Laurin Klement Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Tohle mi delalo, kdyz jsem mel lehce vlhke sedacky. Auto novy a nebylo nikde nic poznat, koupil jsem ale takovej pasivni vysousec do koupelny za 200 Kc, vylil 2l vody a bylo to v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 presne jak pise laurin, mate v aute asi nekde neco vlhkeho, koberecky, v sedackach neco apod. jinak kdyz se mlzi, tak zapnout tu klimu neni podle me az tak tragicke, tim ze vysousi vzdcuh vam to da pryc, logicky teda mate uvnitr moc vlhky vzduch, coz je samozrejmost, kdyz ještě dychate ze jo :) chapu, ze to nastve. zkusil bych mozna jeste porade umyt predni okno zevnitr, zadny mastny sragory z pumpy, ale zkusit vodu s jarem a pote jeste lehce roztok izopropylalkoholu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Já nevím přesně, jak ostatním, ale mě se třeba začíná při studeném ránu a puštěné klimatizaci AC na AUTO zlehka mlžit čelní sklo. Když klimatizaci vypnu, tak žádný povlak není :D Je pravda, že jsem ještě nečistil čelní sklo z interiérové strany ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 To bude tím, mě se totiž zdá, že u nafťáku se to více mastí, aspoň co můžu srovnat OII v benálu s SII v naftě. Ono se to mlží jen bez klimy? Pokud ano, tak se drží vlhkost spíše na výparníku, než v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) To maštění v ropákovi nepociťuji ale to je možná tím že ho občas umeju i zevnitř a okna se mi mlží jen opravdu v extrému, respektive mlžila bez klimi když v těchle dešťových nebo chladnějších dnech naskočili do auta 3-4 Pacoši po kuželkách :) Začal sem používat klimu a je to o 90% lepší. O III s tím má zřejmě větší problém. Upraveno Září 23, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Tak já okno myju pořád, protože nic mě nevytočí více než šmouhy na vnitřní straně čelního skla. A když prostě srovnám hadru jak vypadá po utření okna v SII a ve FI (nafta vs. benzín), tak u naftového je tam více špíny. Ale vzpomínám si, že se mi mlžila i OII s Climatronicem, když jsem jezdil v zimě, tak jak klesla venku teplota, tak se to začalo z vrchu mlžit a bylo třeba to tlačítkem odmlžit, tohle dělá i Climatronic v SII - nestíhá reagovat, respektive vůbec nereaguje na změny podmínek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Auto mám od 2/2014, takže by bylo divný aby byl zanesené, po stavbách ani polňačkách fakt nejezdím :D Jak sem psal, cirkulaci vzduchu mam vypnutou, tudíž vzduch de z venku. Dneska jak chcalo tak furt min. 3. stupeň na min. teplotu LO směr čelní sklo a i tak se mlžilo. Pomáhá akorád klima, ae na to seru ju mít zaplou dyž je venku 18°C :D Se nediv, když pouštíš na okno studený vzduch. Zatop a uvidíš... Jsem to dočetl až sem a nechápu, na co máte ty klimatizace, když je vypínáte? Já klimu nikdy nevypínám aní v jednom autě. Proboha proč??? Kvůli pár ml paliva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Když jsem si tu četl o mlžení skla, tak jsem si říkal, že někdo neumí nastavit ventilaci, za deště teplý vzduch a pod. . To bylo v době, kdy jsem měl půjčenou O3 s manuální klimou a ani za dešťů nebyl problém (z O1 ani O2 tento problém kromě extrémů neznám). Když mi konečně přišlo moje auto s autoklimou, moje přesvědčení výše popsané zůstalo - neměl jsem žádný problém. Obrat ovšem nastal ( a tedy se v duchu omlouvám těm, okterých jsem si myslel, že to neumí nastavit) po asi 3 týdnech a najetých ca 4 tis. km. Okno se mi začalo čím dál více mlžit. O vlhkosti uvnitř nemohla být řeč - na každé auto dávám "ofuky" a v době stání nechávém lehce otevřená okna - takto nemám problém ani v zimě, auta jsou stále suchá. Začal jsem experimentovat, nám výhřev předního okna, jediné co pomáhalo byla klima. Smířil jsem se s tím a špačkoval. Asi před 3 týdny jsem zevnitř omyl sklo (ani se nezdálo špinavé), u spolujezdce jsem "nedojel" do kraje - ten rozdíl nebyl téměř k poznání. Světe div se, od té doby mám na umyté straně bez klimy nulové mlžení a tam, kde jsem to nedomyl, je za deště (teda byl) regulérně zapocený pruh. Mám diesela. Aktuálně najeto ja 10 týdnů 12,5tis. Takže toto je má zkušenost s mlžením. Jinak nevidím důvod k tomu, mít zapnutou klimu, když ji nepotřebuju. Bohužel se v Eleganci nedá objednat manuální klima. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Potvrzuji, umyté okno (zevnitř) hodně pomůže... prostě mastnota na skle je potvora ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 přes VCDS se dá přenastavit vlhkostní čidlo klimatizace pro jiné podnebné pásmo, mám přenastaveno již skoro rok a bez problémů.. nemlží se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Se nediv, když pouštíš na okno studený vzduch. Zatop a uvidíš... Jsem to dočetl až sem a nechápu, na co máte ty klimatizace, když je vypínáte? Já klimu nikdy nevypínám aní v jednom autě. Proboha proč??? Kvůli pár ml paliva? Třeba proto, že když sedím za ten den 7h v klimatizaci, tak sem úplně uschlej a i mě pálí oči. Nevím proč dýchat celý den klimu, když můžu dýchat obyč vzduch. Prostě mi to není příjemný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Viktore, ona klima ve Fordu chodí trochu jinak, řekl bych "měkčeji" není tak agresivní jako ta u VW, potažmo ve Škodě, ta mi taky vadí jako tobě, ale ve Fordu tento problém nemám, asi to mají nějak jinak, anebo se sama v rámci provozu na auto utlumuje .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Klima má 3 stupně nastavení tak si zkus dát ten ten nejnižší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Viktor píše o zkušenosti z OII a já z G6, což jsou stejné klimačky, O3 to má už jinak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 jj, nečetl jsem předchozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 jarda : zajimavy, je to proste u VW a Skody jak rikas, tedy aspon u tech, se kterymi jezdim. Uvidime co OIII az nekdy bude. Ja jsem hlavne chtel vysvetlit Tomasovi, proc ji nepouzivam 24/7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Potvrzdzujem problém s väčším mlžením okien u O3, po roku a necelých 20tis km musím napísať, že (aj) v tomto je O3 na tom horšie od O2. Môj jazdný režim sa nezmenil, auto je garážované aj doma aj v práci a pri určitej vonkajšej teplote sa proste okná začnú mlžiť. Umytie okien nepomáha resp pomôže len na pár týždňov, potom je zasa najmä na čelnom skle viditeľný povlak. Čidlo vlhkosti na klimatizácii som si prekódoval, tiež to nepomohlo. V aute sa nikde viditeľne vlhkosť nezbiera. Peľový filter som menil pri 15tisíc km, tiež to nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Simply clever... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.