Sargič Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Čistě podle popisu žárovek je rozdíl v tom, že NIGHT BREAKER UNLIMITED budou svítil bíle (mají 3900K ->chladná bílá), kdežto COOL BLUE INTENZE budou při cca stejné "teplotě" světla (má 4000K) pouze více do modra. Oproti klasickým H4 žárovkám budou bělejší .. osobní zkušenost ovšem nemám ani s jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 mám vyzkoušené oboje(ted mám nightbraker) a řekl bych hodně podobné světlo a svítovost taky,nightbraker jsou více bílé a jsou dražší. :)coolblue je více do modra. Výdrž průměr, používám denní svícení,což jim ulehčuje dost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Díky, tak jsem objednal ty levnější a uvidím jak se mi budou líbit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 fofr fotka před cestou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Luxusní fáro :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Včera proběhla další úpravička ... bohužel nějaké bublinky vznikly tak sem je zneuctil špendlíkem. A k večeru nahodím i fotky na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 pěkná práce :) polepené folii a místo na blinkr a zpátečku si vyřízl nožem? něco takového chci taky udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 to mě taky zajíma toto :) jakou jsi použil folii a jestli máš nějak pořešené STK s tímto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ano, koupil jsem tmavou folii na světla co mají na escape6.cz a nalepil a poté vyříznout ... no a STK to nevím... mam ji až za rok a půl B) :D akorát, nevím jestli jsem to lepil správně ... docela se tam dělali bubliny právě Jinak dneska ještě nalepeno dopředu, ale světlejší a pár fotek přikládám. uvidím po čase jak ta fólie bude držet a co bude řikat ta přední na kamínky a komáry po cestě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 škoda těch bublinek no :/ a ty blinkry pokud to dobře chapu tak jsou taky jenom přetažene folii nebo to jsou ty kouřove co jsou na obautodily pořad vyprodane? :D strašně se mi to libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ty blinkry jsou koupený z těch OBautodílů ... kupoval jsem je v dubnu... to je ještě měli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 No moc to přes to nesvítí teda :D Jsem zvědavej jak dlouho to tam budeš mít, než tě přestane bavit platit ze flastry :D Tohle je už moc okatý a orgáni si budou všímat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 to dělají ty fotky svítí to pěkně ... no uvidíme, hlavně sem zvědavej jak dlouho to bude držet taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Předek se mi líbí moc zadek spíše ne je to na mě moc tmavé :) na STK tě asi nepustí no :) a ty kola mas zapsané nebo ne? Jen pro zajímavost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 mi se ten zadek hodně líbí, je to takové temné, ladí to s lištou na nárazníku, hezky to sjednotilo zadek do dvou hlavních barev a předek na světlech je hezky decentní, teď to více pasuje k blinkrům, za mě dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 mě se to taky líbí přemýšlím o tom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Díky chlapy mě se to taky líbí, hlavně to chci mít celý slazený do takové ho "černo modrého" stylu, takže se mi to líbí víc a víc :D Jinak STK s tim asi neprojdu, a kola zapsaný taky nemam. Žádný typový list k nim nemam ani nevím kde případně sehnat, takže se o to ani pokoušet nebudu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 ten předej je suprovej a zadkem by jsem se bál policie a potom sundávat na STK by se mi nechtělo,jinak už jsem taky otěch folii uvažoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Včera jsem jel večer po dálnici za autem, které mělo zatmavená skla - šlo pěkně blbě vidět... A kdo ví jak by to vypadalo v mlze :-/ Můj názor, je že by to na autě nemělo co dělat :_/ Dokážu si představit jak nějaký týpek s tímto způsobí nehodů a před příjezdem pčr ještě folii rychle bude sloupávat aby náhodou... Ale vypadá to hezky :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 kubarum: jako sundavat se mi to taky nechce :D ještě nvm jak to pořeším, každopádně to budu muset předělat stejnak, takže sloupávat budu a navíc uvidím co budou řikat určité orgány , ale nadruhou stranu viděl už jsem dost aut s takhle udělanými světly ... prostě uvidim no... Jinak u nehody to by byl určitě problém, ale nechci nic přivolávat takže pššššt a to že auto není vidět... nvm přijde mi, že jak svítim tak je vidět mnohem více, že mám rozsvíceno, než když to bylo červené a v mlze když pustím mlhovky tak to září ještě více... Jinak přemýšlel jsem že bych koupil žárovky co by měli větší svítivost, nebo aby víc zářili, ale vůbec nvm jestli se něco takového dělá? Nemáte nějakou zkušenost, popřípadě nevíte o nějaké takové žárovce? (myslím na zadek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 jestli chceš být víc vidět, tak udělej dvojité svícení, je to otázka asi 30kč za dvouvláknové žárovky a chvíle hraní s pájkou a drátkem :) efekt úžasný, jde tě krásně vidět i bez mlhovek v mlze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Řešit co na to cajti tak tam nesmí mít ani ty kola ^_^ Taky nemám zapsané kola..Prostě jezdit slušně a doufat, že do tebe nějáký deb.. nevletí. V našem státě je smůla, že na každou věc/úpravu na auto musíme mít homologaci nebo podobné kraviny A podlě mě ani spousta lidí neví, že musí mít kola v techničáku zapsané a jezdí tak :D po pravdě bych STK taky neudělal s tím jak ho mám..Každý rok přidám 3kila a je to tutovka a žádné stresy a lítání. Projdu na 100% a akorat mi řekne, když je něco špatně. S tou viditelností je to horší no to už pak ohrožuješ trochu sám sebe s tou folií :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 přesně KIWI... no ale tak ono to s tou viditelností není zase tak hrozný :D doufejme ... ale dle mého názoru. jsem vidět stále dobře. Jinak Košin s tím dvojitým svícením uvidím, budu přemýšlet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shaddee Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Pěkné :) a dotaz, ty blinkry máš zastříkaný sprejem nebo jak si je zatmavil a napiš jakým sprejem popřípadě a cenu cca :) díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 to jsou tak už koupený z obautodily nebo se pletu ? Ale už je tam nemají :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Ano, blinkry jsou koupený z obautodily.cz, ale jak říká Kubarum, bohužel je nemají :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasaug94 Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 moc pěkně si to vyšperkoval ;) tmavá maska se mi dost libí :) ale nejsem si jistej jestli by se mi hodila Tech blinkru je škoda jsou opravdu TOP :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2014 díky, jinak tmavá maska sluší snad všem takže se toho nemusíš bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Nakonec jsem se neudržel a včera přišli 1 cm podložky pod přední kola a auto šlo ještě dolů, (což jsem ještě před měsícem neplánoval, že by se mohlo stát, ale stalo ). Takže nakonec předek je "sražen" o 5 cm a zadek o 3,5 cm (tý špíny na autě si nevšímejte , ale kdo to má furt mýt) A při příležitosti rozšiřujících podložek jsem je na zkoušku osadil i na zadek (rozšíření 1,5 cm) a dle mě to vypadalo parádně , akorát by to pak chtělo maximálně "zadorazovat", aby se to ani nehlo. Jinak ještě taková "pidinovinka" jsou boční kouřové blinkry, které ovšem zprvu nepůsobili oku lahodícím dojmem, spíš jak nějaká boule, ale už jsem si zvykl a tak děsný mi nepřijdou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Teeda pekne slozeny ! :-D Lehky decentni upravy ! Tak to mam rad. Paradni prace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.