Juhyyy Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Ahoj všem z klubu. Tak sem přikládám i svojí Octu RS. Koupil jsem jí jako klasickou sérii z DE ve výborném stavu a také tomu tak odpovídala cela. Rok výroby je 11/2007 model 2008. Vzadu měla pružiny ze Scouta majitel občas tahal letadýlko. Přehodil jsem je na originál. DPF tam stále je. Udělal jsem klasický servis všech náplní a filtrů. Teď po zimě mě čekají zadní silenbloky předních ramen. Začal jsem s malýma úpravami jako je přední maska milotec stříbrnou mřížku jsem nakonec stříknul na černou tak se mi to líbí víc. Kámoš mi dělal folie na skla, mám je i vpředu, ale víc propustné. Dál sloupky do černa. Teď jsem kupoval podložky pod kola do předu 10 mm do zadu 20 mm jen jsem to zkusil na jedné straně a vypadá to dobře všude akorát. Nemůžu říct jestli to bude škrtat neprojížděl jsem to a dal zpět zimní. Kupoval jsem plaketku RS do řadící páky loga RS do páček na sedačkách. Do předních světel ledky parkovačky CANBUS to samé dozadu na SPZ. Mám zatuhlé tažný zař. a nejde sundat do toho se pustím v létě. Rád si přečtu vaše názory,rady a dotazy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 pěkná ať slouží, jenom ta předchozí seriová maska se mě líbila o hodně více :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Díky, no já pořád nevím koupil jsem jí libilo se mi to. Teď úplně nevím váhám spíš nad tím spodkem vrchní díl se mi líbí spodní nevím. Možná koupím mřížku z tahokovu jako je ta vrchní a zkusím jí tam dát a udělat zase širokou pusu a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 fakt pekna snad ty podlozky v zadu nebudou problem.. Ty Zenithy mas 17" nebo 18"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tie zadne podložky budú problém, mal som 20mm na kazdej strane na zadnej náprave a muselo to ísť dole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Laurin Klement - Jsou tam 18" ET 51 Atrix24 - A měl jsi je na těchto kolech? Tady je někdo měl na Neptunech stejné ET a má to v pohodě. No uvidím auto moc nenakládám. Chci demontovat origo držák na telefon. Postup a vše znám jen nemůžu nikde najít tu lištu u spolujezdce nemá někdo její číslo? Možná bude nejlepší si zajet do škodovky aby nebyl problém s barvou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Máš to moc hezký chlape! Mě teda není úplně při chuti na přední maska, ale to tě nemusí vůbec zajímat, protože je důležitý, aby se to líbilo hlavně tobě. ;) Ale jinak fakt pecka... ^_^ Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Díky co se nelíbí ten vrchní nebo spodní díl? Nebo celé? Nejspíš teda koupím tu mřížku co je nahoře a vyplním to s ní celej ten spodek jak to bylo v plastu origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Díky co se nelíbí ten vrchní nebo spodní díl? Nebo celé? Nejspíš teda koupím tu mřížku co je nahoře a vyplním to s ní celej ten spodek jak to bylo v plastu origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Hlavně ten vrchní... nějak jsem si zvyknul na ten pohled Škodováckého znaku v masce (nejlépe toho nového)... ale jak říkám, mnou se vůbec nenechávej ovlivnit a udělej si to tak, aby se to líbilo tobě... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ahoj a vítej Máš ji hezkou, ať slouží! ;) Co se masky a dílů nárazníku týče, nechtěl bych ani jedno, ale nárazník ještě jde - maska se mi vůbec nelíbí. Ale to je jen můj názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Díky no jo koukám nejsi první a asi ani poslední. Dnes jsem chtěl nalepit zadní SPZ jako přední bez rámečku a koukám pěkná rez kde soudruzi udělali chybu? Přijde mi to jak felcka na 5 dveřích.. Takže poputuje do lakovny :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Atrix24 - A měl jsi je na těchto kolech? Tady je někdo měl na Neptunech stejné ET a má to v pohodě. No uvidím auto moc nenakládám. Ano, mal som ich na tých diskoch. Škrtalo mi to pri absolutne nenaloženom aute na železničnom priecestí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Atrix24 - tak to jsem zvědav Dnes jsem demontoval origo držák na telefon jsem zvědav jestli se ta palubovka zotaví. Také jsem si ve škodovce koupil lakovou tužku na oděrky od kamínků po zimě :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Chce to 15mm podložku na 1 disk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Moc hezka :) at slouzi chlape. Jinak vice se mi libi origo maska popravde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Atrix24 - tak to jsem zvědav Dnes jsem demontoval origo držák na telefon jsem zvědav jestli se ta palubovka zotaví. Také jsem si ve škodovce koupil lakovou tužku na oděrky od kamínků po zimě :-( Teda mas to slusne promackly.. Vezmi fen a fenuj. Vzdy nejakou dobu kazdy den a za par dnu je to pryc a nemusis cekat rok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 no dobrej nápad díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Pár fotek druhého mazla kterého jsem komplet udělal ale bohužel už ho moc nevyužiji tak se prodává. Po čase takhle dopadne i RSo když něco dělám tak komplet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 (upraveno) pěkný, hlavně ať slouží bez poruch a bez nehod Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem lojzahlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Paráda, ta maska vypadá tak jinak, tím nechci říct, že se mi nelíbí - nepřemýšlel jsi místo mřížky tam dát plástev? A černé sloupky jsou folie nebo jsi kupoval takové plastové "krytky" - případně nevystupuje to moc nad karoserii? Právě o nich taky přemýšlím. P.S. A tu navi ti tiše závidím :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ahoj koukal jsem po tom. Když jí dam nahoru budu muset i dolu a dole se mi nelíbí že po stranách jsou ty plástve vyplněny. Na sloupkách mám folie já jsem právě nechtěl aby to vystupovalo octavka je prostě dělaná na sloupkách jako linie a nevím jak vy to vypadalo. Navi sice dobrý ale musím nechat aktualizovat mapy. Jinak se dost kradou takže mám auto plně pojištěný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Mám dotaz na druhém autě co je ještě poctivý motor ( žádný plast ) jsem motor v klídku umyl 2x za rok Carlanem a wapkou a bylo vše v pohodě. Nevím jak jsou na tom dnešní motory který jsou samý plast. Můžu plasty odstrojit a umýt Carlanem a wapkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Já bych to osobně kvůli elektronice nedělal. Kdykoli ti kamkoli může zatéct voda a budeš mít problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 dělal jsem to u dvou aut jedno pohoda druhé ne ale jen kvůli rozdělovači :-) Takže ty jsi to nezkoušel. O elektroinstalaci bych se asi nebál musí to být na to stavěné. Spíš žrout Carlan a dnešní těsnění atd a pak to spláchnout wapkou. Plasty hezký vše zakryjí jsou naleštěný motor jak nová pak se to sundá a už to taková sláva není. U druhého auto se mi z motoru může jíst a tohle musím doladit také :-) aspoň z části GO se nechystá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Já jsem to zkoušel jen lehce a přes plasty a už tak jsem měl štěstí, protože mi vapka otevřela kryt baterky - naštěstí se na ni pravděpodobně nedostala voda. Kamarád to kdysi udělal s OI a měl problémy - nejprve nemohl nastartovat, následně jelo auto jen na 3 válce a časem se objevovaly další problémy s elektronikou. Proto bych do toho nešel, ale dělej, jak rozumíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Zdravím tak dnes už jsem přezul i když tu máme značku. A hned vyzkoušel náhodou podložky bral jsem další tři lidi. No a párkrát jsem si na hupu škrtnul o ten výběžek vzadu na začátku nárazníku tak jsem ho obrousil a stříknul ,když to bude málo sundám nárazník a úplně ho odříznu. Když jsem je sám tak paráda lítal jsem ve 120 ze strany na stranu a nic a sedí to jak přibitý fakt paráda. Jinak jsem zkoušel černý plastidip na jedno kolo. Moc se mi to nelíbilo tak jsem to sloupl posuďte sami. Také mi dorazila kratší páka řazení tak snad jí zítra stihnu vyměnit. Díky Libore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Není to špatné, ale vyloženě hitparáda to k té tmavé modré barvě není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Docela zaniknou myslím že antracid co si nechal dělat Napajedlo bude super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Podle mě to vypadá pěkně ale je pravda že tam trochu zanikají ale jako změna to je dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.