surfman Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Na první foto leží koženej volant na přístrojovce,,na druhé foto už je namontovanej :P Ale vypadá o dost lépe Bingo! Taky myslím, že to vypadá líp a hlavně se líp drží. Bral bych takovýho ježíška každej tejden :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 (upraveno) Další upgrade : výměna za odrazky, ještě natahat kabeláž Jedna starší z ledna : po vymetení díry v krajnici odvoz kol na opravu Výsledek je prasklý paprsek kola a sedřený lem Upraveno Duben 15, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Kdybys chtěl tu kabeláž origo,,tak mám.. A to,že se líp drží,tak souhlasím..a hlavně je objemnější,to tomu taky jen přidá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Kdybys chtěl tu kabeláž origo,,tak mám.. A to,že se líp drží,tak souhlasím..a hlavně je objemnější,to tomu taky jen přidá.. A kolik by jsi chtěl za kabeláž? Kdyžtak písni SZ Fotos s mým pracovním nářadím, ve kterým bydlím od pondělí do pátku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 To je lesk!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 To je lesk!!! No kdyby jsi ji viděl teď před prvním pořádným jarním mytím, moc lesku by jsi tam nenašel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Moc pěkně se staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Moc pěkně se staráš Snažím se, ale není to podle představ,chtělo by to víc času. Taky jsem dovezl kola z opravy, masakr, po vymetení díry bylo jedno kolo hustě trefený,ale mám zkušenýho opraváře,takže je opravený. Až dorazím domů hodím foto svařenýho disku. Teď ještě kola nalakovat, přemýšlím nad barvou, která by sedla k tý černý metle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 K černý se hodí každá, zas o to těžší výběr, jen to nezabij např. bílou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 já bych nechal ty kola stříbrné, teda pokud nechceš blbnout s pastelovýma barvama. Prostě nikdo nikdy nevymyslel nic hezčího než lesklé stříbrné kola na jakoukoliv barvu vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 (upraveno) Tak bílou jsem zavrhnul hned Přemýšlel jsem buď stříbrná, nebo jemná grafitová šedá, kéž bych ovládal VT Ještě vybrat dobrou práškovou lakovnu a urvat se z práce abych tam kolečka odvezl Upraveno Duben 18, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Zkus napsal Vladanovi, ten je dobrej ve VT, třeba ti něco udělá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak kola odvezeny na lak, nakonec vyhrála stříbrná, protože se opravdu k té černé hodí nejvíc. Teď musít 14 až 20 dní čekat, holt mají hodně práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Já budu vraždit, proč jezdí po našich silnicích zm..i, který nabořej auto a ujedou Tohle překvapení mě čekalo po návratu domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 a co je úplně nejhorší, tak jsem zjistil, že mě nabořil soused když couval s vlekem z brány, kterýho znám už 20 let, ale všechno popřel a nemá se k tomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 (upraveno) Tak to fakt nasere, ještě soused, kua, taky mám takovou zkušenost s ex-autem, přijdu domu nabouraný dveře spolujezdce, prohlížim, sesbíral jsem ulámaný plasty, kusy barvy, pár střepů z blinkru a vyfotil. A to bydlim na sídlu kde je dětský hřiště takže se tam vystřídá za den xy aut a šance byla dost malá, ale doma jsem si pohrál a ejhle na jednom kusu plastu (držák nárazníku) bylo origo číslo, skoro každý katalog to převede, dopátral jsem se na auto Renault Megane rok kolem 97, barva byla tmavě zelená metla, tak jsem se vydal ven, našel odpovídající auto a bylo bouchlé, tak jsem zkusil nějaké ty střepy z blinkru a sedělo to jak pr... na hrnec, tak jdu za sousedem, jako že bude v poho a jen se to nahlásí, byl jsem rád, že to nebyl někdo kdo přijel jen na to hřiště, ale tam čekal šok, otevřela mi jen jeho stará a prej, že ho nabourali na houbách, že dotyčný ujel a že to nebyl on a že se mu houby prodražily a že je jí to líto ale fakt ne, řikám OK a odešel. Ale byl jsem přesvědčenej, že to byl on, tak jsem zavolal Policii, ta to poměřila vyfotila obě auta, vzala si ty střepy a že si pána předvolají. Samo, že Policie vyvolala v ulici halooo a plno lidí z oken. Frajer dostal strach tak přišel sám, že to byl on a že starý musel říct, že ne a jestli by to šlo stornovat u policajtů. Tak jsme jeli na pojišťovnu, nahlásili to a pak na dopravku, ale stornovat už to nešlo, tak dostal ještě 5000 a 3 body:DDD Upraveno Květen 19, 2012 uživatelem Luky989 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 hergot, nějak jsem to tady zanedbával no jinak moc novinek není, mám nalakovaný kola, který ale v lakovně na jednom kole zčubily, takže na jaře znovu a lépe, fotky dodám až budou zase čisťounký. konečně jsem taky přes připojištění vyměnil čelní okno, na který jsem měl pozdrav od kamínku, tak už se mi lépe kouká... jinak dveře mám pořád nabořený, zatím nezbily prašulky, ale do zimy to chci dát dokupy, proto sháním levé zadní dveře na liftback v černé perleti, kod 9910, jen v top stavu na výměnu kus za kus, tak kdyby někdo měl nebo věděl, tak se ozvěte prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 a co je úplně nejhorší, tak jsem zjistil, že mě nabořil soused když couval s vlekem z brány, kterýho znám už 20 let, ale všechno popřel a nemá se k tomu ouu urcite je to nemile bud v klidu me tehdy lehce tukla ex pritelkyne i kdyz ji zahledli sousedi a rekl jsem ji to tez to poprela dost me to tehny sralo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2012 takže zadní vrátka na výměnu už jsou doma...zítra hodím fotos i z výměny, trochu se bojím, musím kompletně přestrojit dveře, takže uvidíme jak to půjde :lool: ještě chci radu,dostala se mi do ruky folie s odstínem bílý karbon a chtěl bych s ní potáhnout některé plasty v interiéru, co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Ten bílí karbon mám a vypadá to slušně jen z dálky to nevypadá jako karbon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Zdar, dík za foto, nevypadá to vůbec špatně... Máš toho víc polepenýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Takže přináším smutné zprávy, bohužel díky pos...ý krizi jsem z finančních důvodů nucen prodat svoji krásku. :wallbash: :wallbash: O víkendu nahodím řádný inzerát, ale již nyní to předběžně dávám sem. Cenovku bych si představoval kolem 150 tis. Kč, dohodě se nebráním. Více info SZ nebo mail do pátku, pak bude kompletní inzerát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Je to velká škoda :( :( , tato doba stojí úplně za ho.no... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 je to škoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Jjo to mi povídejte. Jenže rodina a zdraví jsou před nější, koupím něco obyč a třeba se zase vzpamatujeme a bude líp. Jezdím s velkou soupravou, na kterou je pořád míň práce a nová se špatně shání, jenže tady u nás moc práce není nebo je tak mizerně placená, že to nestojí ani za námahu. Jinak jsem se chtěl zeptat jak moc vidíte tu cenovku jako reálnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 No chlape, taky se začínám řítit do pěknýho finančního srabu. Lidi nemaj prachy, nikdo neplatí. O prodeji už jsem taky uvažoval. Jenomže auto potřebuju k práci. Musel bych koupit jiný, takže by mi stejně moc nezbylo. Teď ke konci roku je to vždy bída. Počkej na leden, všichni vyprázdní sklady a zase budeš jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ono já právě v zimě moc práce nemám, vozíme polystyren a vatu, v zimě to moc nefrčí... Bohužel já prodat musím, jen nevím čím budeme jezdit. Změn bude asi hodně, hlavně musím najít taky jinou práci, pověsit volant na hřebík a věnovat se víc rodině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Tak ať se ti to všechno podaří. Rodina je důležitá, auto koupíš jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 to mi neříkej, že není práce pro spolehlivé lidi s řidičákem. Vždyť tahle práce nemusí být ani nějak moc u baráku. Dojedeš tam, vezmeš kamion, objedeš Evropu a pak zase na pár dní domů, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 to je právě to, my nejezdíme MKD, máme spešl soupravy na polystyren a uvezeme 12 t max, takže se špatně vytěžují po ČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.