Stickler Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Proti je asi méně, než pro, ale souhlasím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Je fakt, že nás tady z okolí CV moc není. Jinak s tím rozpečením jsem se bavil se švárou, kterej to dělal na cougarovi. Říkal že musí člověk opatrně ale že to jde. Horkovzdušnou z určitý dálky a že pak to sklo oddělil :-) Vypadá to luxusně pak ty světla. Co jsem pročítal diskuzi angel eyes a devil eyes, tak ty levná světla z číny prý nikdy nesvítí jako originál... Takže dávat 6-10 tisíc za světla aby to pak nesvítilo se mi opravdu nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 To sání dělá APR a seženeš ho zde http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/motor/sportovni-filtry-a-sani/carbonio-sportovni-sani-2-0-tsi-a-1-8-tsi-5119.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 díky ale to je pro TSi. Nebo to nevadí TDičku? Spíš u TDI to nemá takový efekt na výkon ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Originál airbox je taky stejný, jen možná má menší průměr příruby než na TSI. Musíš se pozeptat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Originál airbox je taky stejný, jen možná má menší průměr příruby než na TSI. Musíš se pozeptat. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Ale ta cena! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Tak co ten chip chlape? Čekám na video, abych se mohl rozhodnout, jestli si ho nadělím pod stromeček U nás připadá v úvahu jen TDIfun, sem tam má vánoční akci s nějákou slevou a taky by mne zajímalo, jaký skutečný výkon ten motor má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Já naměřil na sérii 185koní... Teď mám venku DPF až vyřešíme turbo tak to ještě upravime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 DPF ti zlobilo? No já naposled, když jsem to měl možnost projet, tak od 170kmh na 200kmh se to škrábalo velmi neochotně a při 220kmh tacho konec, což není ani max.rychlost, která je v TP, takže jsem zvědavý, kolik by to ukázalo mě... ale bylo léto a horko, tak čert ví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Jo jo, nouzaky, v nizkejch otáčkách mrtvý, velká spotřeba. Teď je to lepší ale filtr dal zabrat i turbu takže musím vyřešit nejdřív to :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Zdar páni... no problém s časem hned jak budu mít volno zavolám a jedu ale ten čas :( Já mám DPF zatím plně funkční od doby co beru naftu u hranic drahou od Agipu tak o něm nevím asi půl roku. Před tím jsem bral u Agipu dole ve městě a za nádrž klidně dvakrát vypaloval. A to jezdím denně trasu na které musí pálit automaticky. Takže DPF zůstane dokud nebude dělat problém. Nevím co dál chci dřív ^_^ sání,výfuk,kola,podvozek.... Každopádně jsem se rozloučil s hezkým autem .... už mám přezuto (musím)... hrůůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Zkus sehnat místo plecháčů nějaký alu 16" alespoň něco :-) Takhle jezdím já :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Taky jezdím na RS v zimě 16" speedline corse je to maličký ale dá se, plechy jsou dneska už mimo vzhledem k cenám alu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 tomáši odkud jsi? shamp1x ty si z kadaně? já taky a nikdy sem tě tu nepostřehl........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 já nevím myslím že je to z bláta do louže... jak tam nemám 18tky tak se mi to prostě nelíbí :-) uvidím třeba koupím nové letní a 18 půjdou na zimu ale to asi není dobrý nápad a ještě k nám do hor :-) jsem z Výsluní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Pěkné prostředí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Kdybych k autu nedostal 16" plech, klidne bych si na zimu dal 18"...cim vetsi plocha gumy, tim vetsi pocet zaberovych lamel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Hele, nechci ti kazit iluze ale je jasný že užší guma je na sněhu lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Za predpokladu, ze je u nich hodne snehu, kde se uzsi guma muze "prorezat", tak ano. Na ujetem snehu, mokre ci suche silnici se situace obraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Na mokré silnici se samozřejmě situace neobrací, naopak čím širší guma, tím hůře. Široká guma má (odhlédnu-li od výkonu) přínos pouze na suchu a teoreticky na tom ujetém sněhu ničemu nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Nekde jsem videl test brzdne drahy z 60km/h dvou sirek jedne znacky pneu a ta sirsi byla opravdu lepsi prave kvuli vetsimu poctu tech zaberovych lamel, ale nechci se hadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 právě lepší užší guma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) "nicméně koupit užší zimní pneumatiky se vyplatí pouze řidiči, který většinu zimních kilometrů najede v oblastech se souvislou sněhovou pokrývkou. V běžných podmínkách (mokré zimní silnice), a to i vzhledem k rychlosti jízdy na dálnicích, je pro běžného řidiče zcela jistě rozumnější použití širších pneumatik, které mají větší styčnou plochu s vozovkou a tím dosahují vyšší směrové stability při jízdě v přímém směru i při zatáčení, o kratší brzdné dráze nemluvě". url="http://www.ibesip.cz/cz/ridic/zasady-bezpecne-jizdy/zimni-pneumatiky-v-zime-letni-jen-v-lete"]http://www.ibesip.cz/cz/ridic/zasady-bezpecne-jizdy/zimni-pneumatiky-v-zime-letni-jen-v-lete[/url] výrobce pneumatik Continental na to jde opačně – širší pneumatiky mají větší styčnou plochu s vozovkou, tudíž lepší přilnavost. To Continental rozšiřuje i na zimní pneumatiky – protože když vozidlo jede přes zmrzlý sníh a led, přilnavost je klíčová. Širší pneumatiky mají více hran bloků a lamel, což zvyšuje tření. To znamená lepší přilnavost, a tedy lepší ovladatelnost, akceleraci a brzdění. To podle Continentalu vede k celkově lepšímu výkonu pneumatiky, zejména v zatáčkách a prý i na sněhu. Continental na druhou stranu uznává, že trakce v hlubokém čerstvém sněhu bude vždy lepší užší pneumatika, protože se s menší plochou pneumatiky má mnohem větší šanci ze sněhu „vyhrabat.“ Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Dle vlastních zkušeností nesouhlasím s tím, že je širší pneumatika lepší na mokru, ani na větší sněhové pokrývce, ale souhlasím, že brzdná dráha bude lepší, fyzikálně je to logické 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Moc pekny RSo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 každopádně u nás to blbost je kupovat široké gumy viz foto protože se prohrabáváme často... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) Ten sníh vám tam závidím, tady tak max. prosolená kaše. Kdybych loni nebyl v Krkonoších, tak nové gumy na sněhu ani nevyzkouším Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Taky tak....:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 tohle děláme za barákem https://www.youtube.com/watch?v=_FtHJG0X_lM čas 0:37 ... už se teším na lyže minulí rok také bylo prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.