marejo Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Zdravím, prosím o radu nebo názory. Koupil jsem oktávku r.v.1999, exteriér i motor v perfektním stavu, ale interiér je totálně zničený, předchozímu majiteli asi vztah k autu nic neříkal. Máte někdo podobnou zkušenost ? Má smysl plasty opravovat (brousit, tmelit+stříkat), nebo zkoušet sehnat jiné - objel sem pár vrakáčů v okolí- nesehnatelné, s výjimkou palubky. Popř. zkusit poškozené díly počalounit ? Nejde mi o originální vzhled ale spíš abych se nemusel stydět někoho v autě vézt. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 spíš máš lepší zkusit někoho z fora, člen Sade často prodává celé interiéry, spodky palubovky atd..já osobně mám na půdě spodek palubky šedý a tapecy, kdybys byl někde z okolí Ostravy, Nového Jičína, tak ti je za pár korun dám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marejo Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Bohužel jsem z Kladna, ale dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 viděl bych to spíš na to jestli se ti chce - nechce si s tim hrát. Když si to uděláš budeš mít dobrej pocit a samodzřejmě to výde o pár stovek levnějc a nebo si koupíš rovnou rs interier a budeš to mít skoro bez práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Když vidím ty fotky, tak úplně stejně zdevastovaný to má brácha po předchozím majiteli. A přesto to auto ukradli. Ale brácha na to kašle, jemu ty estetické věci nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Takový šedý interiér na vrakáči i od někoho seženeš za pár šupu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Kdybys měl někdy cestu do Štěrbohol, zastav se v http://www.skoda-autovrakoviste.cz/kontakty/ Vždycky jsem tam sehnal všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Ahoj když budeš investovat tak za sebe bych šel do FL interieru vršek palubky zůstane a ostatní ven :-)))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marejo Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Díky všem za tipy, ve Štěrboholech se asi zastavím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marejo Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Pánové nemáte tušení kolik by se měly výše zmíněné díly cenově na vrakovišti pohybovat ? Abych nezaplatil pět tisíc a nezjistil že o dva kiláky dál to mají za dva.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.