pentadius Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Však ho uvidíte ... miluji ten zvuk motoru a výfuku. Nejraději bych s ním ani nejezdil :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 No jo, ale když s ním nebudeš jezdit, tak ten zvuk neuslyšíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) Marku, není třeba se obávat komentářů z mé strany ;) Vím, že není všechno zlato z koncernu, co se třpití cenu z hlavy nevím, ale běžný kožený MF volant např. pro Polo BlueGT vychází zhruba na 15tKč běžné ceny bez slevy. A mám pocit - ale na to se ještě ve WOBu přeptám, že se ty semiše (resp. alcantary) dělají na objednávku a chvíli to trvá. Kdybys měl možnost si počkat na nové Polo GTI, tak bys nad tímhle ohrnul nos B) EDIT: možná to ve WOBu ani vědět nebudou, protože se ještě žádný volant nereklamoval. Ty semiše/alcantary jsme jen podrobili zátěži v testu B) Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Ale uslyším Jirko, neboj :D Ale stejně to není ono ... Honzo, díky za informace. Ano vím o tom, že nové Polo GTI má být také v manuálu a bude mít motor 1.8 TSI. Ale předpokládám, že určitě to nebude mít 162 kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Teda Máro, máš u mě obrovský mínus.. Ses nepochlubil, že už jezdíš :( Ale jinak jsem rád, že konečně si tohoto vozítka můžeš užívat, protože to čekání bylo docela dlouhý ;) Tak ať sloužá, kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 vééééééélkááááááá gratulace k tomuto super vozítku. Radost si člověk musí občas udělat, takže tomuto nákupu rozumím . Tak ať ti Polo dělá jen radost a přináší spoustu zážitků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Mazec , ať slouží jen ke spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Neeee, dalsi vlakno, co musim sledovat!!! At dela jen radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 noo, hezká hračka :) velká gratulace a plno km bez nehod a jakýchkoliv problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobanek66 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 velká závist (myšleno v dobrým) to je focený v Medlánkách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Díky kluci, Jardo není to sice Porsche, ale povedlo se jim to B) bobanek66: dobrej postřeh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobanek66 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 občas tam jezdím pro manželku , gdyž končí odpolední pozdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Grasna kara, gratulace, at slouzi a dela spoustu radosti !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 (upraveno) Nějaké fotky co jsem našel v mobilu ... nic moc kvalita, až bude teplo a hezky udělám snad lepší :( MichalF: děkuji Michale jestli budeš na srazu, můžeš ho s ostatními omrknout B) Upraveno Únor 10, 2014 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Krása fakt Jinak Koukam ze u VW nešetřil i na logu krytu motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 náááádhernýýýýýýý už aby bylo jaro, že? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 no ten plyšovej volant si přímo říká o nějaký rukavičky :-D taky mohli od VW motorsport nějaký ty návleky na ruce dodat k autu, ne? třeba podepsaný Ogim, Latvalou a Andreasem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 (upraveno) To pražské z Jarova bych měl upravovat, tak sem dám výsledek. Jinak gratuluji, je fakt super...hlavně na svezení. Jedno bude od jara asi i u mě....dle financí a nálady prodávajícího. Upraveno Únor 11, 2014 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Marek: gratuluji i tady ;) jinak celkem rád bych tě viděl u sebe v kurzu, mohl by sis to přijít pořádně osahat a trochu se s tím povozit bez limitů :) Honza9007: nemáš někde fotky toho testu brzdění scirocca? Celkem by mě to zajímalo. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Tak ona je schopná zvednout prdel i OII při prudkém brzdění, Tomášek by mohl vypravovat ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Ja už som gratuloval dávnejšie, ale napíšem to ešte raz - gratulujem a aspoň raz by som sa v tom chcel zviezť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 motorpower: pochopil jsem správně, že si ji budeš kupovat? Vím, že jednu funglovku dovezenou z Německa prodává Auto Frydrych v Mnichově hradišti, ale cenovka je teda dost vysoká. snb-rider: díky Kubo, nevím jestli to moje vozítko chci takhle trápit na okruhu, to když už tak přijedu Supem :) jo a jednou jsem tam u Vás byl s Vosičkou, když byla nová, protože jsem dostal poukaz od Škofinu na Kurz bezpečné jízdy. Nejvíce mě pobavila ta instruktorova Fabia, která byla v sedanu z nulté série s originálním čalouněním a vybrakovanou navigací DX :D Igor: pokud to bude možné, rád se ukážu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 No je to tak, že kamarád mě do toho láká, a je to snad poslední auto, co by ještě mělo mít ruční brzdu. Je i varianta koupit vývojovou 4x4, ale je na to docela tlačenice. Je také pravda, že za ty peníze mám málo jetou M3. Ale bez možnosti prezentace vlastních úprav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Tak držím palce, protože na prezentaci vlastních úprav by to bylo fakt špica Upřímně kolik lidí bys oslovil úpravou vozu M3 a kolik lidí Polem R WRC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Jo takové tu máme ;) Jinak jestli auto potrapíš záleží jen na tobě, rozhodne doporučuji polo aby sis to užil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Tohle auto je dle mě pecka, nejen že pěkně vypadá, ale musí i dost dobře táhnout, jen škoda absence zadního pohonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Tak on by pomohl i samosvor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 nejrychlejší nákupní taška na světě :-) ať si spolu užijete spoustu zábavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Gratulace k krasnemu mazlickovi... pekne si ho uzij... A at dela jenom same radosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Take obrovska gratulace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.