pitopit Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Zdravím.Mám takí problém s mojou octavkou.Niekedy mi nejde stahovanie okien (vodičova strana) ,alebo počas jazdy mi to začalo cukať v motorčeku ako keby som zatváral okno,keď som ho skúsil otvoriť tak sa buď nedalo,alebo keď som aj otvoril tak sa samo zavrelo a zasa to cukalo.Na druhí deň mi okno raz fungovalo a raz nie.Pozrel som tie gombíky na dverách(premeral som ich voltmetrom) ale tie vyzerajú byť v poriadku.Vybral som tú riadiacu jednotku pri motorčeku,ale v podstate som tam nič nevidel.Je to možné nejak opravovať,či sa popozerať po nejakom novom motorčeku? Vďaka za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 odchází ti mechanismus stahování okna rozeber a koukni co se vylomilo třeba stím ještě pode něco vymyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 odchází ti mechanismus stahování okna rozeber a koukni co se vylomilo třeba stím ještě pode něco vymyslet možno polámané káble v prechodke do dverí. môj prípad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 presne tento istý problém som mal aj ja.... nakoniec to bola vadná riadiaca jednotka na motorčeku sťahovania okien na vodičových dverách... za 20€ som zohnal z vrakáča druhú a odvtedy fachčí ako má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.