jkohy Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ale proc zrovna na me sou tu jini co by potrebovali umravnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 To tak je, kamarád na sebe taky nijak neupozorňuje a ty plastový náhubky na dýchání už by mohl rozdávat, berou ho furt. Asi špatná karma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Zatim sem nedejchal akorat musim porad hledat doklady aspon vim kde jsou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak dneska jsem zatmavil zadní světla. :) Všichni mi říkali, ať to udělám fólií, tak jsem si koupil sprej a udělal to sprejem! :D Motip za 360Kč - 400ml. :) Za mě naprostá spokojenost, asi hodinu jsem oblepoval jedno světlo, aby barva byla jen tam, kde má být, poté několik vrstev - za každýma dvěma vrstvama jsem to nechal trošku poschnout a dodělal jsem to až teď. Přes noc to nechám ještě poschnout v obýváku kousek od krbu (ne zas takovej kousek, aby se neroztekly :D ) a zítra po příjezdu z práce nahodím světla na auto a sem samozřejmě foto. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jsem zvědav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Taky su zvědavej, hlavně na to, jak moc to prosvítí, mám takový obavy, že jsem to zatmavil až moc. Vzhled paráda! :) Ale s tou svítivostí no... Uvidíme. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 To je obecný problém sprejů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Za me ne ale kazdemu se libi neco jineho ja premyslim ze zadek zmenim na face Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Světla jsou zpátky tam, kde mají být. :) Přemýšlím, jestli sem tu fotku mám vůbec dát, budete si myslet, že su hrozný prase podle toho, jak mám octu špinavou. Su teď víc na cestách, než kolik mám volnýho času a do myčky rozhodně nepojedu! Ale já jí tu péči vynahradím! :) Jinak jkohy, FL světla se mi taky hodně líbí, ale i ty bych zatmavil. :D Včera po sundání světel. :) Už pěkně doma na pořádný vyschnutí. :) A dnes už na autě. :) Už se nemůžu dočkat, až se nalepí i to křídlo a dám nový znaky. Ale i když je všechno už doma pěkně nachystaný, udělám to, až bude větší teplo. :) Chtěl bych i sundat označení motorizace a nápis OCTAVIA, ale mám strach, aby tam nezůstala nějaká stopa... :( Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Vypadá to hezky ;) Stopa zůstává jen dočasně na světlejších barvách, po X letech to ne vždy jde 100% vyleštit a dané místo je tmavší, než okolí. Ale stačí měsíc a barvy se srovnají. Na černé bych byl bez obav ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Díky za pochvalu. :) Supr, pustím se do toho. :) Takže silon, odřezat to a co s lepidlem? Tech. benzínem? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já to dělal kreditkou a pak jsem lepidlo jen normálně palcem "odšulal" a místo přeleštil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 než křídlo bych udělal koncovky vyfuku :) jinak pěkné zatmavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 já ty nápisi odřezal vlascem potom to omyl benzinem a oškrabal kreditkou a nakonec rozleštil a nic není vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Však říkám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Díky za pochvalu. :) Supr, pustím se do toho. :) Takže silon, odřezat to a co s lepidlem? Tech. benzínem? :) Clay B) Technickým benzínem bych se bál naleptání laku a tím pádem nutnosti docela silnýho přeleštění, což je zbytečný. Nahřát fénem a jak bylo zmíněno buď kreditkou nebo kuchyňskou špachtlí - to se mi osvědčilo na zadní znak. Po nahřátí šel skoro sám.. Mělo by to fungovat i na nápis. Ale za mě škoda, ten kubistickej font je krásnej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 a to zatmavení vypadá u tvé barvy moc pekně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 marekczek - křídlo už je doma v laku, jak už tady bylo zmíněno, takže není co řešit a koncovka mě taky čeká :) SirMike - to mě vlastně nenapadlo, pomoct lepidlu nahřátím :) jkohy - jak už jsem tady taky psal - vždycky jsem měl sen - černý auto, černý auto, černý kola, rudý třmeny, prostě vážně "Černá paní". :) Ale nějak od toho začínám upouštět, světla jsem chtěl taky původně zatmavit celý a dopadlo to takhle. No a kola - na černé barvě by to asi zaniklo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 pokud křídlo, tak to bude chtít i nárazníky RS ;), bez toho to vypadá divně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Takhle jak to mas se mi to libi kdybys to zatmavil cele tak by to zaniklo a tech. benzinem lak nerozleptas to bys tam driv vydrel tu barvu hlavne to nezkousej acetonem ?:-) Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ja som cistil flak zo zivice stromu na strechce octy tech.benzinom a pohoda :) nic tam neostalo a ani laku sa nic nestalo Co sa tyka acetonu tak mne snim po servise prelestili auto v skoda servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 No jo, proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 lojzahlina - nebudu dávat RS křídlo ;) Ale zase strejda má taky O2, bílou, černá střecha, černý okna, černý kola a RS křídlo a vypadá moc pěkně! :) jkohy - to jo, ale k tvé stříbrné by to bylo taky pěkný, u nás jezdí stříbrnej passat v kombíku, zadní lampy má zatmavený úplně do černa a vypadá to parádně. :) lumi - do Škoda servisu jsem chodil za středoškolských let na praxi a co tam se dělo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 No to ani nechcem radsej vediet :D a este pan servisak mi hovori ze sme vam to pekne prelestili a ked som sa opytal cim lestili skoro som odpadol tak som ho tak ,,mierumilovne,, poziadal aby sa to viackrat neopakovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Do určitých servisů snad vezmou každýho, kdo zamává výučním listem z automechanika... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Právě jsem dojel domů a zjistil jsem, že mi nefunguje vnitřní osvětlení (lampičky + kastlík). Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Sufitky tam nebyly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 pojistky ses dival? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Určitě to bude pojistkama, jak píše Lukáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Pokud ti nesvítí ani osvětlení v kufru, tak to budou určitě pojistky, pokud svítí tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Dostal jsem se k tomu až dneska, naštěstí to byla jen ta pojistka. Po těch zkušenostech s Golfem, jak jsem psal hned na začátku, už mám z nějaké sebemenší "závady" strašnej strach... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.