Guest miro33 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Zdravím uživatele fóra a rád bych požádal o radu. Mám Octavia 1 rv 2000 1.9tdi 66kw 4X4 automatická klima Problém je že když nastavím teplotu interiéru na minimum tak topení topí na maximum. Po čase je nesnesitelné vedro a tak přepnu na minimální teplotu LO (s tím že je provoz na EKONOMIC, což jak doufám vypne klimatizaci) potom je ale ve voze zase zima. Prostě zima nebo vedro. Řeším to tak že vypínám ventilátory a jezdím s otevřeným oknem. Pro informaci uvedu že loni mi měnili klimatizaci která mě bez montáže stála 4500, potom mi odešel jeden ventilátor (do kabelu nešel proud) technik natáhl kabel z jiného místa aby se ventilátor točil. (nevím jestli má tato informace něco do činění s tímto problémem) V Liberci jsem s tím byl u třech autoservisů a nikdo nevěděl jak tento problém opravit. Prosím o radu, popřípadě doporučení kdo by mi toto mohl opravit, nebo z diagnostikovat. Rád bych našel odborníka na O1 v okolí Liberce. Děkuji za jakékoli rady, odkazy, nebo kontakty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Jsi ve špatné sekci :) Popros ať ti to přesunou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miro33 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 a jaká je správná sekce? snad to někdo přesune 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Špatná sekce, přesouvám ;) Jelikož se bude jednat s největší pravděpodobností o elektronickou chybu v ŘJ "automatické" klimatizace, přesouvám do sekce Elektrika. EDIT: jen letmo jsem prošel sekci ohledně problémů s klimatizací. Zkus případně mrknout do jednoho z následujících témat, zda tam něco nenajdeš k řešení svého problému: - Nefunkční tlačítka A/C... - Předělání A/C na climatronik - Nesvítící panel (manuální klima) - Demontáž ovládání klimy Je to fakt jen takový letem světem bez nějákého spešl hledání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miro33 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 díky za přesun. nic jsem na fóru nenalezl, ani na google. Je tam moc klíčových slov a špatně se to hledá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Co se týče elektriky v oktě, tak profík na svém místě je MartinRS, akorát je od Prahy. Ale věřím, že by tě neodbyl s tím, že neví, co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.