Guest jar Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Zdravim,mám krátce O2,po vypnutí kličku zapalování mi sjedou stěrače cca 2cm dolu,pak už drží pokud je nepustím,pak se to opakuje. Prý to je normál,tak nevím? Dík za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 To je blokace. Když poskočí dolu tak se zaseknou a nejde snima hýbat. Je to zabezpečení proti krádeži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 dělá mi to taky na 2 autech O2 2008, nevím zda to je normální, ale neřeším to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) Howby s woctem, je to kvůli gumám - při každém druhém vypnutí stěračů nebo pátém vypnutí zapalování viz manuál str. 60 v tom manuálu je toho dost ale pozor, něco z těch základních věcí je tajný, jak nedávno prohlásil Svět motorů Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 A to by mě zajímalo podle čeho se ty stěrače blokují a neblokují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Já je mám zablokovaný pořád, ale o tom jsme někde kdysi psali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 zablokují se, pokud se dá páčka stěračů na nulu, kdo má dešťák, tak zůstávají vyjetý většinou, ale taky né vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Já jsem na to nepřišel. Za to jsem přišel na to, když vypnu klíček a bouchnu páčkou dolu jako na jedno setření tak vyjedou nahoru a zastaví se tam. Takže se krásně dají vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 To je servisna poloha stieracov, je to aj v manuale. Ako si ich doteraz menil? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Když vše selže pak až beru manuál :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 To znám ještě lepší, v práci jsem měl O II jako první, od tý doby jich přibilo neúrekom a začali za mnou chodit např. právě kvůli stěračům, vynulování servisu, světlům........ Z kraje sem poradil, teď už je rovnou posílám do manuálu páč to člověka začne srát (velká fabrika a moc O II) jak jsou lidi líný kouknout do manuálu, hotovo za pět minut. Radši se třeba měsíc s něčím trápí než by do něj koukli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 caute panove nechcem zakladat novu diskusiu, ale mam taky problem. Sterace sa mi najprv zacali spomalovat. Pri zapnuti akehokolvek programu stierania isli najprv kazde zotretie plnou rychlostou a po case proste zotretie spomalilo. Zo zaciatku som myslel, ze malo vody, velky odpor, ale robi to aj pri vela vody a malom odpore. Ale vacsi problem mam od stvrtka. ked som siel do prace a prsalo, pustene sterace, tak mi zacali zastavovat. Je jedno aky mam program, ci stale stieranie ci prerusovac, vzdy to chvilu stiera a po chvili sa zastavia tak v jednej tretine zdvihu. Pri prerusovaci je to este v pohode, tam sa to pri dalsom zotreti vrati spat, ale ked je zapnute stale stieranie tak sa nevrati a treba to prepinat. No a poviem pravdu, aj ta 25km cesta do prace v dazdi mi dala pekne zabrat s tymi stieracmi. A manzelke zas vcera len po ceste cez mesto. Chcem sa spytat, ci sa vam to uz niekomu stalo, a co by to mohlo byt? Ci bude v haji motorcek, alebo hladat daco ine? ak sa vam podari, tak vdaka vopred za nejake info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Vypadá to na mechanizmus steracu, zatuhnute osy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 jj, bude to s vysokou pravděpodobností zatuhlý. Zkus v Googlovi zadat "oprava zatuhlých stěračů" a něco o tom určitě najdeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.