Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Z té auniky by to mělo sedět, nedělají se přímé přechodky, vždy musím přechodku a z přechodky přechodku na druhé zařízení a nebo vyměnit kompletní rozvod. Asi do toho půjdu. Akorát rozebrat půlku auta... :-( No když bych sehnal někde dobře materiál na izolaci střechy, takbych spojil příjemné s užitečným. Pak rovnou nahodit na sedačky ty potahy a budu mít útrum.. (svatba)

Odkaz ke komentáři

Když už jsem u toho vymýšlení a přemýšlení... přepošlu můj post v příspěvku tlumení střechy O2:

Dostal jsem se zadarmo k materiálu který používají v továrně na doplňky aut jako těsnění. Zdánlivě to připomíná spodní část jak se dělali dříve podložky pod myš. Je to ale takové hustější a nesaje to vodu. Má to v průměru cca 6 mm a z jedné strany je samolepící vrstva. Tak mě tak napadlo, že bych to mohl dát pod střechu. Otázkou ovšem zní, jestli to bude mít smysl a jaké budou výsledky. Na podlahu bych to asi neviděl, protože materiál není tak pružný. Zasílám foto pro představu

Takže když bych ve finále šel na komplet sundání střešního tapecu, kvůli rozvodu pro anténu, mohl bych použít tento materiál... Otázka je, zda-li to vůbec bude mít přínos....

10888723_10206153364616915_8925989196226

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

krocan - nehoda :-) Až bude počasí nechám to srovnat a nastříkat.

Nějaké novinky:

1) konečně nataženy nové tmavé potahy. Byl jsem z toho trošku skeptický, ale nevypadá to zle.

2) nakoupeny potřebné koncovky které byly nahozeny na fakra konektory nové antény. Světe div se, rádio konečně hraje. Takže stará anténa je asi někde křáplá. Tzn. už není na prodej (ještě že si jí zatím nikdo nevzal) Teď už jen nahodit anténu na střechu s pomocí silikonu už se možná nebude držet pod gumovým těsněním voda. Zadělat tapece a zase bude na nějakou dobu klid.

11052888_10206269276754646_199583525917211046423_10206269276834648_8501132961383

Odkaz ke komentáři

Tak anténa je už na střeše. Ještě porovnám vnitřní tapece. Ještě mě čeká již objednaný a skladem pravý přední ostřikovač xenon, dále výměna kladky. Po zjištění ze to "plave" budou vyměněny všechny silentbloky.Tak až se to všechno vymění, budu zase na chvíli spokojeny.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo zkušenost se samolepkami na střed kol? Myslím tím samolepky s novými znaky. Něco jako toto: http://www.vcartuning.cz/vcar-tuning-cz/eshop/46-1-Znaky-do-poklic-doprodej/0/5/2338-Skoda-nove-znaky-cerne-3D-3D-logo-na-poklice-samolepici-4ks

zkoušel jsem hledat na fóru ale moc jsem nepochodil. Nedavno jsme koukal na něčí topic o autu a objednával něco podobného z číny za pakatel, ale za boha si nemohu vzpomenout na čím topicu to bylo :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes jsem si udělal výlet Kadaň - Central Most - Klášterec Café Corek - Kadaň. Celkem 96km při průměru 3,8l. Řekl bych že na dlouhodobou trať je to asi můj rekord. Škoda jen že to neodpovídá realitě. Stejně tak jako dojezdová vzdálenost po natankování do plna (50 litrů, 5 byl zůstatek v nádrži po jízdě)

21306_10206459472269415_7729854294808765

Odkaz ke komentáři

Tak už je "MAM" :-) Ještě pneu... ale který?

1) Dunlop Sp sport blue response 2806,- B,A

2) Michelin Primacy 3 2682,- C.A

3) GoodYear Efficientgrip performance 2941,- B,A - varianta 91W má C,A a stojí 2514,-

4) Pirelli P7 Cinturato Blue 3082,- B,A - hlučnější...

Ceny orientační z jedné www stránky.

10310641_10206483919000568_2595122765624

Odkaz ke komentáři

Mě ujišťoval ten prodejce že je to německo a dobrá kvalita. Je to rodinný známý, takže při nejhorším vrátíme a vyměníme za jiné :-)

edit:

Koukám teď na dostupnost a cenu pneu, co jsem původně chtěl. :-/ Začínám uvažovat o levnější variantě s horšími parametry. Pneu, co má švára ve variantě r18 na audi A3. Jedná se o Vredstein Ultrac Sessanta za 1920,- Kč / ks.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...