ketys Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Proč utírat? Zkusila by něco vyplivnou na sedačky... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 :D :D dobře ty :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Tak dneska namontovaná tato stropní svítilna http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b0947105c47h-svitilna-vnitrni-cerna-oe-7992.html Pasuje stejně i konektor :D Uvnitř černo, zvenku modro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 ahoj, sháním kabeláž s relátkem k dodělání výhřevu sedaček. Pokud někdo máte nebo o někom víte či tak napište budete velmi hodní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Přidávám fotky od foťáka ... Je to VYSOKÝ :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Tos prizvednul ne? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Parádní fotky co je vysoký máš to akorát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Tyjo taky mi to přijde přizvedlý, než když sem to viděl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Pánové, přizvedlý to není... Skutečně to tak bylo ... Je to tím jak ten foták byl na zemi položen, asi proto... Ale na jaře to chce tak o 4cm dolů a i další změny. Snad mi to vyjde... Ale změny musí proběhnout, je to prostě divný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Když 4cm dolů tak bych řekl že tě stabik a nosnik nemine :) jinak pěkný fotky, auto máš parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Já sitaké myslím že mi to nemine. Ale nadruhou stranu, mam sedačky od Zavyho a předním Hanz... Takže musím pokračovat a pořadně to složit :D Auto není parádní, nepřeháněj...ale každopádně dík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Jo to je vlastně pravda :D to bude určitě sedačkami ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 (upraveno) Těžký jsou sedačky a každý auto s nima lehne k zemi :DJinak co se ti nelíbí na focení foťákem položeným na zemi? :DEdit: tady je aspoň vidět, kde ta nápravnice nejvíc dře po snížení :D Upraveno Říjen 16, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Přesně... Ty sedačky jsou o tolik težší že to lehne :D No Zavy, až mi to lehne tak proti tomu taky nebudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 pánové ... můžete mi poradit, je to dobré vyplatí se to? nebo mam raději zavítat na detailing shop? vůbec se v tom nějak nevyznám a hlavně aby to fungovalo jetsli víte. přemýšlím že bych koupil toto: http://www.escape6.cz/meguiars-gold-class-leather-sealer-treatment-sada-pro-hloubkove-cisteni-a-dlouhodobou-ochranu-kuze-id160119/ a http://www.escape6.cz/meguiars-paint-restoration-kit-kompletni-sada-pro-obnovu-laku-tip-na-darek-id237710/ vašich rad si velice vážím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Taky jsem dnes koukal po te sade na lak a moc se zamlouva, asi Jezisek bude nadelovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Cokoliv co koupíš od Meguiars je kvalitní. Já na kůži používám Bristol (na čištění a impregnaci jsou 2 výrobky). Jinak k sedačkám, mám sice polokůži z RS ale spokojenost, ty celokožený jsou krásný. Akorát je to trošku závazek pro vlastníka aby se o ně dobře staral. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 nevíte chlapci ... dělá se vůbec volant z trojkový octy zkosený bez MF??? Protože vždy když konečně naleznu ten zkosený tak má minimálně MF a to je mi k víte čemu ... Jde mi o to jestli mám teda dál hledat a nebo to mám předem vzdát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 ruku do ohně za to nedám ale řekl bych že to se nedělá.. kup ten mf, budeš to mít alespoň na parádu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 a nebo rovnou i s pádly viď :D když už tak už :D :D ale asi to tak budu muset udělat no .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 ale sereš mi s tím volantem, taky ho plánuji :D ono to hlavně i vypadá líp s tou multifunkcí a že to nebude fungovat budeš vědět jen ty a ti co se vyznají :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 takže na srazu asi tak 80% všech no :D ten volant je prostě hodně pěknej no ... ale sere mi jak si ty volanty drží cenu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Drobný upgrade :D samozřejmě do laku přijdou i rámečky a tak, takže to pak bude vypadat, alespoň doufám, mnohem lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Sedačky naparádu aj cele auto :) s foliou na predných svetlách nemáš problém so zelenými ? A vidíš dobre? Ja som rozmýšľal nad žltou fóliou :D len by som bol asi ako jeleň v posledný deň poľovačky :D a tá tmavšia by ladila tiež :) Držím palce v znižovaní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 zvoncy: díky jinak s folií problém nemám a svítivost zůstala ... já tobě s tím snížením taky držím palce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Diky tak hádam nám to vijde :D Tak zoženiem tu priesvitnú čiernu ale počkám ešte na teplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 to zvládnem :D akorát k té fólii, už jsem to tu psal myslím, tak po týdnu svícení se mi fólie na světlech skrabatěla tím žárem od světel, takže na první pohled to vypadá hezky, ale na blízký pohled, kde hledáš detaily už to takové není ... ale mam žárovky ze zvýšenou svítivostí tak jestli to není spíš i kvůli tomu, že produkují více tepla třeba ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 To sa umna strati :D ja už mám popraskane tie svetla.. neviem prečo.. ale sú nové plesklisklo sa mi nechce riešiť lebo dúfam že raz poriešim xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Krásná odchcávka, taky mam podobnou, ikdyž ne tak vymazlenou jako ty, posledni dobou už mi na ni nezbývají peníze :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.