Přejít na obsah

Nesvítí abs kontrolka

Ogi

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Všude jsem to hledal a nemůžu to najít, nesvítí mi kontrolka abs, když zapnu zapalování, mám octavii r.v. 2000 starý budíky koukal jsem, že zezadu by měli být žárovičky u těchto budíkách, ale chtěl bych vedět jestli ta žárovička je i na abs mám tušení, že tam ani není, tak abych to nesundával zbytečně díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

:D ABS mám, ale nefunguje píchnul jsem to na Vag píše to sporadikou chybu pumpy, takže pojistka ale to neřeším, já chci jen vědět když rozdělám budík jestli je to taková žárovička a nebo ledka aby jí tam jenom dal, když zapnu zapalování tak se rozsvítí všehny kontrolky krom abs, takže tam není žárovka, (nebo ledka),

jinak nejsem amater, vím že nemá svítít, jen když je nějaká chyba, nechci to rozdělávat zbytečně, aby tam nebyla ledka, přepájet bych si to netroufl...

Octavia I 1.9 TDi 81 Kw r.v 2000

Odkaz ke komentáři

Záleží na budíkách, dnes jsem to rozdělal a byly tam žárovky akorát jsem tam na Abs dal špatnou žárovky páč stejně když zapnu klíčekl tak stejně nesvítí, před tím mi nesvítila ani kontrolka dálkových a ted svítí,akorát jsem to dal už zpátky :D :/ takže to jdu ještě rozdělat a přehodím jinou žárovku a pak uvidím ... ,, když je blbá hlava, trpí celé tělo´´

Odkaz ke komentáři

Tak po opětovném rozdělání už jen (5 minut :-) ) jsem zjistil, že ty žárovičky jsou jen na např. kontrolky- rezervy, obrysová světla, dálková světla, blinkry atd... nejspíš upozorňovací kontrolky Abs, mazání, chladící kapaliny, žhavení, atd.. jsou připájené na plošňáku aby komunikovali s řídící jednotkou... takže najít nějaký schéma plošňáku a podle toho zjistit kde se abs ledka (smd) nachází ... nemáte někdo schéma ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...