David55 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Ahoj, mám problém se svou O1 r.v. 1997, Všechno jde v poděstatě normálně, ale když po delší jízdě vypnu motor (např. při zastávce na benzínce) tak po nastartování už nefunguje ani jedno světlo, blinkry, stěrače a tachometr (otáčkoměr funguje dál). Ale když auto nechám vychladnout (např. přes noc) a ráno zase nastartuju, tak všechno funguje jako by se nic nestalo. Myslel jsem si jestli to nebude vlchkostí u pojistek v palubovce, všechny jsem je vystříkal sprejem na kontakty, ale problém trvá. Bude potřeba auto napíchnout na diagnostický program? Prosím poraďte, pomoc jsem hledal už všude na internetu, ale nenašel jsem nikoho kdo by měl podobný problém, předem děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 typnu si na spínací skřínku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David55 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 je to fakt problém, nemusí si ani jezdit, stači když auto stojí déle na slunci a potom to taky nefunguje, jediné co funguje jsou parkovačky, výstražné, stahování oken, rádio, ale už nefunguje klimatizace, potkávací světla, dálková, blinkry do stran, tachometr.. jsem v pasti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David55 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 typnu si na spínací skřínku A co by s ní mělo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 raz som mal podobný problém na jednom aute , bolo to vadnou poistkou , na pohľad ako nová len sa odpojil drot na jednej strane poistky , raz to išlo raz nie asi tak ako tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David55 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 raz som mal podobný problém na jednom aute , bolo to vadnou poistkou , na pohľad ako nová len sa odpojil drot na jednej strane poistky , raz to išlo raz nie asi tak ako tebe Pojistky jsem už kontroloval, ale nedává mi to smysl, souvisí to s teplem, když je auto studené je vše OK, ale když se zahřeje, ať jíszdou nebo sluncem, pak to dělá problém, myslíš že bych něco zjistil kdybych to nechal napíchnout na diagnostiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 to neviem či ti cez VAG niečo ukáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 A co by s ní mělo být? možná vyhřátý kontakty uvnitř ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David55 Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 možná vyhřátý kontakty uvnitř ?? Rozumím, mrknu na to, děkuji za radu možná vyhřátý kontakty uvnitř ?? Jak bych to měl vyřešit, aby se mi ty kontakty nevyhřívaly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 todle se moc řešit nedá pokud bude v háji kup nejlépe origo díl a on zas chvilku vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.