shamp1x Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Děkuji všem :-) Krocane - jasně že jsem to byl já. Pak jsem tě některý den viděl jak jsi na mě troubil a jel jsi za mnou směrem do centra a někam si uhýbal. Všechno je v pořádku. Dnes jsem je přivezl domů. Maminka byla na císaři, takže jsme čekali na vyndání stehů. Od zítřka mám dovolenou, takže se nemůžu dočkat. K autu: Čekám na dodávku zboží ze ŠA, takže předpokládám v průběhu příštího týdne to dají "mekányci" :-D dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 splintex solid tempered - toto přední sklo ve dveřích už je nějak zatmavene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Gratuluji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Takže včera odpoledne auto předáno do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Tak už se to začalo trochu hýbat... maska v barvě a plno oprav před námi, nějaké ty brzdy, oleje, technická, emise, postranní lišty... možná folie, pružiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Po dlouhém váhání a přemýšlení jsem objednal eibach pro kit a přímo od škoda auto RS pedály. Teď jen někde slušně sehnat opěrku nohy, nechce se mi za ní dávat 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 eibach nebude chyba :) a opěrku zkus najít na aliexpresu, měl jsem komplet sadu pedálů + opěrku za 450kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 košin, díky za tip, taky jsem mohl koupit sadu za cca 800,- Kč ale co jsem tady pročítal diskuze, tak se jedná o náhražku z levného hliníku a je to shit. Proto jsem objednal přímo od ŠA, mělo by to být lepší. Alespoň v to doufám, když mě to vyjde na 1200,- + tedy ještě ta opěrka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Mam ty same co kosin a nemyslim ze by to bylo nejaky nekvalitni ci nejak markatni rozdil v kvalite pokud nemas origo plynovy pedal z RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Tohle je právě origo plynový pedál z RS. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-pro-vozy-octavia-ii/22/2/24/43/1001 měla by to být kvalitka, jen sehnat tu opěrku nohy. Musím se podívat na ten aliexpres. Zatím jsem tam našel akorát ovladač na světla :-) za 12 dolarů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Ja bych rekl ze to bude taky jen kovova krytka jako v nasem pripade, kdyz jen samotny plynovy pedal stoji jednou tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Pokud přijdou jenom krytky a nebude se mi to zdát, tak to vrátím zpátky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 (upraveno) Tieto originaly by nemali byt len krytky, ale cely plynovy naslap. Co sa tyka toho naslapu lavej nohy z aliexpressu, tak pozor na to. Objednal som odtial a ten kov je taky hladky a leskly, kdezto tie origo pedaly su trosku brusene a matnejsie. Aj plast je typicky cinsky, pri osadzani sa mi z neho podarilo urvat kusok, akurat na viditelnom mieste ...tak som objednal este jeden z bazosu a to bol uz original. Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Asi budu hledat až se objeví nějaký originál. Nejlevnější na webu je za cca 900,- Kč. Teď mě ještě vyjdou koncovky na cca 1000,- včetně pošty. Pak ještě pružiny a uvidíme jak na tom budou tlumiče. Snad ok. No a brzdy. Minimálně keramické Destičky. To bude výdajů... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Takže auto nastrojeno, klima opravena a doplněna, výměna oleje proběhla + filtrů, aktuálně 234515 km. Zjištěné závady na lanovodu ruční brzdy plus budou potřeba vyměnit krycí plechy předních brzd. A to mě přivádí do rozpaků. 1) kompletní nové kotouče předek zadek plus přední krycí plechy plus komplet keramické destičky cca 12tk VS přední komplet brzdy z rs 3 cca 10tk a co zadek? Musel bych prodat zimní 16 a vymyslet alternativu na zimu. 2) objednan eibach pro kit. K tomu buď cca 7tk komplet billstein b4 a nebo cca 12tk komplet billstein b6. Cena je včetně všech dorazu atd. Má smysl příplatek za ty tlumiče? A co brzdy? Ajajaja Jo a ještě musíme nalepit lišty dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Dva rychlocvaky po rychlomytí vapkou, ještě chybí plno detailů.. ale to má čas :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Opet hezka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Díky, ještě ty detaily... lišty, přetřít znovu brzdy, protože jsem to naposledy dělal ve spěchu a odflákl jsem to.. Ten snížený podvozek taky udělá dost, doufám :-) edit1: Tak jsem rozhodnut, vezmu B4 sport k tomu eibach pro kit. Co jsem četl, mohlo by to být good. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Takže auto nastrojeno, klima opravena a doplněna, výměna oleje proběhla + filtrů, aktuálně 234515 km. Zjištěné závady na lanovodu ruční brzdy plus budou potřeba vyměnit krycí plechy předních brzd. A to mě přivádí do rozpaků. 1) kompletní nové kotouče předek zadek plus přední krycí plechy plus komplet keramické destičky cca 12tk VS přední komplet brzdy z rs 3 cca 10tk a co zadek? Musel bych prodat zimní 16 a vymyslet alternativu na zimu. 2) objednan eibach pro kit. K tomu buď cca 7tk komplet billstein b4 a nebo cca 12tk komplet billstein b6. Cena je včetně všech dorazu atd. Má smysl příplatek za ty tlumiče? A co brzdy? Ajajaja Jo a ještě musíme nalepit lišty dveří. ser na přední brzdy z rs3, k čemu? akorát to někde zahamstneš a někdo tě naprcá i zezadu, stačí že máš bok a předek trefenej 12tis za komplet brzdy je moc, já dal za všechny kotouče ate + destičky ate ceramic cca 5500 u jeldy, za práci včetně brzdovky 1400, takže brzdy za 7 tis. sice máš 2.0, ale tam nebude takovej velkej cenovej rozdíl, plechy stojí pár kaček....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Máš to pekné, ten RS nárazník v spojení s tou farbou je super . A nepremýšlal si ešte nad podložkami rozširovacími? Ja mám na Zenithoch 7Jx17" ET54 vzadu 15 mm, vpredu 10 mm a sú perfektne zarovno. Úplne inak to auto vyzerá :). A ak kúpíš nemecké SCC, tak k tomu dostaneš aj TUV-čko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Pejp, nad tím jsem nepřemýšlel. Když dám rozšiřovací podložku, tak budu potřebovat i nové "delší" šrouby, že? Mohu tě požádat o nějaký link na ty podložky, abych měl představu, kolik to stojí? Každopádně díky za pochvalu, chci to mít takové, jako to nikdo jiný nemá. V téhle barvě moc octávek nejezdí. Tedy u nás v Kadani jsem potkal asi 5... Pořád to ale není co stříbrných, černých, bílých... :-) Krocan - fakt jsem se díval kolik to stojí na internetu a vychází to prostě +-10-12 včetně těch krycích plechů, tzn. raketa. K tomu podvozku nikdo nic? :-D Eibach pro kit + B4 sport? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 O víkendu jsme s manželkou trošku leštili. Bylo to první leštění, určitě to není top jako auta některých z Vás, ale snaha byla a určitě se cení.. Ještě by to chtělo vypudrovat ten interiér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 dorazila zásilka ze ŠA :-) Ještě sehnat poslední díl skládačky ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 pěkný to máš a kde že je to snížení :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Tu mas posledny diel skladacky :) http://auto.bazos.cz/inzerat/61321233/GTiRS-PEDALY-nerezove-Octavia-2-Superb-2-GOLF-56-Passat-B6.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Díky za Link, ale to je kompletní sada těch hliníkových krytů. Mě by stačil jen těm jeden kus kde je opěrka nohy. Dnes jsou nějaké novinky, ale bohužel mi z mobilu nejdou nahrát fotky.. Tak konečně na PC, takže nahazuji novinku.... na foto jsou 2 balíčky, pružiny a koncovky, které jsem sehnal za parádní cenu a jsou fungl nové. Čekám ještě na další balíky - B4 sport... :-) Jinak mám pořád dilema o3 rs brzdy a keramiky. Není někdo v okolí Chomutova co na tyto brzdy na o2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Pise ze preda aj opierku samostatne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Ale opierka z toho inzerátu čo dal Kyselinka je Čína,takže to nie ten istý materiál,ako kúpil pedále... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.