Juhyyy Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 čerstvé už to není všiml jsem si toho dnes po umytí a jen tak to nejde. myslíš že tempem atd to půjde dolů já čekal nějaký žrout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Leštěnkou to dolů jde, ačkoli si vyžaduje trpělivost. Odměnou ti bude, že si tolik nezmrvíš lak. Zrovna Tempo by ale tak nějak ztratilo smysl, je moc tvrdé, chce to něco jemnějšího, nebo rovnou nějaký "žrout" na acetonové bázi, který laku ale zrovna moc neprospěje, no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 ok díky.. budu leštit.. no a dole na prahu zkusím nějaký žrout protože tam ani na lak nevidím jak je tam souvislá vrstva tak to nejhorší zkusím sundat tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 To znam... Pouzil jsem na to pripravek z kelly a behem 3 minut to bylo dole. Pak jsem to umyl. Dvere jsem udelal tak, ze jsem ten pripravek strikal nejdriv na hadr a tim to docela pracne postupne sundaval cca 20 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Alebo skús obyčajnú naftu,tou by to mohlo ísť tiež dole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Díky no už jsem hledal a přípravky na to jsou takže snad to bude dobrý ale na dveřích si dám určitě větší pozor. Dokonce jsem četl i něco o prasečím sádle či co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 22, 2014 Sdílet Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) Co blbnete? Na ten asfalt vem od valetpro tar and glue remover. Naaplikuj rozprasovacem, rozmudlej mekkym steteckem a samo ti to odtece. Hlavne zadne pokusy a pasty. Mrkni do sekce detailing. Ted jsem s tim odstranil 9 let stary asfalt z laku, naaplikoval chvili mudlal steteckem a bylo. Kdyz to mas cerstve, pujde to dolu jako po masle. Upraveno Květen 22, 2014 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Tak stačil přípravek za 100 Kč COYOTE odstraňovač asfaltu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Po delší době sem přihodím pár změn neměl jsem moc čas na nic.. nahodil jsem zadní FL světla které čekají na folie,dal nový znak škodovky,nové znáčky RS pár věcí do interieru.Osvětlil jsem si masku LED páskem ale žádná prasárna nic není vidět nejde to rovnou přes baterku ale přes osvětlení na stropě přihodil jsem tam pojistku a vypínač vše je odpojitelný a vypadá co celkem dobře. Zateploval jsem barák a prodlužoval střechu takže na větší úpravy nebyly finance snad příští rok kola a štelovák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Leskne se jak psi kulky :D a ta světla se mi moc líbí, vypadá to peckově, hlavně na té fotce v garáži. Perfekt Tome. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Leskne se jak psi kulky :D a ta světla se mi moc líbí, vypadá to peckově, hlavně na té fotce v garáži. Perfekt Tome. díky no ještě kdyby se mi podařilo udělat z odnímatelného tažného odnímatelné. Je to zakouslý a ten zadek s koulí no nevim nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Jde to chce to nastříkat odrezovačem, na zámek nasadit delší tyč a jde dolů, chce to s citem ale jde to pak pořádně očistit ty plochy a bude zase chodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Ja to mel taky zatuhle a zarezle,premyslim ze to komplet rozdelam necham opiskovat a potom pozinkovat...a bude...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 jj díky... zkouším na to už týden stříkat WDčko a pak to vezmu na zvedák a přes tu tyč se ukáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Pěkný auto, hlavně za ty světla palec nahoru. Taky by se mi takováhle úprava líbila, ale asi se neodvážím do toho jít Jinak jsme kousek od sebe, Kadaň :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 fakt? a já už myslel že nikdo kolem CV není. Není to složitý udělat ty světla ale elegantnější by bylo zkusit je rozpéct než řezat ale na to nemám koule :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Výhled z Měděnce cestou na Klínovec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 super fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Ach jo! Čím a jak to leštíš, začíná mě to štvat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Nadhera,tam musim nekdy zajet s kamerou,kouzelne prostredi,auto sik.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Jj, je tam krásně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 (upraveno) Na 3.fotce vypadá (asi) přítelkyně/manželka, jako by ji to focení bavilo :D jinak fotky i auto moc pěkné Upraveno Říjen 30, 2014 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Schavi : Přítelkyně ale odhadl si to dobře.. ale ani se jí nedivím jel jsem pak šup na brzdy pobíhal jsem kolem auta asi takhle jsem zastavoval 4x :-D Stickler: JJ je tu krásně ty to tu znáš? Napajedlak: To se ti zdá auto bylo celkem špinavé jen tu jednu fotku jsem si upravil funkcí HDR. Magnum: Jen přijeď v tohle roční období je u baráku mlha vyběhnu na kopec a už sluničko no a jak se projedu o pár metrů tak je tam moře mlhy fakt parádní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Nene, soudě podle fotek je to moc hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Nebylo to těžké,protože tak, jak se tváří tvoje přítelkyně,se tváří i ta moje,když třeba zastavím někde na samotě a fotím :) ale na druhou stranu neremcá a poslušně čeká,než nasednu zpátky...a stačilo ji říct jen jednou,že jestli ji vadí čekat v autě,může vysednout a jít napřed :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 S tím "vysednout a jít napřed" to začnu praktikovat i u nás :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 jj neboj to funguje :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Příští týden když to vyjde jedu na chipování. Potom mám představu nový výfuk Laityng. No a líbilo by se mi tohle sání ale to tu asi neseženu http://www.youtube.com/watch?v=Tve8FAbCQ9s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 To je jednoduché - já přítelkyni nemám a tak si jezdím kdy chci, kam chci, fotím si jak dlouho chci a když se mi něco líbí, koupím si to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 To je jednoduché - já přítelkyni nemám a tak si jezdím kdy chci, kam chci, fotím si jak dlouho chci a když se mi něco líbí, koupím si to :D všechno má své pro a proti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.