Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Já se žádným závodům věnovat nebudu :D Jen jsem psal, že mi došly nápady na vylepšování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Děje se tu něco, o čem nevím? :D Robe, přihlásil ses na octavia cup nebo co? :D http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/podvozek/pruziny/sportovni-pruziny-eibach-pro-kit-30mm-skoda-octavia-ii-1-2-tsi-dsg-1-6-tdi-dsg-1-9-tdi-2-0-fsi-2-0-tdi-1695.html Takže takhle? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 už si objednal jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Neobjednal, čekám na schválení a rady od místních. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Přesně na tyhle mám zálusk taky. Teď jen jestli to koupit :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Kup je, fandím ti! :D Aspoň omrknu, jak moc to sedne! :) Už vypisuješ objednávku? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Ikdyž teď jsme se dočetl, že zadek spadne vždycky o něco víc než předek. Takže by to asi chtělo pořídít třeba 40/30 aby se to kompenzovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 mrkni na escape6, tam mají větší vyběr. jinak ty pružiny to je trošku risk no, jak nekoupíš celý podvozek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Díky za radu. Tlumiče mám v pořádku, těma pružinama ale nejspíš dostanou na prdel. Každopádně na golfu jsem měl jak podvozek, tak později pružiny a ty pružiny mi přišly uhoupaný. Nevím, jestli to bylo kvalitou tlumičů, ale na každé příčné nerovnosti se auto rozhoupalo jak na moři. Tak i z tohoto mám strach. Je to věda všechno. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) Ja mám s Eibachmi zlú skúsenosť... tiež boli -30mm a zadok klesol o 1 cm viac ako predok a keď si dozadu sadli dvaja ľudia tak pri prejazde spomaľovacími prahmi to išlo nadoraz a po cca 20t km som musel meniť zadné dorazy... potom vymenené za H&R -35mm a všetko v pohode.. na tých mám momentálne už skoro 200t km a tlmiče stále pôvodné :) Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Tak tohle mě zajímá. :) A jízdní vlastnosti? Neprojevuje se to houpání, jak jsem popisoval výše? :) Každopádně je tedy nejspíš lepší zainvestovat do H&R - http://www.escape6.cz/podvozky/sportovni-pruziny/h-r/skoda/octavia/octavia-ii-typ-1z/Sportovni-pruziny-H-R-pro-Skoda-Octavia-II-Lim--vc--Combi-vc--RS-zatizeni-predni-osy-od-1021kg-ID13785/ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Na tých Eibachoch to bolo také divné, ale bolo to spôsobené asi aj tým nerovnomerným znížením.. a zadok bol moc mäkký na znížené pružiny.. s H&R nemám žiadny problém, tie môžem doporučiť.. prípadne ak mesiac počkáš a budeš na Žamberku tak si to môžeš vyskúšať :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Beru tě za slovo a na sraze se přihlásím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Jasné.. v pohode, nemám s tým problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Tak přesně tohle, jsem potřeboval slyšet :) Díky moc za názor lubinob, ještě že jsi napsal, jinak bych koupil Eibachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 a Lubi ty to máš na normálních tlumičích nebo na RS tlumičích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 na normálnych.. ešte stále tam mám pôvodné tlmiče z výroby.. cez 311t km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Já dal HR pružiny, auto si sedlo vzadu na facky a ještě málo oproti předku, tak jsem skončil u AP, kde lze toto eliminovat. Ale nastavit to je očistec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 U toho zkoušení bych byl rád taky když by to bylo možné. Také plánuji, ale nemůžu se rozhodnout, všude píšou něco jiného, ale názor někoho přímo je nejlepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Pripletiem sa aj ja do tejto debaty :jelen: Na jar som dával pružiny Weitec -30mm určené pre combi na liftback. Auto citeľne stvrdlo - cítiť to hlavne na priečnych nerovnostiach,jazdné vlastnosti sa o dosť zlepšili - tam kde mi v zákrute s pôvodnými pružinami vynášalo predok,tak teraz drží ako pribitý a žiadne húpanie nepociťujem,práve naopak B) Zatiaľ som s nimi celkom spokojný až na tú tvrdosť na tých priečnych nerovnostiach... Ak sa nič nezmení,tak bude tiež možnosť si to vyskúšať na Žamberku v kombinácii s 225/40 R18 :) Na aute jazdím hlavne sám + občas 1 osoba navyše a vtedy sa tá tvrdosť dá zniesť...Ale ked sú v aute 4 ľudia,už je to viac cítiť. Ale už som prežil aj 200km trasu - 5 ľudia + plný kufor a zase až tak hrozné to nebolo. Sám mám z tých pružín zmiešané pocity 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Kluci, o kolik to jde dolu proti RS podvozku? Jaký je rozdíl proti RS podvozku? Tvrdost, stabilita, opotřebení tlumiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Tak 5 lidí u mě nehrozí, většinou jezdím sám, max ve dvou a v kufru noťas, sem tam když si ke mně někdo přiveze disky na stříkání, tak vezu v kufru disky, ale to není taky žádná zátěž. Pět lidí jsem snad v autě ještě neměl a 4 málo kdy, většinou třeba o víkendu, když někam razíme. :) Ale Gracho, s těmi smíšenými pocity si mě moc nepotěšil. :D Každopádně dám na lubinoba a následný stížnosti kdyžtak padnou na jeho hlavu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Toto potrebujem.. :jelen: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Milí octávkaři, pořád žiju. :DS autem se nic moc neděje. Dnes máme výročí 2 roky, takže slavíme. :D Technická kontrola proběhla bez problémů, vyřízeno nové havarijní pojištění se vším všudy (Generali Allrisk). Žluté mlhovky jsou minulostí, zatmavená zadní světla taky - dnes došly z faceliftu, takže nasazeny ty. Jako dárek pro octu k tomu výročí. :D Měl jsem k dispozici ještě další auto, do práce jsem jezdil na kole nebo běhal, takže za rok jsem moc nenajezdil (11 871). Celkový stav km je nyní 197 948km, investice za rok 6580 (jen údržba), investice do nafty 22 864 (tankováno jen na Benzině, sem tam SHell). Všechny účtenky mám schované, asi nějaká nemoc. :DPlány na další rok - řeším to tu už pěkně dlouho, takže konečně tu potvoru černou poslat k zemi a dál dbát na její stoprocentní stav a čistotu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Jinak přiblížilo se 200 000km, takže jsem dělal velký servis. Najeto 198 023, na autě udělány rozvody, filtry, olej, fridex, řemeny, napínací kladka... Investice přes 10 tisíc, ale auto je i nadále naprosto v pořádku. :) Nejspíš o víkendu přezuju na zimní, přihodím vrstvu vosku a zimu může přijít. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Pěkně se o ni staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Moc pěkný kamaráde, jen tak dal! A příští sezónu chci vidět poradny změny!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Gorde, díky. :) Robe, neříkám, že by nebyly plány, v hlavě to je. :D Ale bydlení má přednost před úpravama. :) Jako klidně bych v octě bydlel. :D Ale vysvětli to přítelkyni, že místo bungalovu 4+1 budeme v octě 1+0 :D Ale ty pružiny přeci jen dám. :D To bude kromě údržby a autokosmetiky jediná investice. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Kup ji ten bungalov a pak to můžeš začít sázet do auta :D tvoje slečna to jistě pochopí, věřím tomu, ženy mají na tohle pochopeni, vidím to sám doma :D :D Pružiny schvaluji :) ale musíš mě dohnat určitě mas lepší nápady než já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Nápady by byly. Ale ty peníze na realizaci no. :) A kdybych náhodou vyhrál ve sportce, tak by byl novej Superb a octu by si dál šlechtila přítelkyně místo Ibizy. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.