Garrett Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Co používáš na mytí za pěnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 používám ValetPRO Snow Foam ValetPro a taky pěnovací trysku HD Lance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 jo to by se mi taky líbilo dělat tak pěknou pěnu (VapetPro je kvalita), ale kdyby ta tryska HD Lance aspoň nebyla tak drahá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 cece ted okolo tebe jezdim do prace, tak asi jednou vyrazim driv, stavim se na kus reci a ty mi to zatim oplachnes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Konny: no taky se mi nechtěla ta tryska kupovat, pak když jsem viděl vše možný videa a recenze tak nic jinýho nezbylo než ji sehnat, ale pak sem v jedný hromadnější akci na AHC kde ji nějakej manik kupoval na E-bay a pak rozesílal všem, tak mě vyšla komplet i s poštovným na 1400,-Kč což už je trochu přijatelný i když mi pár lidí taky říkalo že sem blázen za takovou blbost dát takový penize, ale ta práce je stím pak parádní i zábavná. Počáteční investice jsou vždycky velký. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 já si říkal, že jsem tu Octávku viděl už na AHC, když jsme objednávali HD lance z UK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 já si říkal, že jsem tu Octávku viděl už na AHC, když jsme objednávali HD lance z UK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Konny: no taky se mi nechtěla ta tryska kupovat, pak když jsem viděl vše možný videa a recenze tak nic jinýho nezbylo než ji sehnat, ale pak sem v jedný hromadnější akci na AHC kde ji nějakej manik kupoval na E-bay a pak rozesílal všem, tak mě vyšla komplet i s poštovným na 1400,-Kč což už je trochu přijatelný i když mi pár lidí taky říkalo že sem blázen za takovou blbost dát takový penize, ale ta práce je stím pak parádní i zábavná. Počáteční investice jsou vždycky velký. :( Máš pravdu, na AHC jsem tu akci taky viděl, ale pořád se mi to zdá za ''rozprašovač'' dost peněz (i když abych se přiznal, jednu dobu jsem o tom taky hodně přemýšlel, že si ten HD Lance pořídím) ;) . No uvidí se časem, třeba k tomu jednou dojde a pořídím ho, ale zatím to u mě není priorita :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.