VitaP Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Zdar Carlosi! To víš, rodina, práce atd. Navíc na srazy jsem byl pokaždé v práci jinak bych 100% dorazil, však mne znáš :D Pořád nějak pokukuju po RS II, ale finančně to holt nevychází a taky se nechci loučit s Plecháčkem a i kdyby tak teď na rozumný prodej nejsou absolutně podmínky. Než za babku tak ať je raději doma :D a hezky slouží dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jedna z nejkrásnějšich octavek vůbec :) . A už se konečně zase ukaž na nějakém tom srazíku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Jasně, teďka jsou na prodej Octávek blbé podmínky a než ji prodat, tak to si ji radši ještě pořádně užít. Jinak moc krásná Octa - je vidět že sis dal záležet! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VitaP Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Na letošní dovolené v Chorvatsku! Plecháček nezklamal a bez problému nás dovezl tam i domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 tak toto je fakt elegantný tuning, nič nie je prehnané vidím že sa mám po čom pokukovať, aby aj tá moja podobne krásne vypadala :lool: ps: čím si ju dal dole ? fakt jej to sekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Ahoj, neměl by jsi nějakou lepší fotku auta zezadu, kde by byl líp vidět ten difuzor? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 jj moc pěkná oktule je vidět že je u dobrého pána :o Přeji mnoho šťastných km a ať slouží ps: dovolím si malinko nesouhlasit s tím, že na šedý introš se nedá koukat. :P Dá ,ale to je věc názoru Jen tak dál kolego auto máš vážně gůůůůůůůůůůůůůůůůůt! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Zdravim tak máš ji moc pěknou zase jedna stříbrná ... těch tu je poslední dobou tak jen at ti pěkně slouží :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak jsi udělal tu věc na zadním nárazníku? Ten difuzor se lepí na původní? Nebo se to nějak dopasovává složitě. Děkuji za info, jinak tak jak se mi nelibi stribrne octavky, tak ta tvoje je fakt paradni!! Zavidim. Obrovskou právi udělají ty lišty v barvě auta, to je na stříbrných octách největší pomoc. Měj se;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VitaP Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Je to koupený díl u Milotec: http://www.milotec.net/difuzor-zadniho-nar...-octavia-rs.htm Napasování a nalepení bylo v pohodě. Je fakt, že nejsou zrovna za hubičku, ale zase ty jejich díly fakt sedí přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Teda když jsem otevřel tohle téma a viděl ty první dvě fotky, tak mi to až vyrozilo dech. To je moje autíko? Aspoň tam napiš že je to moje auto a fotky jsi si půjčil. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.