pajau Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Prověřoval někdo ukazatel stavu AKU (volba přidržením tlačítka resetu km)? Při couračkách po městě ukazuje 70%, po dlouhé jízdě přes půl republiky pak ukazuje 80%. Výbava RS, kessy. Je to běžné takové hodnoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Jj, těch 80% tam mám taky, čistě jen při courání městem jsem to nezkoušel. Kessy mám taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Jj, těch 80% tam mám taky, čistě jen při courání městem jsem to nezkoušel. Kessy mám taky. Tak asi OK, měl jsem obavy, jestli se to někde nevytlouká nebo jestli špatně nedobíji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 No já nevím, já mám po každé jízdě i krátké stav 100, když auto stojí týden tak 80, když nechám v kufru zapnutou lednici tak po hodině třeba je na 60 a po cca 30 ujetých km opět 100 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 No já nevím, já mám po každé jízdě i krátké stav 100, když auto stojí týden tak 80, když nechám v kufru zapnutou lednici tak po hodině třeba je na 60 a po cca 30 ujetých km opět 100 No vida, počkáme na další kolegy a jejich postřehy. Pak bude třeba nutné nechat prověřit baterii a dobíjení. Tak je pravda, že mě nenapadlo se podívat hned po třeba delší jízdě, ale až následující den. Budu to ještě pořádně sledovat. Přemýšlím, co by užíralo eletriku, mám sice napojenu kameru, která je stále v provozu na nabíječku, ale ta je v pohotovostním režimu, zapíná se jen při detekci pohybu. Tak snad je to minimální odběr, myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Viewer nemá Start-Stop, my ano. Mrkni k sousedům na téma "Kontrola stavu nabití akumulátoru". Odkaz je zakázáno sem dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Moc díky, je to v podstatě jasné, zrekapituluji to - vozy bez start-stopu dobíjení na plnou kapacitu tedy povětšinou ukazují plných 100%, se start stopem dobíjení do 80%. No je třeba hledat všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Dnes jsem jezdil couračky po městě, dost S-S a v cíli 80%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Mám S-S. Občas na to mrknu a je tam 80-90%. Nedokážu si představit metodu, jak by to mělo měřit přesně. Dokud nebude pravidleně klesat pod 60%, tak se tím nebudu nijak znepokojovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Další dobrý důvod k vypnutí Start/Stop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Mam 2.0TDI (vyrobene v 5/2014)so Start/Stop a tiez mi to ukazuje 80% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 1,8 TSI, Start/Stop, po dojetí 100%, po 2 dnech v garáži 80%, ale to asi zůstane i po více dnech. Jednou jsem nechal zapnutá světla asi 3 hodiny a byl jsem na 40%. Ale překvapen jsem byl, když jsem přes noc nechal omylem zapnutou autoledničku, tak skutečně jela asi 10hodin (kompresorová, spotřeba 2-3A, ale podle potřeby se zapíná a vypíná). Dříve zabrala ochrana ledničky, která ji odepla, aby něco zbylo v autě pro start. Takto lednička jela v klidu až do rána a baterku mi to ukázalo 80%. Mám tam 68Ah. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adiscz Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Jakým způsobem se to dá zjistit? Nikde jsem to nenašel :) díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Při vypnutém zapalování (a zavření všech dveří, včetně kufru!) stisknout a nechat stisknuté tlačítko 0,0/SET tak dlouho, dokud se nezobrazí Stav akumulátoru. V tom okamžiku tlačítko pustit. Ale prý tu funkci nemají všechny modely. Pak se dá dokódovat přes VCDS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adiscz Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Při vypnutém zapalování (a zavření všech dveří, včetně kufru!) stisknout a nechat stisknuté tlačítko 0,0/SET tak dlouho, dokud se nezobrazí Stav akumulátoru. V tom okamžiku tlačítko pustit. Ale prý tu funkci nemají všechny modely. Pak se dá dokódovat přes VCDS. Díky! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Adiscz: prosím necituj předchozí příspěvky. ;) Tak, a teď zase zpátky k tématu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 (upraveno) Při vypnutém zapalování (a zavření všech dveří, včetně kufru!) stisknout a nechat stisknuté tlačítko 0,0/SET tak dlouho, dokud se nezobrazí Stav akumulátoru. V tom okamžiku tlačítko pustit. Ale prý tu funkci nemají všechny modely. Pak se dá dokódovat přes VCDS. Dá sa táto metóda použiť aj u OII, MR2011? Prípadne dokódovať? Ospravedlňujem sa za offtopic.. Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem boco818 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Obávám se, že to bys tady musel najít někoho kdo měl OII MR2011a teď má OIII a čte tuto sekci. Těch tu asi moc nebude. Spíš bys to měl napsat do sekce OII, popsat jak to chodí u OIII a zeptat se tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Je to napříč koncernem - leon 3 to má taky - taky tlačítkem na reset ujetých KM... Mám SS a ukazuje mi to 80-100% jak kdy. Nechci zakládat nové téma - nenapadá vás nějaký důvod, proč mi přestalo fungovat DO? Zamykání - odmykání, solo odmykání kufru fungují, ale nefungují okna a zrcátka. Když jsem podržel zamknout, tak se vytáhla okna a přiklopila zrcátka a na podržené odemknutí okna sjela dolu. NIc jsem v autě nepřepínal, navíc jsem to v menu auta zkontroloval a je to povolené. Zkusil jsem to vypnout a znova zapnout ale nic. Pořád si myslím, že to je nějaká blbost alá přepnutí čudliku zrcátek na R aby se při couvání sklápělo... Ještě chci zkusit druhý ovladač? Reset do default a znova naprogramovat...? Any idea? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Tak jsem dnes za stálého klení seškrabával starou dálniční známku a lepil novou. Přitom jsem si v garáži svítil lampičkou u zrcátka. A pak si říkám, že jen tak ze srandy mrknu na stav nabití akumulátoru - auto stojí asi 5 dnů - a hle - 0% . No to jsem se jenom zasmál, bylo mi jasné, že je to nesmysl. Tak jsem nastartoval asi na 5 sekund, vypnul a znovu změřil - 60%. Mě to utvrzuje, že tento ukazatel je o ničem. Šidítko a je otázkou podle čeho se to chová. Tady zřejmě byla zátěž té stropní lampičky a hned to ukázalo 0%. Prostě dokud to nebude ukazovat 20% a míň tak se nevzrušuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Egeto Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Ahojte, ja mam MR2016, vyrobene v aprili 2016, a ked skusim podla tohoto navodu zmerat nabitie, evidnente nevie zmerat nic (dve horizontalne ciarky a znak %) na otcovej (asi) MR2015 (november 2014) to funguje bez problemov. Premyslam ci to pre MR2016 (alebo aj skorsie) nedeaktivovali, lebo to nemam ani v manuale ku autu. A len taka otazka naviac, ci xenony + columbus cucaju dako viac z baterky ked tam automaticky davalo 180A alternator v konfiguratore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.