ToonyCZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Ahoj, Potřeboval bych poradit - jaké svíčky mám dát do 1,8T AGU + vstrik LPG. Jednou jsem koupil nějaké tříbodové brisk - na benzín ok, ale po přepnutí na plyn auto zdechlo :-( Koukal jsem, že NGK má nějaké svíčky pro lpg - myslíte, že by to byla dobrá volba? Díky. http://www.elit.cz/Files/ObrazkyPModdeleni/Elektro/NGK/LaserLine/BrozuraLPGLaserLineCZ.pdf Jinak cena u elit - 797kč/ks což je docela palba... Nebo BRISK: http://www.brisk.cz/index.php?page=svicky_silver.html 80kč/ks docela rozdíl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas k81 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdarec, nemám zkušenost s 1.8 ale měl jsem 2.0 a tam mi říkaly v servise( fedorauto.cz( že dávají jednobodové bosch cena kolem 100 a že mi mužou i dát nějaké platinové ale cena cca 500 za kus. Přitom jsem měl v autě bosch svičky tříbodové a tak jsem se i divil, nebot jsem řešil cukání auta...a tak o těch svíčkách vím jen toto...otázka jestli záleží na kubatuře...to já nevím...Tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
týráček Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Když sem předělával Octuli na plyn, tak mi doporučili svíčky DENSO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Na LPG jsou vhodné jednobodové, protože mají silnější jiskru.LPG je vlhčí než benzín a tudíž hůře zapalitelný.Jinak mam 1,8T AGU na LPG a mam tam Denso Iridium. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jj Denso Iridium hodně chválej, taky pak do nich půjdu :-) Teďka jsem někde vyděl akci za 380,-/kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest realgips Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Mám 1.8T na LPG. Čtvrtým rokem tam mám NGK platinum. Jezdili super. Teď budu zkoušet PULSTAR BE1i. Prej jsou v jiskření to nej. Na LPG by měli dosahovat zkvělého výkonu co se týče hoření směsi a úspory. Jo a mimochodem, LPG je suchej!!! Horší vodivost. Potřeba většího napětí pro jiskru. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miso Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 a co tak 1,8T s upravami na cca 230 koni? ako to bude s plnom? co myslite? pojde to podobne ako na benzin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mvong Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 mam Brisk LPG a spokojnosť. síce pri cca 5200 rpm, alebo cca 190 km/h mi nestíha, resp. dusí sa, ale inak pohoda.prepnem na BA a idem ďalej ako gula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 ja mam plyn na AUM kratce ale svicky mam original NGK zadne cukani nic. Jestli to cuka nestiha kuli tem svickam tak by hned leteli do kouta a priplatil bych schopnejsi... osobne premyslim jestli nezkusim ty NGK LPG 1 sice je tam cena 500/ks ale treba vydrzej vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jurakaby Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Zdravím, sice vám nepomůžu s výběrem svíček, ale chtěl jsem se zeptat, jaké máte systémy LPG ve vašich autech a v kolika tisících jste je nechávali instalovat. Já totiž uvažuji o přestavbě a mám taky 1.8 T(11Okw, typ AGU), najeto 160 tisíc. Uvažuji o systému BRC. Díky za odpovědi Jirka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Ahoj Jirko, ja mam Stag 300+. Uvazoval jsem mezi nim a BRC nakonec rozhodla cena o 5 tis nizsi. Bat se nemusis ani jednoho systemu funguji oba. Spis je to o volbe sikovneho plynare. do auta jsem to dal v 175tis, ted se blizim k 200tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ja mám motor AGU a mám LPG BRC so seqenčným vstrekovaním a mám pocit, že na LPG to niekedy ide lepšie ako na benzín. Daj si namontovať hociktoré, dnešná elektronika je u všetkých už slušná. Len nie že Ti nejaký odborník namontuje Just in, ale seqenčné vstrekovanie nech to je. Mimochod mi viacerí plynári hovorili, že olej pri využívaní LPG môžeš meniť na viacej km napr. 20.000, lebo pri spaľovaní LPG nevzniká toľko ohoretých splodín ako pri benzíne a tympádom nie je toľko usadenín v oleji, ktorý ostáva čistejší oveľa. A druhá vec. Jazda na LPG je oveľa LACNEJŠIA. Asi toľko k tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Teď jsem kupoval NGK 1-bod platinové přímo na LPG a normální cena 620kč/ks (naštěstí mám slušné slevy). Předtím byly 4-bod Bosch Champion nebo tak nějak. Rozdíl moc nepociťuji. Uvidíme jestli se hned dlouhodobá spotřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 ted jsem menil svicky, dal jsem tam zase original NGK... i na LPG vydrzi 60 000km tak neni duvod experimentovat s necim jinym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 mely by se davat jen tyhle bosh f7 ltcr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kobrik Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Vždy platí se držet doporučení výrobce. Tohle vám řekne každý rozumný plynař. Osobně jezdím na svíčky doporučené výrobcem a co se týče LPG, NIKDY jsem neměl důvod v tomhle jakkoliv experimentovat. Pak se něco pokazí v zapalování a člověka první co napadne, tak koupí stejně pro jistotu origo, protože ví, že tam má něco, co tam "nepatří". Podle mě vyhozené peníze. Nyní tam mám NGK PFR6Q z O1 RS k vůli většímu tepelnému zatížení po chipu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.