marekczek Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 a proč ten šroub nevyměnit, když stojí pakatel? tak tyhle šrouby mají hliníkové těsnění. autorizáci to taky mění. Ovšem ho Jardo měnit nemusíš, ale pro dobré spání měním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 To je jednoduché - autorizovaný servis jede podle pokynů v dílenských příručkách, kde se u některých motorů píše "výpustný šroub vyměnit". Takže v tomto smyslu to blbost není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 tak opět, co mi hrozí, když ho nevyměním .... nic, prostě mě zajímá proč bych neměl mít klidné spaní, když nechávám původní po celou dobu co mám auto? a že najedu km, než ho vyřadím .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Měnit těsnění smysl má ale měnit pokaždé i šroub je hovadina, a měnit ho jen proto že stojí pakatel ještě větší.... Až mi někdo vysvětlí důvod tak třeba změním názor ale nic mě nenapadá co by na šroubu mohlo být např. unavené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Proc se tu radsi neresi 3,5k za vymenu oleje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Jeste otazka,koukali jste jakou mate vanu u vasich octav ? Kdyz jsme to vcera zvedli,tak byli vsichni prekvapeni,co to tam mam. Vana vypada,jako kdyby byla plastova,ale nejspis se jedna o kryt,ze? A tou "plastovou picurkou"jsem mel na mysli zatku,ktera se musi pokazde dat nova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) jako autorizák nevěděl, že spodní vana je z plastu? Dolní část olejové vanyDolní část olejové vany je zhotovena z plastu. Mohlo tak být ušetřeno cca 0,1 kg hmotnosti.Těsnění je provedeno pomocí pryžového tvarového těsnění. Sešroubování je provedeno ocelovými šrouby.V dolní části olejové vany je namontován snímač stavu a teploty oleje G266.Šroub pro vypouštění oleje je rovněž zhotoven z plastu (bajonetový uzávěr). Horní část olejové vanyJe vyrobena z hliníkového tlakového odlitku. Do ní je zašroubováno olejové čerpadlo a voštinová vložka pro nasávánía vratné vedení oleje. V horní části olejové vany se dále nacházejí kanály tlakového oleje, a také řídicí ventildvoustupňového olejového čerpadla.Těsnění k bloku válců je provedeno tekutým těsněním. Pro zašroubování jsou použity hliníkové šrouby. Víka hlavníchložisek jsou sešroubována s horní částí olejové vany, aby se dále zlepšily akustické vlastnosti agregátu. Motory-1.8-l-a-2.0-l-TFSI-(řada-EA888)(1).pdf Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Ne, nevěděli. Všichni se sebehli a koukali co to je. Az potom jim to vytiskl hlavni servisak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 To je něco, jako když se seběhne celá vesnice .... tyhle momenty by člověk v Autorizovaném Servisu zažívat fakt nemusel... nojo profíci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Ono je tech 1.8icem a rs asi malo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) akorát ty plastový mají asi všechny jak málo, tak snad maj školení ne? to moc není omluva. a zrovna RS aut jezdí hodně, se rozhlídni po silnici :) Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Nojo jezdí, ale otázka kolik již už bylo v servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 No, ted mi vrta hlavou to "hodne". Neda se nejak zjistit procentualni rozdily prodeju jednotlivych motorizaci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 To by mě taky zajímalo... Ale bude se to měnit v čase, myslím, že objednávky na RS už teď ubyvají ve prospěch L&K a Scoutu, hlavně kvůli motoru TDI 135kW a multilinku vzadu.... né každý chce tvrdé auto s černým stropem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Tohle je z jednoho UK fora: 1.2 TSI, 1.4 TSI, 1.6 TDI, 2.0 TDI - torsion beam1.8 TSI, VRS TSI, VRS TDI, 4x4 models (Scout included) - Multilink a vy rikate, ze novy RS nema nezavisle zaveseni kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 I kdyz maji multilink,tak ne kazdy chce mit rychle auto se spotrovne naladenym podvozkem. Treba ja :) Pro mne je moje 1.8 dostatecne rychla a podvozek je proste slast-nastaveni podvozku moji kary bych prirovnal k pasatu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Dnes jsem na youtube videl video, kde to octava 4x4,1,8 DSG da z 0 ja 100 za 6,8. Coz je lepsi cas nez oficialni tvrzeni. Sam to zkusim az budu mit tak 5000km. Co vy,nema nekdo stejnou karu a zkousel to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Toz konecne je start/stop natrvalo deaktivovany. Nekolik dni to testuji a ani jednou mi motor nezhasnul. Takze jeden problem vyresen. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Nechce nekdo gumove koberce ? Vymenim za normalni nebo prodam. Ja totiz jedny koupil pred prevzetim auta a oni mi dali stejne k autu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Tak, najeto 4000 a je tu první reklamace. Začalo mi něco "šoupat, drhnout" v pravidelných intervalech někde v prostorech turbiny. Technik si není vůbec jistý, ale první podezření padlo na vodní pumpu, ale je to jen domněnka. Domluvili jsme se, že jim to nechám v pátek na celý den-pokusí se zjistit zkutečnou příčinu. Tak snad na to přijdou "kluci šikovní":) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Môže to byť vodné čerpadlo, resp celkovo termomanagement motora. Tieto nové 1.8TSI a 2.0TSI sú tým neslávne známe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 No,v nedeli jsem videl na netu vudeo,kde typek resi podobny problem a zvuky jsou tam velmi podobna. Psal tam,ze to nakonec byl klimatkompresor. Takze jsem s tim vcera sel do servisu,kde to predbezne potvrdili a na vymenu v servis jsem objednany na 3.11. Tak uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Môže to byť vodné čerpadlo, resp celkovo termomanagement motora. Tieto nové 1.8TSI a 2.0TSI sú tým neslávne známe Prosim te, mohl by jsi vysvetlit jak funguje a k cemu je termomanagement motora. Zni to celkem dulezite a ono kdyz to je tim a ja ted s tim mam jezdit .......... Muze se to jeste v necem projevovat, jako treba silene teplo pod kapotou,protoze jsem si rikal,ze to horko je kvuli turbine,ale kdo vi? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Nokian wr d3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Pokus číslo 2 - dnes jsem to hodil do autodružstva u nás v Ostravě, kde je teda servisní poradce mnohem příjemnější a ochotnější. Tentokrát mi rovnou vysvětlil, jak to s reklamacemi funguje. To mně sice moc nepotěšilo, ale uvidíme. Rovnou se mi přehodí gumy, tak jsem zvědavý, nakolik se změní míra hluku od kol v interiéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Původně si byl kde v servisu v Ostravě? .... dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Heller a za mne naposled. Lzou a nic nedelaji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Mno já mám objednánou O 3 v 1.8 TSI 4x4 a výbava LaK ale u Autocentrály .... tak jsme zvědav jak tam budou probíhat případné reklamace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 U Hellera jsou rozezrani a proto si nevazi zakazniku. Co se tyce reklamaci,tak mi bylo dnes receno,ze stejne vsechno co najdou,musi schvalit MB. Jinak vyber motorizace,pohinu a vybavy je paradni. Pohonu vsech kol nebudes litovat, hlavne v zatackach,kdyz vsem ujedes o pul kilaku:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Mno já mám objednánou O 3 v 1.8 TSI 4x4 a výbava LaK ale u Autocentrály .... tak jsme zvědav jak tam budou probíhat případné reklamace. Ahoj Korni - už máš konečně nějaký termín? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.