Lucky Luke Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Pánové, zdravím Vás a prosím o radu zkušenější. Mám pár měsíců oktávku s jednou nevýhodou, a tím jsou světlé sedačky. Bohužel stačí sednout při dešti do auta a hned jsou fleky. Bohužel vyčistit sedačky hadrem a vodou nejde. Máte někdo zkušenost s čištěním? Co na to pomůže? Pokud možno, aby to šlo v domácích podmínkách. Pokud bych nenašel efektivní řešení, tak bych svěřil auto firmě, která by to vyčistila. Pro představu přidávám fotografii, avšak na ní je ten flek málo viditelný a kdyby to tak bylo doopravdy, tak to ani neřeším. Bohužel především na předních sedačkách jsou fleky častější a výraznější, některá místa jsou tmavá (auto dříve používal řemeslník). Díky za veškeré tipy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Mám úplně stejný světlý interiér. Vysavač na mokro+čistič koberců je základ. Stačí zde použít vyhledávání a najdeš zde určitě odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Za pomoci tohoto čističe http://www.detailingshop.cz/interierove-cistice/788-valetpro-heavy-duty-extraction-cleaner.html a vodního vysavače se veškerých fleků lehce zbavíš (vlastní zkušenost) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 jj koukni co udělal s mýma sedačkama ikdyž mám černej introš... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky Luke Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Děkuji Vám za informace, na ten produkt v odkazu jsou kladné recenze, seženu si od někoho vodní vysavač a až bude čas, pustím se do toho, už aby to bylo :) Ještě jednou Vám děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) Já používám na všechny možné textilie (béžový interiér laurin) ten vpravo: Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj já použil na stropnici okolo madel a "háčku" na oblečení SONAX čistič textilií - jako jediný vyčistil fleky během pár vteřin....naprostá spokojenost!!! http://www.autodily-prostejov.cz/cistice/cistic-interieru-sonax 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky Luke Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj, po dlouhé době sem se nakonec dokopal s tím něco dělat. Na netu sem našel různé způsoby, jak odstranit skvrny, ale řekl sem si, že raději si trochu připlatím a nechám to vyčistit od někoho, kdo se tím živí. Za tepování sedaček jsem platil 500,- Kč, je to výrazný rozdíl, nemohu si stěžovat. Jen, aby to vydrželo... Kdyby chtěl někdo kontakt na firmu v Ostravě, kde jsem byl, napište PM, nechci tu dělat reklamu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.