárovku do blinkru jsem ještě neviděl, nemyslíš diademovou žárovku, která je taková jakoby duhová, ale bliká oranžově? Jinak abych ještě upřesnil odpověď na tvou otázku, tak růžovou žárovku použít nemůžeš, protože je určitýma předpisama dáno, že blinkr musí blikat oranžově!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Mně se teda z oranžové žárovky odloupala ta barva :) tak to moc oranžový nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
infi Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Oranžovou žarovku sem taky neviděl.. :D ale myslel sem že když se mi zté žárovky odloupne ta barva tak to stříknout na růžovo.. už sem to viděl na nějakém autě a vypadá to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Blinkry mám čiré, tak je oranžová žárovka, teda byla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Oranžovou žarovku sem taky neviděl.. :D ale myslel sem že když se mi zté žárovky odloupne ta barva tak to stříknout na růžovo.. už sem to viděl na nějakém autě a vypadá to pěkně Tu mas foto oranzovej ziarovky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Mně se teda z oranžové žárovky odloupala ta barva :) tak to moc oranžový nemám. ta farba zo ziaroviek sa rada odlupne od toho tepla co tam vznika.. teraz som menil nedavno 3 ziarovky, este svietili ale viac menej uz na bielo a nepacilo sa mi to.. vyzeralo to jak vyblednuta oranzova.. tak som to vymenil a teraz je to krasna syta oranzova.. ale k tomu teplu, jak som skusal nieco som pripojil blinker, zapol vystrazne blikanie a po pol minute vypol, vybral ziarovku a teple to bolo teda dost.. takze ked vela blikate tam tu oraznovu folie odtial proste odtavite :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ked si kupis kvalitne ziarovky tak ziadna farba-folia sa nebude odlupovat.!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Příště na to budu pamatovat :) konec konců tyhle tam byly původně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ked si kupis kvalitne ziarovky tak ziadna farba-folia sa nebude odlupovat.!!!! boli tam Osramky, (olupane) dal som tam Osramky.. alebo mas pocit ze ani Osram nevyra dostatocne kvalitne ziarovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 dunaj6: Odkial som mal vediet ze si tam mal OSRAM ziarovky!!!! Uz ani osram ziarovky nie je ta kvalita co bola!!! Ked sa vyrabaju po celom svete!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
infi Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tu mas foto oranzovej ziarovky!!! ziarovky.jpg ružovou... splet sem se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Já měl tu oranžovou taky oloupanou, pomohla dcerky oranžová fixa, kterou jsem žárovku nabarvil :-) Bliká jak nová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Když už se ta barva začne loupat, věřím že i životnost vlákna bude někde za polovinou. Asi je pro mě jednosdušší tu žárovku vyměnit - taky by mě štvalo, že se ta barva loupe postupně z celé baňky a padá mi do směrovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Já žárovku zrovna neměl a tak jsem to nabarvil, oloupanou barvu jsem samozřejmně vyfoukal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Pockej zarovku nemel ? A co nahradni zarovky v aute :-D povinna vybava :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 No neměl, auto mám chvíly a zjistil, že tam oranžová není :-) Už jsem ji koupil, ale ta nabarvená je gut :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.