Guest tomxass Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 A dozije to jar? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 přidal si plyn z výjezdu z apexu? to musí být slušně přetáčivé :D a brzdíš čím? :D Neber to jako utok vůči tobě, jenom se informuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 tomxass: coby nedozilo, dalsich par let a 200 tisic km do toho nebudu muset sahnout :) marekczek: pres pul plynu davat jen na rovince a pouze za sucha na ctvrty a vyssi rychlostni stupen :lol: Brzdy jsem polecil nejakymi bajo destickami, kapalinou a PVC hadicemi. S poradnym chlazenim (upravene podbehy ze Superba) na to moje solichani staci akorat, prevodovka me zatim stejne nepusti pres 200. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 dík za odpověd a to tam máš 15" kola? :D co si pamatuji, tak mě 1.8 TSI převodovka nepustila přes 240 tachometrových... na MQB cupře není problém 300 tachometrových. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Pekelný výkon a celková úprava ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Ja bych se vzdal 15" kol a dal tam vetsi kotouce, jenze rozdil 288-312 neni takovy a 340 uz jsou 17":/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Perfektná úprava :palec: To už musí ísť veľmi veľmi slušne... Toto auto je jasný sleeper :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Ten točivej moment je opravdu neskutečnej, musí to jet jak blázen :) něco takovýho by se mi líbilo na RS, jen jsem se zatím nedopídil, jestli se dá CR motor takhle hodně poladit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2017 marekczek: ano, 15" kola :) ja s tim nijak extra nelitam, takze me nizka maximalni rychlost zas tolik netrapi, spis kdyz si to jen tak kadlam 140 na tempomat, libilo by se mi, kdyby to na sestku tocilo treba 2200 misto soucasnych 2600. Martin_TDi: diky, puvodne to mela byt jen rychla vymena hlavy za novou, ale potom se to malicko zvrhlo :D ka_r_los: nechci z toho delat zadny zavodak, jedno takove auto uz mam a dalsi nepotrebuju :) Tohle je proste potah na kazdy den, obycejne rodinne auto, kteremu jsem jen v ramci opravy dopral nejaky vykon navic do rezervy. Stejne vetsinu casu stojim v kolonach, nebo jedu s davem 90 - 110 po okresce a vsech 280 koni vyuziju jen narazove, kdyz v hustem provozu dojedu nejakou brzdu, co se tahne 70 za kamionem a k nicemu se nema. Gracho: diky, trosku sleeper to je :) Je fakt, ze ani cvicene oko ostrileneho tuningare by tomu takovy vykon nehadal a tak to mam rad - nikdo to totiz vedet nepotrebuje B) kocka87: tocivy moment jsem zamerne drzel zkratka, abych se vesel do nejakych rozumnych mezi stredniho efektivniho tlaku a ten motor i neco vydrzel. Kdybych to chtel narvat, je tam odspoda dalsich miminalne 100 N.m. rezerva, ale uz ted mam problemy s trakci a jak jsem psal vyse - dalsich 200,000 km bych ten motor nerad oteviral, takze se snazim vsechno drzet na bezpecnych hodnotach, byt nominalni vykon se zda byt relativne vysoky. Motor CR ma stejny problem jako tohle PD - slabe hlavove srouby, ktere se natahuji. Kdyz das stefry, vsechno poradne pripravis a bude to ladit nekdo, kdo vi, co si muze dovolit, muzes jezdit daily 300 koni a ten motor to vydrzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 21, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2017 já budu dávat zadní držák z Passata a předek je taky něco nenabarvenýho, takže budu mít větší brzdy a taky to asi jen tak nepoznám :D Nic, já si jdu vyřešit hlídání mrtvých úhlů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Listopad 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Nekdo se me tu kdysi ptal jak vypada ten muj aerodynamicky kryt, co jsem vytvoril u zadni napravy, tak jsem ho vcera vyfotil, kdyz jsem ho predelaval tak, at se nemusi sundavat pri kazde demontazi 1. dilu vyfuku :) Ve vyssich rychlostech je to hodne znat, auto je velmi stabilni, neni citlive na bocni vitr ani nema skoro zadny vztlak + na udrzeni 200km/h staci v pohode do 1/3 plynu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 zajímavá práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 to vypadá luxusně, můžeš prozradit detaily jako materiál a uchycení? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Hodně důkladné zakrytování ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Špica :palec: To zlepšení vlastností ve vyšších rychlostech musí být super... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 3, 2020 Sdílet Odesláno Květen 3, 2020 Četl jsem článek o této octavce v nějakém časopisu před snad tréma léty a hodně mě to zaujalo. Velmi rád bych uvítal úpravu jednotky z vaší strany pokud ta možnost stále je. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.