Laurin Klement Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 - Minuly tyden pokoreno 160k km - Dneska vymenen kabinovej filtr a dezinfikovana klimatizace - cena za oboji dohromady pod 500,- - Cisteni klimy udelalo bordel, takze interier komplet vycisten, vyluxovan, papirky vyhazeny - Dotahnute nejake torxy z boku palubky a docvakane plasty na B sloupcich + jeden plast u ridice na prahu. Dalsi faze bude rozebrani tapecu u PZ dveri, je volnejsi a obcas to "zapraska". Leze mi to na nervy. A nepotesil me vonny "stromecek", respektive takova blbost, co mi davaj z autorizaku. Za 2 mesice mi to rozezralo ochranny povrch u popelniku v zadu a chromova linka je na dotek takova jakoby odlupujici. Jinak je ale celistva, z fotky to vypada hur. Uz jsou vsechny v kosi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Jako nové! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 ahoj,krasna ocista ;-) to me ten vonny stromek taky rozezral tu chrom linku u vydechu ve predu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 diky :) princes: stane se. Chci se ale zastavit na vrakaci pro bluetooth jednotku a MDI, vezmu rovnou i ten popelnik :D btw. nevite kde presne je odtok klimatizace? Respektive jak ho, co nejjednoduseji vycistim? Vim, ze je nekde uprostred, pod stredovym tunelem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 dnesni update: Staging :) https://www.youtube.com/watch?v=78wcNivr2zQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ty kilometry, jak mas zacerneny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 vsak nemusi kazdej vedet, kolik ma presne nalitano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 a čemu to vadí? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 vime ze bylo skoro 20:15 a venkovni teplota 13 stupnu :D ... ja tipuji, ze budes mit 160 tkm a vice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 budu tam davat i dalsi videa a posledni co chci, aby si me vyhlidnul nejakej nenechavec. Jsem moc paranoidni? kilometry mas o par prispevku vyse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ja vim, proto jsem to tam napsal :D ... pokud nechodis kolem auta s kamerou a nenechavas tam primo SPZ, tak vetsinou je jim fuk kolik mas km ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 mam v planu si pujcit Hnujdaje a udelat "review" :) pokud za ten krap neco budou chtit, tak maji smulu a svet se nedozvi o jejich super-extra-heavy kvalite :D idealne chci mit kameru az do autosalonu prijedu Octou a budu zadat o pujceni. Mam takovy tuseni, ze tam to skonci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Hezká blbůstka, také na to při každém startování koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak tohle si tam taky aktivuju :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Dneska bylo pekne, tak jsem sel neco delat :) Zebra grillu v laku. 3 hodinova hodne trpeliva prace a hrani si na da Vinciho :) Na vycvaknuti samotnyho grillu jsem nemel odvahu, bylo by to lepsi, ale drzi to tam typickym koncernovym stylem (cti jako prase) :D Bezprostredne po sundani Stret kaminku s logem :D Odmastit a na sucho prejet zlehka 1000 smirglem Ochranit chromovany casti (kdyby nahodou) + znova odmastit. Paska se jako vzdy trhala, nepamatuju pasku, co by se netrhala :D detail.. Zaklad, barva, lak, stetecek a improvizovana paleta :) Po 2x barve a 1x laku Po 2x laku Hotovo A pouceni do budoucna: pouzit mensi stetecek velikosti cca stetecku od laku na nehty (ten mi byl bohuzel zamitnut..) uplne nejlepsi je vsak nejaky malinky valecek, dat si praci navic a oblepit i ty zebra samostatne. Dalsi vec bude vyvedeni napajeni ze stropni lampicky a napojeni na mini-USB konektor. Mozna cerny usi. A pak premyslim o objednani setu brzd, mely by to byt komponenty rozmerove od vyroby stejne, ale na 100% nevim. Rady, zkusenosti? :) Nicmene se mi nechce davat dalsi ranec v autorizaku. Uz me na rozvodech a vymene FABky u taznyho natahli az az.. http://www.autodilyplus.cz/kotouc-brzdy-zadni-2-258-12?carId=20001 http://www.autodilyplus.cz/segmenty-predni-2-2-zimmermann-se-sign-opotrebeni?carId=20001 http://www.autodilyplus.cz/kotouc-brzdovy-predni-2-2-288-25?carId=20001 http://www.autodilyplus.cz/segmenty-treci-zadni-2-zimmermann?carId=20001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Na fotkách jsem toho moc nepoznal, ale pointu chápu Samotného mě to lákalo, ale ani lakovny neumí tato origo žebra lakovat. Pravděpodobně se ti brzo začnou loupat, je to blbý plast :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 no uvidime :) poznat to moc neni, je to ultra decentni, ale ja vim, ze to tam mam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Já nechal lakovat celou masku s plástvema a taky říkali, že se to bude lopupat, ale už je to rok a nic :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Ale plástve jsou OK to si nalakuji i já :) Je to jiný (tvrdší) typ plastu, zatímco ty originál žebra jsou z plastu, který se nedokáže tím lakem naleptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Hele Sticklere, já mám žebra na předFL masce lakovaná do černé metalízy a dva roky tam není byť jediný kaz, takže není pravda, že tam lak nedrží. Lakovali to tehdy v autorizáku. Maska pěkná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Ale jo, výjimky se najdou - třeba Heller má postupy, jak na to a za nehorázných 5 tisíc to nalakují. Ale svépomocí o životnosti trošku pochybuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Me to delali v Praze na Jarove za litr tak je to asi kus od kusu no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 To je super cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 V momentalnich teplech kdyz jsem zapnul klimu, tak zacala praskat schranka pred celnim sklem...Opraveno pestnim uderem tesne nad spinac varovek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 vcera umyto, vycisten EGR, nasroubovana nova (hezci) antena a nastelovany tahla od radicky :) dobry navod zde: https://www.youtube.com/watch?v=sheTKD03hmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Zimmermann set - 288*25, 258*12 + 8ks desticek. Za super cenu 4 138,- z autodilyplus.cz. Jsem spokojen :) K tomu 16ks prichytek tapecu do dveri, bude se tlumit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 (upraveno) To sa bude brzdit :D tlmenie schvalujem Upraveno Červen 11, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 lumi, a ty jsi uz tlumil? Porad nevim, co tam mam dat. Do dveri mi staci neco slabsiho, je to odhlucneny dostatecne, hlavne chci kufr - ten huci jako prase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Ja som tlmil len tapacire :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.