stnaik89 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Ahoj, zkušel jsem tady hledat, ale nějak sem nic co by sedělo nenašel. Pokud bych to předhlíd tak se omlouvám. Z ničeho nic (po začátku mrazů), se ozývá ze zadu octíka divný hukot. Jeden den nic a druhý den se to z ničeho nic ozvalo. Zkuk bych přirovnal asi k tomu, jako když je kolem kola zmrzlý sníh a dře o pneumatiku. Trvá to cca do rychlosti 40km/h pak uz není slyšet nic. Pokud auto necham dojed bez brždění také není nic slyšet. Jakmile začnu dobržďovat a zastavím nebo hodně přibrzdím, při přidání plynu opět tento zvuk.. Také se tento zvuk objevu při rozjednu po stání. Napadlo mě prvně ložisko, ale teď mi to spíše příjde jako nějaký bordel v bubnu ? Díky za každou radu, zítra se chystám brzdy rozebrat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Hmm to vypadá na ten bordel v bubnu, možná tam něco upadlo, z vlastní zkušenosti vim, že bubny dokážou překvapit svým obsahem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Mrkni na bubny a vyčisti je..., já jsem se s nima trápil 2 roky, měnil jsem jak pakny, tak bubny a pořád to dělalo bordel (při brždění brzdy vrzaly a v poslední době i dost hlasitě houkaly, jakoby to šlo kov na kov). Po rozdělání jsem ale na žádnou závadu nepřišel :( , tak jsem pakny pořádně očistil smirkem, odmastil, nasadil přesoustružené a vycentrované bubny a zatím po měsíčním používání je při brždění ticho, tak snad to nějakou dobu vydrží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Ještě že moje "krásné" červené bubny jsou dobré ! musím zaklepat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stnaik89 Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Díky za názory, tak doufám, že jak to rozeberu nejdu tam jenom přebytečný bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Chlapy sory ze to pisu sem ale uz nevim kam to napsat hledal jsem to jak blb :( delal jsem na moji octavii vymenu zadniho loziska bylo total!! ted jsem vypozoroval ze pri 90km/h se auto ukrutne chveje kdyz rychlost zvysim pomalu prestava na 110km/h zase nic. pak snizim a opet Tak jsem vse prolezl vsechny 4 kola a nikde nic zadna vule nikde vsechny loziska v poradku cepy a silenbloky taky meneny takze nevím čím to muže být . Mě už jen napada ze by to nove lozisko bylo vadne.dekuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 a nebyl vydrenej naboj?Zkousel jsi prevazit kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 naboj v poho a kola taktež dobře vyvážena ale byl hnutej liták takze uz je to v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.