kiwi Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Zdravím všechny.Octavia je moje první auto, které vlastním rok a pul. Je to výbava Ambiente, ale sedačky jsem nedávno kupoval Elegance. motor 1.6 75kw. Za ten rok jsem si jí celkem vymazlil, ale bohužel lak je poškrábany, někteří z vás určitě znají parkovište a bezohlednost lidí..Snažím se škrábance co nejvic zadělat a skrýt, ale bohužel. Zatím jsem zvládl z těch větších věcí: Nové kola r16 sedačky elegance nalakovat lišty kožený volant části interieru v carbonu nové znaky subwoofer stavitelný podvozel repráky vzadu ..malé věci vypisovat nebudu :-) S autem jsem velmi spokojen za ten rok a pul byla jediná investice kloub na poloose. Jinak klasícké věci jako filtry,olej apod. to je běžná údržba Kdybych v budoucnu měnil tak zase jedině za octavii,ale tentokrát už RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 vítej, octa vypadá moc hezky :) karbon vevnitř super, řadička z O2 taky paráda a hlavně chválím ten kožený volant, docela fuška ho sehnat :) tak jen tak dál :) co plánuješ do budoucna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 moc pěkná octa .chválím.ten volant super, ty škrábance neřeš, na svý octě neřeším to bych musel parkovat na velké ploše a ještě kolem postavit 2metrový plot. :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Tak vítej mezi námi...octule vypadá moc pěkně. Dáváš ji pěknou péči. Jinak jak jsi dostal na tuhle motorizaci řadičku z OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Vítej, octule vypadá moc pěkně, jde vidět, že se dobře staráš. S těma škrábancema bohužel nic nauděláš, protože lidi jsou hovada :( . Přeju ti, ať ti slouží mnoho km bez poruch a ať jsi s ní maximálně spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 vítej, octa vypadá moc hezky :) karbon vevnitř super, řadička z O2 taky paráda a hlavně chválím ten kožený volant, docela fuška ho sehnat :) tak jen tak dál :) co plánuješ do budoucna? Díky moc,volant jsem sehnal za 5kilo a bez známosti Zatím v plánu nic většího nemám, za poslední rok jsem toho udělal víc než dost :) Ale to říkám vždycky když něco dodělám a další týden už mám v merku něco nového moc pěkná octa .chválím.ten volant super, ty škrábance neřeš, na svý octě neřeším to bych musel parkovat na velké ploše a ještě kolem postavit 2metrový plot. :D . Přesně, ale člověka to s*re, kdyby se lidi občas podívali a dávali trošku pozor tak jich tam mohlo být o polovinu méně. Tak vítej mezi námi...octule vypadá moc pěkně. Dáváš ji pěknou péči. Jinak jak jsi dostal na tuhle motorizaci řadičku z OII? No...z originální řadičky jsem urezal tu hrubší koncovku. Z nové řadičky jsem ji taky uřezal a vyvrtal vetší diru podle té staré originální.Nakonec jsem vlepil tu hrubší koncovku na novou řadičku pomocí nějákého tmelu, lepidla a tavné pistole. Drží to vpohodě a vypadá to super Snad jsi to pochopil napsal jsem to trochu zmateně :D Do 1.6 je ten výběr fakt tragický a hlava mi pořád nebere proč zrovna na tuhle motorizaci to musí dělat jinak než tředa na naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Vítej mezi námi příteli :-) octa vypadá velmi pěkně. Podobnou jen tmavší předFL barvu jsem měl také. Jinak jak tu zmiňují tak ten volant je pecka ;-)...tak at slouží a snad se někde potkáme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Vypada super jen snad škoda 16" 17 by určitě padlylíp :) a v popelnikuas co za kolečko? Hod vic foto interieru a detailu :) jinam mnoho štastnych km bez neheod a poruch.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Vypada super jen snad škoda 16" 17 by určitě padlylíp :) a v popelnikuas co za kolečko? Hod vic foto interieru a detailu :) jinam mnoho štastnych km bez neheod a poruch.. Chtěl jsem 17ky, ale nakonec jsem se rozhodl pro 16ky s pneu, které mám v techničáku. Je to bez starosti a protivných ženských na úřadech a taky bez nějákých problému např.pri nehodě :) A popelník mi nefungoval tak jsem ho nahradil přídavným budíkem (voltmetrem). Spíše kvůli vzhledu, ale není špatné vědět jak je na tom baterka, nebo jestli se dobijí tak jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Sakra pěkná barva takovou já mužu, tak ať slouží jak má a mnoho šťastných kilometru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 ten volant je prostě pecka, říct mi někdo že za něho chce 500 tak ho okamžitě beru...a co to máš za kotrolku vedle tlačítka na výhřev zadního okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 ten volant je prostě pecka, říct mi někdo že za něho chce 500 tak ho okamžitě beru...a co to máš za kotrolku vedle tlačítka na výhřev zadního okna? To je kvůli alarmu obě dvě :) Ale jedna je nefunkční tak pujde pryč a misto toho nová záslepka prázdná. Jinak díky všem, jsem rád, že se líbí.. Taky jsem konečně spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Opravdu moc pěkná, dobře se staráš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Dneska jsem namontoval vzpěry do kufru. Nevím jestli je to teda jen můj pocit, ale zdá se mi, že to fakt pomohlo :-) Ale jen tak to do těch RS určitě nemontujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 A byly tam úchyty na ty vzpěry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 A byly tam úchyty na ty vzpěry? Ne-e vyvrtal jsem díry a chytil to šroubama+matice ze spoda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.cz Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Pěkná octa chválím ať slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Pekne at slouzi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Máš ji moc pěknou, jednoduchost = krása...být tam 17 kola, tak je ještě lepší. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Tak teď jsem auto trochu zanedbával kvůli maturitě, kterou jsem včera úspěšně dokončil ! :P Dneska ráno jsem si zajel pro kotoučovou nápravu se vším všudy a plánuju předělat sání jak je na vypůjčené fotce níže. Snad to pomůže aspoň při té zapnuté klimatizaci jak tady na fóru psali :) Do konce týdne bude snad hotovo, teď mám času, že nevím co s ním Než bude robota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Taky bych tě využil :D mam tolik prace že nevím kde začít :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.cz Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Ta fotka se sáním se mě nepáčí vždyt to jsou HT trubky na odpad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Taky bych tě využil :D mam tolik prace že nevím kde začít :D Kdybys byl z Havířova tak bych určitě pomohl :D Ta fotka se sáním se mě nepáčí vždyt to jsou HT trubky na odpad... Jo jsou.. :D Mi to zas tak hrozné nepříjde je to schované takže to ani nejak extra neřeším,hlavně aby to fungovalo, ale pokud to bude v něčem dobré tak sezenu treba nerez trubky, nebo nějáky vlnovec či něco podobného ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Náprava je namontována. Jediný problem byl, že byla zatvrdla ta koncovka co se šroubuje do hadičky tak se musela koupit nová trubka, která stála 700,- Sání je taky hotové a po pravdě se mi to celkem líbí i když to je z trubek na odpad :lol:Nejde to skoro ani vidět když otevřete kapotu. A na konec fotka s kamarádem ze třídy na zakončení maturit, tak jsme to trošku naleštili Teď zase neco došetřit a bude se trošku ladit vzhled motoru,RS pedály a dál se uvidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 koukám, že tvá octavka je v serii jak ta má :d stejná barva, motor a i ta výbava :D, Jinak máš ji pěknou, tak at ti slouží co nejdýl :) A co to sání? je poznat že se to třeba nepatrně lépe hýbe? ze startu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 taky mě zajímá co to sání jestli tam je rozdíl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 koukám, že tvá octavka je v serii jak ta má :D stejná barva, motor a i ta výbava :D, Jinak máš ji pěknou, tak at ti slouží co nejdýl :) A co to sání? je poznat že se to třeba nepatrně lépe hýbe? ze startu? Jojo taky už jsem koukal, nejsi třeba z okolí Ostravy ? :D Nevim jestli lépe hýbe,ale auto mi příjde že jede pořád stejně. Třeba když už bylo těch 25°c tak to bylo takové líné, nechtělo se tomu vůbec, než když bylo třeba 10°c, určitě znáš, že jak je vedro (dusno) tak je to líné, teď bych řekl, že je to lepší. Největší rozdíl je asi když jsem zapínal klimu tak auto tak trochu cuklo a zlenivělo, teď necukne a jede pořád stejně taky mě zajímá co to sání jestli tam je rozdíl ? Jak jsem psal kousek výš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Z okolí Ostravy nejsem kdepa :D sem až z druhého konce od Plzně :D Jak píše s tim dusnem ... to nějak neznám a nebo jsem si toho zatím za ten rok a půl co ji mam nevšiml, každopádně nic takového nepocituji ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Tak jsem si trochu pohrál s motorem a oživil většinu plastů černým sprejem, ještě budu pokračovat ale musím si to ještě promyslet jak to doladit Tento týden čekám blinkr + středovou mřížku do nárazníku protoze je praskla..A víkend jsem trávil na chatě tak k večeru jsem to trochu umyl a fotnul, pouze mobilem, ale i tak se mi tyhle dvě fotky moc líbí ;) Ta krabička je jednotka na ethanol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Srpen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Tak něco nového,většího...Nedávno se mi do ruky dostaly kola,původně jsem je chtěl vyměnit za jiné ale nakonec jsem se rozhodl si je nechat vzhledem k jednání některých lidí a nabídek. Byly používány jako zimní takže jsou celkem zničené.. Pomalu se tedy pouštím do jejich alespoň částečné obnovy a příšti rok snad přijdou i nějáké pořádné gumy :-) Zatím tedy alespoň část jednoho kola jak jsem si dnes hrál a foto když jsem je dovezl. Jinak jsou to original O.Z. Racing dvoudílné. Lepší foto nemám a asi ani mít nebudu prozatím,nemám na to prostředky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.