RedDevilCZ Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Řešili jste to někdo? Maska dosedá na kapotu tak, že ji odírá. už jsem tam měl korozi a zatím jsem to provizzorně zatřel. Sám to asi stříknout nezvládnu. co s tím, podložit nějak masku? Mám aktuálně tu od milotecu ale dělala to i originální a případně jak opvavit metlu a lak? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Můžeš hodit fotku ? Celkem nechápu jak ti maska dře o kapotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Az pujdu z práce tak to vyfotím. Prostě je maska blízko kapoty a dře na ní lak, viděl jsem to na více autech. Nevím jestli nejsou třeba z nějakýho důvodu trochu uhlý ty kovový držáky a díky tomu je maska moc blízko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Mám něco podobného, dělají to spolujezdcové dveře,při otevření z venku jemně to dřou o mezeru mezi blatníkem a malinko se mi tam loupe lak a začíná to rezavět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Foto: V sobotu jsem to zatíral základ, metla, lak a zase je to prodřený... mimochodem je tu lakýrník z okolí kladno slaný louny co by mě to kloudně stříknul? o výkend? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Tohle mě taky trápilo na starý kapotě. Chtěl sem to řešit, ale než sem se k tomu dostal, tak sem dal jinou i s maskou a zatím se to neprodírá a to už je asi 3-4roky co sem to měnil. Jedině to něčím podložit, ale nenapadá mě nic otěruvzdornýho co by tam vydrželo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Ale čím to je způsobený, mám rok 2003, to to ještě neměli vychytaný? Nemůžou fakt bejt přihnutý ty držáky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Mám to stejně, bohužel :( Zatím jsem to neřešil, ale asi v létě začnu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Mě to pěkně s**e vzadu jsem to jak odírá osvětlení spztky dveře snad vyřešil tou podložkou ještě tohle by chtělo, fakt ty držáky zkusím ohnout nebo nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Spíš bych zkusil povolit čtyři šrouby na kapotě co drží masku a lehce posunul dopředu nebo masku v místě dotyku trochu ubrousil, ale to je takový nevim no :D máme už zkrátka starý vrány, který budou chytat lišku kde jen to půjde :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Určitě to bude o nějakým nastavení, takže pokud jde hýbat po povolenou šroubků s celou maskou, tak to tak nastavit. Mě to teda nedělá a to mám za maskou ještě přídavný dálkový světla, který tlačí na masku (při zavření kapoty maska sedí na světlech) a i tak mi to nic nedělá, takže to bude chtít asi jen nějak nastavit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 No já mám za to že jsem to právě zkoušel a mán to nadoraz a přesto se to dotýká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Jooo taky to mám :D na obou stranách dneska jsem to jemně obrousil,stříknul lakem a nakonec bezbarvý lak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Tak jsem to dneska snad docela slušně vyřešil. Všimnul jsem si, že ty šrouby do jsou do masky přímo z kapoty ji moc přitáhnou a tak jsem na masku nanesl tavnou pistolí krouž kolem díry ro šrouby. Sioce jsem měl velký oči a nakonec ubrušoval ale masku mám konečně od kapoty. Sice by to chtělo doladit, na jedný straně to mám tam jedenm mm a na druhý dva od kapoty, ale je to paráda. Dřív mě to sedělo úplně na sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Super ! Hlavní je,že zastavíš rez :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 No to doufám, strhnul jsem to až na plech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Buď vklidu :D já řešil rez okolo víčka nádrže (Y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Nebudu dokud to nelákne nějakej profík, já to tam nasmrkal tak že je to vidět :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Lemovka okolo hrany masky to vyřeší,něco podobného jako vzadu na SPZ. HLAVNĚ ! Neotvírat přední kapotu jako BURAN za masku ale za kapotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Jenže ona dře za jízdy, jak se chvějě kapota, tak maska odírá lak..... Jaká lemovka to jde koupit? Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ne,lemovka co dům dal. A za jízdy ti to jistě neodře.Je to o otvírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.