Pajda077 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Ahojte ..pustil jsem se do toho zámku a dosti mazec v tom mechanismu ozubených koleček u motorku jsou 2 pružinky na tom šneku a jednu mám prasklou...má to vliv na to aby zámek zacvakl a vycvakl pomocí toho mechanismu kde se zahakuje tyčka s tím šoupětem co vyjede z tapecu?,,,děkuji + mi vypadl plastový kroužek 5mm silný a podle fotek nevím kam patří :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Z tohoto návodu možná uvidíš kde patří ten čudlík - http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-vymena-zamku-sundani-tapecu-octavia-i-527.html Jinak nevím do opravy zámku bych se nepouštěl když to zas na vrakáči nestojí takovou pálku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 tento návod pro mě nic neřeší kámo....potřebuji vědět kam patří to plastové bílé kolečko a jestli má vliv ta pržina na otvírání čudlu který vyjíždí z tapece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Tak to se omlouvám,ale moc ti nerozumím,chtělo by to nějaké fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 ano ta pružina na to vliv má funguje něco jako pružnej doraz bud sežen jinou nebo vem novej zámek a máš pokoj to kolečko zkus ho vyfotit odkud vypadlo a jak vypadá taky si nák nevybavuju o co de 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 ta pružina je vyměněná a funguje to když jsem to sestavil ....jinak kolik druhů tech mikrospinaců je?mam rok 2000 66 kw základ tak prosím hodte link který to je pod jakym oznacenim diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 musíš najít takovej kterej je rozebírací a de mu sundat ta vrchní část stím čudlíkem je to vidět v návodu na fotkách cena od 80kč na netu zadej do hledáčku mikrospínač oktávie a vyběhne ti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jval Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 To kolečko patří zezadu na motorek aby seděl rovně. Včera jsem to měl taky rozebraný. Celkem dobře je to vidět třeba na tomto obrázku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.