Lukasek Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit. Po mytí auta na vapce se mně rozsvítila kontrolka žárovky v budíkách. Prvně zjistil jsem, že se rozsvítí pouze při otočení kolečka z denního svícení na potkávací. První co jsem udělal obešel celé auto a zkusil jestli vše svítí a ono svítí. Tak jsem připojil diagnostiku kde to i po smazání pořád vyhazuje chybu : 00984 - zarovka koncoveho svetla vlevo M4 014 defekt info o závadě: svorka 15 ZAP Napětí : 14.00V ZAP ZAP svorka 50 VYP VYP VYP Nechápu, všechny žárovky jsem vzadu zkontroloval a všechny vlákna jsou v pořádku ! Můžete mi zkusit něco poradit a ještě, která přesně žárovka by to měla být ? Maxidot mi nic nepíše, která by to měla být svítí stále jen kontrolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Skontroluj či ti nanatiekla voda do svetla , poprípade vysuš fénom a prestrekni kontoxom .Skús postupne meniť všetky žiarovky v ľavom zadnom svetle a uvidíš ktorá to bude robiť . Niekedy to žiarovka robieva pri konci životnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Skontroluj či ti nanatiekla voda do svetla , poprípade vysuš fénom a prestrekni kontoxom .Skús postupne meniť všetky žiarovky v ľavom zadnom svetle a uvidíš ktorá to bude robiť . Niekedy to žiarovka robieva pri konci životnosti Díky za rady zkusím. Jen se ještě zeptám , levá strana dle diagnostiky je která ? Ta na straně řidiče ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 ano... strany na autě se posuzují podle toho, jak sedíš v autě :) ... Levá je pořád levá, a pravá je pořád pravá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 !!!!!!!!! Závada vyřešena !!!!!!!!!!!! Tak nakonec to byla malá žárovička 3w , které jsou vzadu samotně na kablíkách Potvora svítila, ale když jsem při rozsvícených světlech do ní klepl tak najednou zhasla a pak zase svítila a nic, asi měla nějaký špatný kontakt. Tak jsem ji vyměnil a už dobrý :) Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.